Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Friss, ropogós, illatos hitel

#522450 Grizzly Géza Előzmény: #522419

"A közintézmények és cégek energiatakarékossági beruházásainak központi forrása a főleg uniós pénzeket osztó Új Széchenyi Terv, azon belül is Környezet és Energia Operatív Program (KEOP). Ennek "prioritása" a megújuló energia és a hatékony energiafelhasználás ösztönzése. Közlésük szerint e célra 160 milliárd áll rendelkezésre. " ---> Köllene pályázni :)

#522419 nembuksz Előzmény: #522417

Szerintem különösen nem fogják meghúzni az E-Start az elején, nem teljesen az a fajta papír amire ilyen görög hírre egyből ugranának.

Én egy mérsékelt emelkedésre számítok a héten így hogy rendeződött a hitel kérdése és egy pozitív nemzetközi hangulat alakult ki.

#522417 Arsene Lupin Előzmény: #522411

Nyilván az E-Start is meghúzzák az elején. A vége lesz érdekes, amikor már vadul megy odakint is a realizálás.

#522411 hAliG Előzmény: #522410

Na ezzel a hozzászólásoddal adtál mára melót exnek és Lupin úrnak :))

#522410 nembuksz Előzmény: #522383

A görögök miatt az egyik szemem sír a másik nevet.

Azért amikor egy kómában, magát össze vissza fosó, magatehetetlen és egyben végérvényesen megmenthetetlen embernek adnak egy csodagyógyszert hogy még 1 évig szenvedjen, hát nem tudom...a görögök most előrejelzések szerint megmenekültek de hogy a kór még szerintem ott van.

Viszont ma indenki heppi! Rövid távon megint a long mámorába lehet menekülni!

#522386 rbbj11 Előzmény: #522358

ahol egy full eladósodott recesszió szélén álló állam csődközeli önkormányzata a fizető fél, ott előbb-utóbb ingyen lesz a fűtés, ugyanis csak idő kérdése, amíg nem fognak fizetni. Legalábbis erre olyan nagy az esély, amire biztosíték kell, a késedelmes fizetésről nem is szólva. Szóval áll, amit írtam

#522383 Muskatli Előzmény: #522368

Ugy tunik, h a gorogok jofejek voltak es a holnapi osszeomlas elmarad...

#522368 hAliG Előzmény: #522342

Annak örülnél a legjobban valld be, hogyha csőd lenne, és az itt lévő részvényesek, mind elbuknánk a pénzünket!

Minden hozzászólásod ezt sugallja..

Továbbra is szánalmasnak tartalak, beteg vagy.

#522367 nembuksz Előzmény: #522341

Nem értem miért lettem kimoderálva de nincs kedvem még egyszer leírni hogy az ebitdanak és a kp-nek miért nincs köze egymáshoz. Továbba azt sem fogom leírni miért nincs köze a május 31-i kp állománynak az októbeti kötvény fizetéshez, az előző dec 31-hez sem.

Mintha nem olvasnád amit írok, hanem uazt hajtogatod más példákkal vagy más szavakkal...pedig világosan leírtam mi a helyzet. Ennél többet nincs kedvem ezzel foglalkozni.

#522342 exmnbs1 Előzmény: #522341

előtte meg plusszos és annak ellenére

de lehet hinni a megtérő önkormányzatos mesében

a szállítók végtelen türelmében

nomeg a még kifizetetlen üzletrészre felveendő ref hitelben is

meg abban is hogy okt 24 messze van))))))))

#522341 exmnbs1 Előzmény: #522339

májusban mínuszos EBITDA volt

hoztam egy példát hogy június 1-én pl nem tudtak volna fizetni

törölve

#522340 taresz Előzmény: #522339

Persze, hogy teljes baromságokat ír itt össze-vissza. Ezért hatodolt az árfolyam is.

törölve

#522339 nembuksz Előzmény: #522314

Miért érdekes a május végi 3,8€m? Júni 1 - en járt le az 5€m? Ha nem akkor nem hogy a körtét hasonlítod az almával hanem a levelibékát a féktárcsával.

Nem birod megérteni hogy szakmailag baromságokat írsz? Értem hogy évekig totális tévedésben éltél és ez zavar de fogadd már végre el hogy nem értesz a szàmvitelhez, és nem ezen a fórumon fogod megtanulni.

Attól hogy tudod hogy a mérlegnek egyeznie kell és mi a határidő a közlésre még nincsenek meg az alapok...

#522337 rbbj11 Előzmény: #522333

Tudtommal nincs rá állami garancia. Főleg mai időkben??! Romániában nem tudom, milyen a szabályozás. De ha lenne rá állami garancia, gyanítom, nem lábasban melegítenék most a vizet.

#522334 Protein Előzmény: #522333

Kíváncsi vagyok SCS új módszerére az önkoriknál. Azért látni kell, hogy ingyen fűtés nem lesz már ősszel.

#522333 Grizzly Géza Előzmény: #522329

Állami gari nincs az ilyen önkoris bulikra? Akkor tök egyszerű olcsó működtetni... Nem fizetek senkinek viszont mindenki szolgáltat---még törvényt is lehet rá alkotni ld lézer jani féle törvény hogy nem lehet kikapcsolnia fűtést nem fizetés esetén sem(nyáron meg azért nem fizetnek mert akkor nem kell a fűtés... Ez aztán a briliáns megoldás :))