Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#522940 rbbj11 Előzmény: #522916

én nem Zuckerbergben bízom.

De még az árfolyam megugrásában sem bízom.

Én úgy gondolom, hogy szerintem jól ítélem meg a pszichés faktorokat, amik a facebookot és ezt az egész szektort övezik, és többé-kevésbé biztos vagyok benne, hogy még néhány évig nőni fog a facebook bevétele és eredménye.

Ezért rövid időn belül 38 usd körüli árra várom.

#522916 Roberrtto Előzmény: #522909

Tudom jól, de már leírtam mire tartom a srácot.

De Te akkor miért tartod,. ha nem azért, mer tbízol benne, hogy megugrik?

#522842 Roberrtto Előzmény: #522799

Nagyon sok a negatív vélemény facebookról, ha elmegy kibocsátási árig, akkor szvsz ezek csak a kisbefektetők elijesztésére szolgáltak.

Nyilván komolyan le is tolták az árat, innen lehet emelkedni, de kicsit mesterségesnek éreztem azt a sok negatív hírt ami kibocsátás után jött.

Lehet az lenne most jó a papírnak ha csend lenne körülötte, mobilpiacról se jönnének hírek, egy nem is rossz, nem is jó gyorsjelentés kijönne és szépen lassan emelkedhetne:)

Azért Mark Cuban állítása is túlzó, hogy ha 10 millió részvény jött volna ki most 200$ lenne az árfolyam.

A facebook azért nem linkedin, plussz nem is folyt volna be ennyi pénz Zuckerbergéknek.

Én bízok a csávóban, szerintem tudja mit csinál:)

#522799 Fornit Előzmény: #522654

Úgy gondolkodtunk, mint egy guru:

:-)

"Túladott Facebook-részvényein az internetszektor legendás befektetője, Mark Cuban - írja a CNBC. A befektető veszteséggel adott túl a részvényeken, saját bevallása szerint tévedett, amikor abban bízott, hogy gyors felpattanást lehet majd látni a részvényekben. A befektetési guru a Facebook-részvényeket nem befektetési céllal vásárolta, csak egy "trade" volt - tette hozzá. "

#522674 Roberrtto Előzmény: #522673

Reméljük a legjobbakat!

Azért ha gáz lesz kidobom ezt is és nem akarok addig várni mint phylnél.

Én is kitartást kívánok, viszont azt nem mondom, hogy éljen TP:)

#522672 Roberrtto Előzmény: #522654

Szerintem nem merész az 50$, a pe rátára én meg nem adok, semmit nem jelent , lásd amazon, linkedin, ezeknek facebooknál jóval magasabb a pe értékük és mégis stabilan tartják az árukat. De ott van RIM, 4-5 körüli pe-vel, mégse mernék belevenni most, pedig jónak igérkeznek az új mobiljaik.

Minden attól függ, hogy milyen sztori lesz facebookban, márpedig lesz benne szerintem.

Zotya

38$-on még nem leszek 0ban, én a 0át a phyles bukóm visszakereséséhez tettem.

De úgy vagyok vele, inkább ülnék ebben 40$os átlagárral is akár, mint phylben 30on...

#522654 rbbj11 Előzmény: #522612

az azért merész ilyen P/E mellett és ilyen nagy prémiumhoz a szektortársakhoz képest. Mondjuk LinkedIn még extrémebb, annak már teljesen beteg az árazása.

Én nulla körül sztem kimenekülök, mivel akkor a 2. forgatókönyv szerint történnek az események. Az első forgatókönyvem, amivel nyernem kellett volna, nem jött be.

#522612 Roberrtto Előzmény: #522609

Majdnem 6% plussz eddig. Van egy érzésem ,ha nem lesz rossz a nagyedéves gyorsjelentés és még esetleg jönnek hírek a mobilos plattfromról is, szép emelkedés előtt állunk.

Csak azt bánom, hogy 40$-ról is van vételem...

Na mindegy, ha úgy alakul, hogy jönnek a hírek, fejlődik a cég, akkor nem is szállok ki, hosszútávra megtartom.(min 1 év)

#522609 rbbj11 Előzmény: #522582

egyelöre csak rossz hír jött: elmarasztoló döntés a bíróságról meg még vmi volt a hétvégén.

Nagyon pozitív viselkedés, h. rossz hírekre emelkedik

#522582 Roberrtto Előzmény: #522319

Egész szépen megindult most facebook, reméljük olyan folytatás jön mint linkedinnél:)

Nemsokára negyedéves gyorsjelentés, reméljük jó lesz és jönnek hírek is a további fejlesztésekről

#522192 rbbj11 Előzmény: #522179

nézd pepe, csak néhányan olvasunk téged figyelmesen, és minket nem lehet szédíteni, a többiek pedig úgyse kíváncsiak a dolgaidra. ;) Igy nem látom értelmét a pepegtetésnek :)

Sajnos időhiány miatt né…

#522179 pepe o1

Sajnos időhiány miatt néhány trédet nem emlitettem,és én is kételkednék ha valaki utólag irná be,de a május végi Mol vételem vastag pluszban::DPersze lehet mosolyogni,de csak magamat csapnám be,ha nem igy lenne.A táblázatban egyértelmüen benne lesz,mindenki számára érthetően.

Én a kibocsátás óta shor…

#522177 pepe o1

Én a kibocsátás óta shortolm, tőkeátét most lényegtelen,de hamarosan publikálom a topikomban

Re: Skót duda

#522176 rbbj11 Előzmény: #522175

úgy néz ki, most épp kis korrekcióban van, kiv. vagyok, egy tartósabb tőzsdei felívelésben hogy fog teljesíteni.