Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#523407 Arsene Lupin Előzmény: #523403

A cég nem túl szimpatikus image-jellemzője a nekik nem tetsző elemzések és vélemények nyílt vagy klónok általi megtámadása. Az eredményességet viszont jól mutatja a chart.

#523406 exmnbs1 Előzmény: #523405

különösen az volt gyanús mikor hitelbejelentés előtt hirtelen köpönyeget fordítottak hogy aznap nem lesz

#523405 Arsene Lupin Előzmény: #523396

Előbújnak a klónok. De a papíron ez már nem segít, csak ront. Véleményem szerint a klón-kapcsolati hálónak van egy becsatlakozása cégbe is, nem véletlenül lettek olyan aktívak a hitel bejelentése előtt. Innen vonja le mindenki maga számára a tanulságot!

Kamuzással és klóntámadással csak saját maga alatt fűrészel a cég.

#523397 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #523394

Z! Miért ne lenne ismerős, én nem változtam! Viszont itt egyesek súlyos amnéziában szenvednek, Te nem? Egyébként még egy kicsit nyomhatnák lejebb az árfolyamot, oszt majd bevásárlok belőle egy jó koktél mellett :-)

Jut eszembe, olvastam a …

#523393 Nyeretlen_Keteves

Jut eszembe, olvastam a minap azt a KBC izét....most már a takarítónőket(minden tiszteletem az ővék) bizzák meg egy kis helyzetértékelés megírásával (a többiek szabin vannak?), minden esetre bárki is követte el, az valszeg együtt végzett Ex-el a matematika szakon...... Gratulálok!

#523392 zeeh_ Előzmény: #523389

Szimpla vágyak.

Klónok majd megjönnek,ha lesz egy kis jó hír, ez borítékolható.

#523391 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #523377

Hiányzok Neked? Itt vagyok barátom!(még egy nagyon picit..., mert ma elmegyek egy kicsit nyaralgatni, mert megérdemlem :-). Szégyenlem is magam piszkosul, hogy nem itt töltöm az egész napomat... Egyébként Te miről beszélsz?? Lett hitel az úgysem lesz hitelből???? Az én dolgom lenne az árfolyamot 2.5k-ig húzni?? (mert én nem 2.3k mondtam, hanem egy picit többet, meg azt is, hogy harmadjára viszi majd a 2.1k, olvasd vissza, ha az még megy). Bevásároltál, oszt két nap alatt akarsz kaszálni?? Szerintem egyébként jó lesz ez, de ha nem, az azon tényen nem változtat, hogy amiről hadováltam az bizony begyütt, (annak ellenére, hogy itt jópár hozzád hasonló nagyon okos, jó képességű ember , azt mondta, hogy bizony spanyol bank az hitelt nem ad, mert állampapírt vesz ....( oszt Jose még is kapott hitelt, Joe-ról nem is beszélve...akinek inge vegye magára). Remélem az árfolyam nem követ délre... Mindenkinek jó kereskedést és min 2.3k árfolyamot kívánk.

#523389 exmnbs1 Előzmény: #523388

"Soós Csaba, a társaság elnök-vezérigazgatójának elmondása szerint a hitelszerződést már a jövő héten aláírnák, és lehetőség szerint már az azt követő héten le is hívnák."

#523387 Arsene Lupin Előzmény: #523377

A lengyel hitel lehívásakor majd megint előkerülnek a klónok, és verik a habot egy lokális rallyhoz. De az a hír már beépült szerintem. Addig lassú csorgás, néhány kötés, nincs mire kamuzni a fórumon.

Közben a cég küzd a túléléséért.

#523386 Arsene Lupin Előzmény: #523372

"legrosszabb esetben elküldök egy akkora nyasgemet :), amiről előre tudom, hogy vissza is küldik nekem."

Megtörtént.

#523382 Moneywheel Előzmény: #523377

Kedves Pubertas

Esze bunkójára kellene adni, hogy ne féljen! Nem fog bunkót kapni előrejelzésből mert az ár most nem 2300 - nál van. Nem kellene eltűnnie mert attól végképp nem kell tartania, hogy ezért a fórumról egy bunkóval fogják kikergetni. Én mondjuk tartok attól, hogy engem innen majd egy bunkóval fognak elhajtani.