Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#523444 wizes Előzmény: #523427

Cia Hathorkám!

Átálltam Swingre és ezért ritkábban nézek be, mert ha megteszem, azonnal kereskedni akarok!

o)

Párszor beköszöntem de re-szia sem volt, akkor nem erölködtem.

Szóval azért vagyok, 3-4 topikot nézek, görbéidet megnézem, csak a poén az, soxor nem mondasz újat - néha jobban belelátod az alakzatot,- mert magam is úgy gondolkodom azt látom ami te.

;<))

Egyre szigorúbb vagyok, lassan azt mondtam magamnak: vége a tanulóidőnek, próbálozásoknak, ideje komolyan venni és nem csak bukni!

Ez a taktika beválik, olvastam régebben más is így járt, ezt tette.

Nem lehet napi 10-20 kereskedeést csinálni, ki-be ugrálni, minden levélrezdülést lereagálni - sőt soxor rosszul,- sokkal nyugisabb trendet keresni, ráülni és benne csónakázni.

Naplót vezetek már 3. éve, okulok magamtól.

#523441 Hathor Előzmény: #523439

OTP kinyitott 3738on, mondom úgy is túlütötték a hatit, futik feltépték nyitónkban, megveszem, erre 2perc alatt belökik otpt 3640re.

Onnan vissza, el is adtam 18040en gyorsba a nyitó randomos longot..

Oldal lefagyot, nem tudtam beírni rögtön.

Már bent állok eladással.

#523435 Hathor Előzmény: #523427

18075ös nyitó long ennek ellenére megnyitva rövid figyelemmel,gyors fordítással ha kell. :D

#523427 Hathor Előzmény: #523385

Szia Wizes barátom!

Nagyon ritkán írogatsz ide!!

Örülök, hogy látlak, de tudom többet nem lehet várni tőled, 3havonta egy reggeli megjegyzés ,-)

Sanszos, ezt várjuk.

Éjjel rossz feldolgozóipari menedzserindex adat jött Kínából, ez nem annyira jó hír.

Kína 1-1.6%körüli mínuszban, Japán örül csak egy kicsit 1%pluszban.

Tegnapi FED sem jelentett be QE3-at, és nem tetszik a gazdaság állapota nekik, kötvényvásárlási átalakításról volt szó, rövidebb lejáratút cserélnek hosszabbra, ha jól emlékszem a tegnapi kommentből. Kamatszint maradt kint. Államadóság iszonyatos mértékben növekszik, az amerikai lakosság 50%-a állítólag csődtől fél.

Olaj zuhan mint atom! Ez sem szép

http://postimage.org/image/6m00hjbvf/full/

tegnap nyitó óta 4%-os esés.

2008as krachban 30dollárra zuhant kb. valahonnan 150dolcsiról.

Futik, S&P mínuszban.

Hatink előre lett ütve megint tegnap, BUX visszahúzva záróban dupla topra, ezt nyitóba leverik célára felé, ezzel haladva az emelkedés korrekciójában.

Forintunk még jó erős szinten, a tegnap mutatott hetes csökkenő háromszög alján.

Mit mondjak még? Körbe is kéne néznem még nyitóig.. :D

Re: kl

#523333 Frontin Előzmény: #523307

Én ezt inkább A, B, C-nek számozom, amiből C szvsz még nincs kész. Vagy ha lassabb értelmezést veszek alapul, akkor ez az egész korrekció idáig egy A, aminek még messze nem értünk a végére. A lényeg, bármely értelmezést nézem az a konklúzió, hogy egy rövid emelkedés után hamarosan esésnek/korrekciónak kell következni. Ennek nagyságából tudunk majd következtetni a folytatásra.

#523323 Hathor Előzmény: #523322

Bux felrakva kettős csúcsra általam rajzolt 5-ös pont tetejére.

Na ez érdekes lesz a napokban :D

Király nap volt!

Sziasztok!

Null pozi..

#523322 Hathor Előzmény: #523320

Forint megy tovább erősödés felé..

:D

ez kész.

Na nekem 18.00ra kell mennem gyerekek évzárójára.

másfél hete nincs suli már, pont mára 37fokba kell rakni évzárót.

Normális ez?

lezártam shortokat 240-2…

#523316 Ibiza

lezártam shortokat 240-250esek.. pajkoskodás..

#523309 Hathor Előzmény: #523307

Most látom a piac leborítva amíg chartolok 30perce.

Azt a rézfütyis bagolyát neki banyeg..

#523307 Hathor Előzmény: #523305

Frontin nem elég ez már ötös hullámnak??

http://postimage.org/image/tzr1pwt7b/full/

Ezzel ED után egy A.pont nagyobban..

Itt ha még csak árbócrudat, vagy zászló rudat nézünk az is készen van.

Lehet holnapra beborítják a piacot. Kint S&P ék is készen fel.

Megint utólag látom meg, hogy csak jó lett volna.. na mindegy, ez ilyen időszak megint.. Nem merem FEDet bevállani, meg ezt HUF háromszög aljat