Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#523377 Pubertas Előzmény: #523372

itt meg mi folyik? Érthetetlen.

Inkább Nyeretlen Kétéves barátunk magyarázkodhatna h miért nem 2300 az ár.Rallynál nyomatta a szöveget hogy hajde megindultunk, most meg eltűnik?

#523372 Moneywheel Előzmény: #523359

Csak egy proli hinné el azt önmagáról, hogy engem zavarna ha bármiféle kategóriába sorolna egy internetes fórumon. Jobbik esetben nevetek egyet, és a legrosszabb esetben elküldök egy akkora nyasgemet :), amiről előre tudom, hogy vissza is küldik nekem.

A proli nem érti azt, hogy miért érdemes és miért nem érdemes küzdeni. Továbbá a nyasgemig úgy sem hagyja abba, de általában utána sem. A nyasgem előtt jelzem, hogy továbbra is használom a "proli" kifejezést úgy ahogy eddig is mert a jelentése (a különböző szlengek mellett, még a köznyelvben is) már elég régóta negatív irányba tolódott el annak a szónak a jelentésétől aminek a rövidítése.

Re: gágá

#523362 Arsene Lupin Előzmény: #523357

Az önkoriktól rengeteg forrást fognak elvonni, ha akarnának, sem tudnának mostanában fizetni. Arra viszont van egy tippem, hogy ha esetleg kerály közeli kezekbe kerülne a cég, megjönne-e az önkorik fizetési kedve, valamint szakadna-e rájuk vastag állami támogatás. Amúgy a részvényesek ezzel a verzióval járnának a legjobban a jelen helyzetben.

#523359 Arsene Lupin Előzmény: #523358

Gondolom, nem zavarja, de Ön nálam a bunkó kategóriába esik. Ahelyett, hogy korrigált volna a proli miatt, még rá is tett egy lapáttal.

#523358 Moneywheel Előzmény: #523352

Fogalmi vitába (proli, bunkó, unintelligens, stb.)nem fogok bele menni. Nálam proli az aki saját céljait önző módon úgy éri el, hogy közben nem törődik azzal, hogy tevékenységével másokat vagy környezetét károsítja, rongálja. Lehet, hogy engem túlságosan irritál az osztály? Na és ? Erre meg én fütyülök még akkor is ha ez zavar néhány értetlen okoskodó bunkót (hogy ne maradjon le a kívánt szócska).

#523357 Muskatli Előzmény: #523354

Az igazan jo hir az lenne, ha az onkorik kifizetnek a lejart tartozasokat. Azert az hihetetlen szamomra, h ennyire nem fizetnek az onkormanyzatok. 1-2 honap meg ugy ahogy bele is ferhetne, de h mar lassan 6 honapos lejart tetelek is vannak az valami brutalis. Hogy ok tegyek tonkre vagy legalabbis sodorjanak ilyen helyzetbe egy magyar ceget, az szamomra elkepzelhetetlen volt meg egy eve. Sot igazabol meg most is. Pont azok akik mindenben probaljak a multikkal szemben elonyben reszesiteni/helyzetbe hozni a magyar vallalatokat. es meg raadasul egy oldalon is fociznak, ha minden igaz... Agyrem ez az egesz.

#523354 Arsene Lupin Előzmény: #523343

Ahogy várható volt, elkezdődött az 1800 alatti morzsolódás. Amíg az októberi kötvény-kifizetésre nem áll össze a szükséges zsozsó, ez lesz a műsor. Az auditált mérleg hiánya miatt még egyszer sem maradt el a napfelkelte, de a piac beárazta a szitut.

A lengyel hitel lehívásakor lehet egy kis kamu örömködés, de be vannak már élesítve a tömőgépek is.

Esetleges komoly pozitív hír előtt pedig úgy is kiakasztják a papírt a bennfentesek.

#523350 Moneywheel Előzmény: #523179

Igen komoly volt :). Vagyis több mint valószínű, hogy soha nem fogok E-Szart venni. Ha mégis bejönne az az 1 lehetőség a 100000000000000000000000000000 - ból, hogy egyik reggel kultúrországban ébredek akkor ígérem venni fogok 1 db - ot.

#523349 Moneywheel Előzmény: #523164

Abban a luxus merciben is egy proli ült. Nem attól lesz valaki proli vagy sem, hogy mibe ül bele vagy mit vesz fel magára.

#523271 Kiss Zoltán Előzmény: #523259

"Ez merre mozdítja a piacot?"

"Övék a mennyek országa" a miénk-kicsi star- én már a plafonnal is elégedett lennék!

#523269 hAliG Előzmény: #523259

Jah ez már a 3-as verzió! Még jó, hogy amott Macika felhívta rá a figyelmemet :)

#523259 hAliG Előzmény: #523257

NA

"Megszületett a megállapodás a koalíciós kormányról Görögországban - ezt a vasárnapi választásokon harmadik helyezett Pasok vezetője, Evangelos Venizelos jelentette be szerda délután Athénban, miután részt vett a koalíciós tárgyalásokon. Később a választásokon győztes Új Demokrácia párt vezetője, Antonisz Szamarasz, azt közölte az államfővel, hogy képes stabil többséggel rendelkező kormányt felállítani, amely tervei szerint hosszú távra szólna.

Az új görög kormány felállásával a szélsőséges forgatókönyvek egyelőre háttérbe szorulnak, ami piaci szempontból (is) pozitív, de közép távon a kormány stabilitását továbbra is fokozott kockázatok övezik."

Ez merre mozdítja a piacot?