kis 5perces elliott jött le szerintem reggeltől, az öt eső hullám hármas korrekciója jöhet vissza fel, ezen nem fogok meglepődni ,-)
Mit is jelenthet ez?
Mondjuk azt, hogy esteleg a 250ig visszahúzásba beleadhat, ha úgy érzi lemaradt reggel :D
kis 5perces elliott jött le szerintem reggeltől, az öt eső hullám hármas korrekciója jöhet vissza fel, ezen nem fogok meglepődni ,-)
Mit is jelenthet ez?
Mondjuk azt, hogy esteleg a 250ig visszahúzásba beleadhat, ha úgy érzi lemaradt reggel :D
ááá..csak az ingatlanos bújkál benned..
Nálam is fennállnak ezek a varriácok..
na de csak C pont viheti fel oda, én még A-nal tartottam utoljára, amikor chartot néztem, annak talán már magasan vagyunk 17800on.
Te is még Bt vártál le nem?
Lehet a zászló alja volt B.pont?
valamiért a világ nagyon optimista..nekem ez nem reális..pedig alapból optimista ember tehát long beállítottságú vagyok..nem oldottak meg semmilyen problémát..görögökre örülünk de nem a görög ügy a nagy gond..hajlanak a németek az eu kötvény más néven történő bevezetésére.. ettől lehet/ne nagy áttörés..
sztem már örültünk eleget..a forint is jól jelez.. együtt mozgunk a piaccal..IMF-es hírek mozgathatnak minket..OTP teteje 3950 nálam....
meglátjuk..
bár eshetnénk már...de nehezen akar megindulni lefele....tartja még magát..majd hirtelen lesz megint minden.
Este meg FED ülés ? megint várják a pénznyomtatást, pedig szerintem nem lesz...SP majdnem a maximum közelében. miért is lenne akkor nyomtatás ? zsidók tudtak pénzt keresni SP -vel ha akartak...
azt írta egy cikk hogy akár csak ha nem esik szó a QE3 -ról már az nagy esést hozhat...hát kíváncsi leszek...
Csak kicsit megpiszkátam az alvó tigrist :DD
Világ a chartjaim után mennek?
Miért? Nem így van?? :DD
(egyébként nem tudom hol olvastad ,-)
Sziasztok! Nem tudom, meg kell néznem a varázsgömbömet! ;-)
Viccet félretéve én nagyon óvatosan elkezdtem tegnap záróban és ma nyitóban shortokat nyitogatni, de csak kicsiben, mert arra készülök, hogy a bux akár 18.500-18.700 közé is felmehet a "legbullabb" verzióm szerint, a hati pedig akár 18.800-19.200 közé. Nem ez az elsődleges verzióm, de erre is készülök hogy ne érjen meglepetés. Egyelőre csak annyit nyitok, amit egy ilyen forgatókönyv esetén is tudok fedezni. Fölfelé szép lassan építkeznék.
ha már pofátlankodsz olvass utána..én beírom..és időben..nem mikor már látszik a tuti..,) olvastam a világ már a chartjaid alapján megy :) ez szép..kisnapoleon.
épp írni akartam 40en shortot nyomtam..nem nagy..de reggel elaludtam..350felett lezárom.
Long zárva 200 pont nyerőben,short 182.. magasságából szintén...16800 bux lássuk mennyire kemény dejó.
Forint elkezdett gyengülni. Jó lesz ez. Pszciho átalakul ma remélem.
Na nem dumcsizok magamban hosszabban, tegnapi napot bepótoltam :D
Üdv.
na végre 180-on.
Megkéne nyitnom a grafikonrajzolómat..
Ibiza mester hogyan állnak a hétfői és tegnapi shortok?
Rosszakat nem írunk be, csak jókat? Ja.. jut eszembe tegnap írtad, stop kivágott a megrántásban.
szerk: megint 220on vagyunk.. Na mi lesz? itt fogunk rugózni?
BUX 18000re mutat két fibom, van egy fülescsészém, az is odamutat, azt sem mutatta még egy elemző sem talán.
1821x-en újabb short próba indult.
reggel 400as KTra zártam, most 500as-ra megpróbálom újra, nem hiszem, hogy tegnapi nap fölé mennénk ma ,-)
uppsz.. erre visszahuzták 230ra hatit, na de ez nem a világ vége még :D
tartjuk..
Vételi oldal fel van töltve, de szerintem ezt adni kell már itt.
Tévedés joga fenáll, egy ilyen szinten.
BÉTre nincs azonnali sehol.
Fxpross megközelíti CFD formában.
http://www.forexpros.com/markets/hungary
de havi 2000FT körüli előfizunál, könyvvel együtt nincs jobb.
Aki nem áldoz rá, az vagy hosszú trader, vagy nagyon kisbüfi
Én gondolataim szerint ma kitáraznak OTPsek, mert 3800as újabb szimetrikus háromszög tetőt megérintjük majdnem, estére FED bevállalás megint kockázatos.
Eshet a piac arra, hogy nem mond semmit a FED, eshet arra, hogy mond, mert ezt is árazza napok óta.
Eshet ha rosszat mondanak.
Felért magasabbra bux is. Long realizálásnak kellen jönnie estére.
Aztán meglátjuk.
Nekem sok a dolgom nem tudok figyelni ma..
Helló! Tud valaki olyan site-ot, ahol az azonnali árfolyam látszik?
remélem a tegnapi maximum volt a teteje egy jó időre...
már esésben vagyunk.
Yo reggelt!
Tegnapi záró short visszavéve 18200nál.
Megvárjuk az esti FEDet