Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#523451 Pubertas Előzmény: #523391

Hiába no amit megérdemelsz azt bizony megérdemled. Nem kétséges.Meg is kapod, mert ami jár az ugye jár. Maximálisna egyetértek evvel.

Mások hülyítéséért mi jár?

Csak gondoltam rákérdezek már mert e kaki lefelé vette az irányt,és exnek igaza lesz végül?

Majd ha LE IS HíVJÁK aztat a szép zőőőd hitelt na majd akkor lesz igazad meg 2.5nél. Csak olyan nagyon biztos voltal a dolgodban gondolom megkérdezlek.

#523446 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #523442

Nekem mondod? :-) De köll, csak majd lejebb, jóárasítva. Egyébként mintha kicsit zaklatott lennél! (ideges ember ne tőzsdézzen.. szedjél inkább gombát)

#523438 Muskatli Előzmény: #523428

Te enyhen szolva paranoias vagy... Szep mintapeldany belole... Klinikai eset.. Aki nem lefele varja vagy hazudik itt folyamatosan mint Te, az szted SCS es Former egyben, mindannyian. Ebbol a paranoiadbol meg Kisherceg sem bir kibillenteni aki vilagosan leirta h a ket szemely nem ugyanaz.

#523430 Muskatli Előzmény: #523409

Ezzel szemben a ledumalok azok folyamatosan itt vannak, igaz, ha felfele megy vagy kijon egy nyilvanvaloan jo hir akkor 10-szeres intenzitassal karognak. Raaldozzak a teljes eletuket az ev 365 napjan, ebrenletuk teljes idotartama alatt azert, h pl. 1000-szer leirjak azt, h annal biztosabb dolog nincs a vilagon, minthogy nem lesz hitel vagy hogy lehazugozzak oket. Mindezt ugy teszik, h nincs is es nem is lesz reszvenyuk.

#523428 exmnbs1 Előzmény: #521678

"2012.06.15 11:06 Nyeretlen_Keteves (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Muskatli

Én úgy számoltam, ha ezen a héten lesz hitel, azt csütörtökig kiderül( tehát ma semmi bejelentésre nem számítok). Esélyeim jelenleg a hitelre (lehet hogy túl optimista vagyok de legyen 50-50 %, jövő hét pénteken már csak 20-80 az arány, aztán meg 5-95 )."

#523425 exmnbs1 Előzmény: #521682

"Szerintem most nincs annyira sok idejük a hallgatásra....

Szvsz amennyiben nincs MOST hitel, a céget akkor sem kell teljesen temetni (bár a bizalmi deficit az már most is magas, szóval hatása az bizony lesz, nem is kicsi) és az ellenkezője is igaz, ha van hitel attól még nem oldódik meg minden..."

"Protein: Ilyen szűk határidőt szabni egy ekkora fajsúlyú és ilyen összetett dologban botor dolog."

#523422 exmnbs1 Előzmény: #521675

2012.06.15 11:00 Protein (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Nyeretlen_Keteves

"Valóban nem sok idejük van. Ha ma nem jön ki semmi a jövő héten szépen kezdünk csorogni, hacsak valaki nem tud valamit.

Ha a hónapban nem lesz hitel három számjegyű árfolyamra számítok. Ez még nem jelent persze csődöt, de jó úton leszünk oda.

A stoppom végi a múlt heti beszállómat, így a bukás kizárt.:)))"

#523420 exmnbs1 Előzmény: #521657

"Nyeretlen_Keteves: Van mérleg? Arra lennék kíváncsi, ha netán besül a hitel, akkor azt június végéig kommunikálják-e, vagy azt mondják, hogy asszongya: a hitel felvételhez még további(esetlegesen elhúzódó) egyeztetések szükségesek. (de jó úton haladunk :-)"

#523417 exmnbs1 Előzmény: #521676

"Muskatli : Nekem azert nagy csalodas, h a sajat maguknak adott hatarido utolso napjan tartunk.... Azt azert remeltem, h a het kozepeig lezongorazzak... :(((

De hogy mar pentek van es sehol semmi.. :(("

cseppet sem volt ám gyanús ez a beírás

#523415 rbbj11 Előzmény: #523411

ha eddig nem volt elég x hónap, miért épp szabadságolások idején készülne el?

#523413 rbbj11 Előzmény: #523409

Igaz.

Former is mindig akkor tűnt el fontos külföldi üzleti útra.

Hiába, a klónok jó munkát végeznek, és utána megérdemlik a pihenést.