Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#522488 Borska Előzmény: #522484

:) az irány hosszúba tetszik nekem is

mekkora pakkal léptél bele? ha szabad megkérdeznem

#522485 Hathor Előzmény: #522484

OTPben remélem egy napon belüli 10perces kettős tető alakult ki ,-)

Na munka tovább..

#522484 Hathor Előzmény: #522479

EUR/USD szépen visszatöltötte a rést éjjeli hulló csillagra esés egyelőre a receptje mára.

HAtira mindjárt rápróbálok egy kis shortot.

935re rádobva egy kis próba short

#522479 Hathor Előzmény: #522452

200napos mozgóátlag megérintve, ezzel végleg kijelölte számomra A.pontot Bux.

Ez volt a kis cél, utána le B. Majd fel C.

Roppant kíváncsi leszek.

http://postimage.org/image/c3s5m687f/full/

16000es Buxról ebben bíztunk, sajnálom, hogy a görög para kiugrasztásra késztetett, na de vélhetően 17400as szintemen visszaszállhatok.

#522461 Borska Előzmény: #522458

BUD vannaka tények !!!! vannak a nagyhatalmak itt gondolok jegybankokra,oligarcha társaságokra,az ő érdekük irányít mindent, a TA próbál lekövetni dolgokat és a statisztika fegyvertárát segítségül hívva előre jelezni,megsejteni a mult történései alapján a jövőt....

de ez vagy sikerül vagy nem

szerinted miért lett ekkora keletje ennek az egésznek? miért hirdetik orrba szájba a tanfolyamokat? hogy trédelj,hogy költs,tök mindegy nyersz vagy vesztesz,a lényeg költs,mert hosszútávon kicsi az esély a nyerésedre,a kezköltség meg stabil mint a Lánchíd,ez is mint minden az emberi kapzsiságra van kihegyezve,pénzt akarunk kicsikarni megintcsak az inproduktív szférából okoskodással,ez eleve halott dolog az emberek 90%-nak,én akiket ismerek,vannak közöttük PÁRAN!!!! nagyon kevesen akik ebből élnek,de ritka aki valóban meg is él belőlle,a többiek HOBBY szinten ,mély elhivatottsággal nyomják a hiú remény birtokában, és ez a remény ami életben tartja ezt a piramisjátékszerű valamit amit mi tőzsdének hívunk

.......mert ezt valójában nem erre találták ki

#522459 Borska Előzmény: #522449

én még mindig ezen a mondaton agyalok,van mögötte valami amit én nem látok? hogyan csinálnának má hireket és fundát a csárthoz ? a nagyi üldögél a dunsztosüvegbe a spájzban a polcon? és a lekvár meg ott figyel a konyhában mint főnök? ne mááááá,gőzöm sincs ezt hogy is gondolod

az eliotról pedig annyit hogy az egyik legközkedveltebb TA fegyver, mindenféle belemagyarázásra okot adható eszköz,fibóval,rsi vel ,........ igen,adhat némi utmutatót ,de ha ez annyira az igazat mondaná akkor rém könnyű lenne a tréd

nem kötekedés,félre ne érts,csupán próbálok a dolgok mögé nézni

#522452 Hathor Előzmény: #522449

Napos képet nézve 200napos mozgóátlag előtt megálltunk ezzel beszorulva 50-200napos mozgóátlag közé.

Annyira vissza lett adva a piac, ha így zárna, akkor egy Shooting star itt is.

Kb ilyesmit várok, vagy egy dojit, holnap megerősítést le.

Aztán meglátjuk, egy óra gap után merész ilyenkről írni.

http://postimage.org/image/4knvm0w59/full/

Na munka tovább, megint többet írtam, mint akartam..

#522449 Hathor Előzmény: #522448

Nem..

Na nézzük az órás Bux képet.

http://postimage.org/image/qf0mtyaol/full/

A februári esős elliott 38.2es fiboja 17.522ön, ebben akadtunk el ma reggel!

Mondom 38.2is korrekciós szint! ,-)

Igen itt lehet A.pont elvileg.

Felraktam kis piros abc korrekciót, meg a nagyobb fekete ABCt.

Én a nagyobb feketének örülnék, bár furán nézne ki, innen visszatörni a zászló sávot.

Most nézem Bux 349en van? 200pontot tudott esni egy óra alatt? Remek :D

Hirdetgetek mailezgetek itt mellette, fut a piac.

#522448 Borska Előzmény: #522447

"csak chartot rajzol a piac mindig, a hírt megmentéseket hozzá csinálják"

ez most ugye humor volt :) :) :) pinduri kis iróna,karcolat :)

#522447 Hathor Előzmény: #522446

szerintem csak chartot rajzol a piac mindig, a hírt megmentéseket hozzá csinálják, vagy egy kis bizonytalanságot most, hogy megcsinálják a rajzunkat. Nem az enyimet, én csak a nagyok chartját próbálom kitalálni, így az elképzelésemet a piaccal szemben.

,-)

#522442 Frontin Előzmény: #522440

ez a 3. korrekciós hullám ha töri felfelé a csökkenő trendvonalat, akkor szvsz 5 hullám lesz felfelé...

#522440 Frontin Előzmény: #522436

Bux éppen a csökkenő trendvonalával küzd óráson, a folytatást illetően döntő lesz hogy sikerül-e ez ma neki...

#522437 Borska Előzmény: #522431

kiosztották nekik a pakkot rendesen 10-20-50 esével,azok a vételi orderek teljesültek,csak nem egyben

#522436 Frontin Előzmény: #522427

Sziasztok! Azt nem tudom ma meddig tart az őrület (lévén pénteken is mentünk rendesen), de hogy a héten szvsz leszünk még jóval feljebb azt biztosra veszem. Előtte azonban nem ártana némi visszarendeződés/pihenő. Én elsősorban a Mol-tól várnék egy szép emelkedést (ehhez talán kéne az olaj emelkedése is), és természetesen az Otp-ben is benne van még erről a szintről talán 200-300 pont, na meg a Teló sem végzett az emelkdéssel szvsz.