Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#523186 Lxrose Előzmény: #523179

Az E-star-ral összekapcsolva enélkül sem volt értelme, mert nehogy már a cég dolga legyen környezettudatos nevelést folytatni! Maga a vízió rendben lenne, csak a döntéseket mindenkinek egyénileg kellene meghoznia, ami fontosabb lenne, mint azt a döntést meghozni, hogy nem vesz ilyen papírt, mert az emberek tesznek a környezetükre. Lehet, hogy valami elvakult környezetvédővel van dolgunk, aki azt gondolta, ez a topik éppen alkalmas lesz ezen problémák megtárgyalására.

Kérdés, hogy miután tévedett, miszerint az E-Star nem nyilvánította a környezettudatos nevelést elsőszámű feladatként, keres -e másik alkalmasabb topikot ennek a gondolkodásnak a népszerűsítésére, vagy minket próbál megtéríteni, akik esetleg nem szorulunk rá.

#523179 rbbj11 Előzmény: #523153

ez aztán egy komoly elemzés, mely után komoly befektetöi döntést hoztál. Semmi értelme nem volt ezek szerint az elözmény hsz-eidnek sem

#523164 Arsene Lupin Előzmény: #523153

Miért, a szemetet és a törött üvegeket a prolik után kell szedni? Láttam én már szemetet és üveget luxus Merciből is kidobálni.

Kár ezért a beírásért.

Szóval hiába várok arra,…

#523153 Moneywheel

Szóval hiába várok arra, hogy a Duna parton piknikező family majd összeszedi maga után a műanyag dobozokat, üdítős üvegeket és az egyéb szemetet?

Döntöttem: Majd akkor veszek E - Szart amikor már nem nekem kell összeszedni a törött üveget és az egyéb más szemetet a prolik után.

Re: Kultur Club

#523145 Flaska Előzmény: #523074

Ha csak ezen múlik, megvárom.

Most már csak azért is.

Leszek 550 éves, de a nyerőböl viszont befizetek egy űrutazásra, vagy talán kapok érte egy flaska ivóvizet, ami remélhetőleg nem lesz nagyon soós.

Addig is had büdösödjön ez az E-kaki.

Re: Kultur Club

#523062 Lxrose Előzmény: #523053

Szép álomkép, de a dolgok ennél sokkal lassabban haladnak. (Lásd Rio!)

Mondjuk a szélmalmok (amennyiben a szélerőművekre gondolsz) nem pörögnek túl gyorsan, (egy álomképben én nem is sebesen pörgő szélkereket képzelnék el, hanem szépen, lassan forgót), a napelemeknek meg az lenne az optimális, ha róluk a fény nem visszaverődne, hanem jórészt elnyelődne, de egyébként értjük és támogatjuk a környezet iránti jószándékot. A baj az, hogy a politika, pontosabban a mögötte lévő szponzorok viszont nem.

Kultur Club

#523053 Moneywheel

Én azt hittem, hogy ahol az E- star van ott sebesen pörögnek a szélmalmok. Szemünkbe csillan a napelemekről visszaverődő napsugár. Ingyen energiával hajtott szökőkutak a magasba törnek. Szemét sehol csak a méretre vágott zöld gyep. Zaj sehol mert a helyi lakosok elektromos autókkal gurulnak a helyi biopiacra ahol a helyi gazdák termékeit veszik meg a helyi saját nyomtatású fizetőeszközzel. Kismamák boldogan tologatják a szénszálas babakocsikat a hűvös lugasokban.

Mindenki happy mert tessék lássék ilyen az élet egy Magyar településen.

Re: Miért ??

#523004 exmnbs1 Előzmény: #522995

tigus te hogy értelmezed a kinnlevőséget?

szvsz van kb 5m EUR lejárt ebből 3m Mo-n, 1m EUR Msrosvásárhely, maradék 1m ????

Zilahra van számunk?

#522997 Muskatli Előzmény: #522994

én is köszi. hol találtad? valamelyik portfóliós cikkben?

nekem valami 20% körüli szám rémlett, de nem mertem leírni, nehogy keresztre legyek itt feszítve, ha mégis rosszul emlékszem.

szóval lényeg, h az a kijelentés h az Estar vevői az önkorik/állam csak 26%-ban állja meg a helyét.. abból is 10% a problémamentes lengyel rész

#522995 tigus Előzmény: #522993

ez lesz az a bizonyos elkülönített betét, ami a havi flashekben nem szerepel, mert nem áll azonnal rendelkezésre (vagyis ezért több a gyj pénzeszköz-ld.Q1)

#522993 Muskatli Előzmény: #522990

robbajnak már vagy egy órája kutatom a %-ot, de sajnos nem találom...

de közben találtam egy érdekes dolgot:

http://bet.hu/newkibdata/110241906/Konszolid_lt_beszamolo_.pdf

40. oldalon a 20. pont felett két bekezdéssel:

"A tárgyi eszközök fedezettként bevonásra kerültek a banki hitelek mögé és az önkormányzatok is garanciát vállaltak azon hitelek visszafizetésére, amelyek a fűtési rendszerek korszerűsítésével kapcsolatosak. Továbbá ezekből a projektekből származó pénzösszeg egy speciális bankszámlára kerül elutalásra, amelyen a banknak azonnali beszedésre van joga."

ez annyira nem rossz, ha van önkori garancia is... pff, ezzel egész jól meg lehetne őket fogni...

#522990 taresz Előzmény: #522985

A magyar önkoriktól miért nem lehet behajtani a lét? Ha nem fizetnek sem így/sem úgy akkor lehet fognám a kis céget és kivinném szlovákiába vagy lengyelbe. Itthon meg bejelenteném, hogy nem szolgáltatok míg a hátralék nem kerül rendezésre. A mi polgármesteri hivatalunkról is lekapták a gázórát oszt rögtön kinyílt a virtuális pénztárca. Veszélyes játék ugyan, de még mindig jobb lehet, mint a kintlévőséget halmozni "majd hozom"-ra.

#522985 rbbj11 Előzmény: #522984

engem az nem érdekel, itt azt kérdezte money, hogy miért került a cég ilyen helyzetbe?

Tehát a román felmondás előtt mennyi volt a súlya az önkoriknak, természetesen össz bevételhez képest minden országban együtt, csoport szinten

#522978 Lxrose Előzmény: #522901

Elvileg a biomassza megújuló, a cégnek pedig érdeke lenne ennek az arányát növelni a gáz rovására, csak persze a helyi adottságoktól függően használhatnának más megújulókat is, ami esetleg nem ellenkezik más érdekekkel.

#522934 Muskatli Előzmény: #522901

Azert nem art hozzanezni azt az aprosagnak tuno, de talan fontos infot, h a cegcsoport arbevetelenek hany %-a szarmazik az onkormanyzatoktol/allamtol... En nem jelentenem ezt igy ki, h a ceg vevoi az allam/onkorik... mert ez igy megteveszto es nem igaz.