Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: Friss, ropogós, illatos hitel

#522250 exmnbs1 Előzmény: #522249

honnan tudjam nem közölték csak azt hogy többet is kaphattak volna

#522248 exmnbs1 Előzmény: #522243

mit tettek le fedezetbe a hitelért?

a ballon sem olyan mint amit elképzeltél????

#522247 exmnbs1 Előzmény: #522242

gondolom azért is időzítették a kv visszafizetést pont a fűtés nélküli hónapok utáni hónapra))))))))

#522245 exmnbs1 Előzmény: #522243

hát annyi szállítói tartozás esetén mint ami nekik van nem sok)))))))

#522244 exmnbs1 Előzmény: #522242

12K-t idei tavaszra jövendölő kontraindikátor, alig távedtél)))))))))))))))

annak is örülsz gondolom, hogy ez a hitel nem fedezi az októberi lejárt kv-eket mert másra szánják

ahhoz újabb hitel nomeg önkormi fizetések kellenének

#522243 Muskatli Előzmény: #522242

Ja es meg mindig nem megy neked az, h mi a kulonbseg az EBITDA es a cash kozott, bar matematikusoknak ezt tenyleg nem oktatjak... De ennyi hozzaszolas utan azert utana nezhettel volna..

#522242 Muskatli Előzmény: #522238

Huhhhhhh kontraindikator EX, az elmult 400 napod 10-12 oras melojaval, nem hiszem el, h nem jottel meg ra, h a ceg tevekenysegeben van szezonalitas!!! Nem is pici!

Tudod, nyaron 30 fokban nem futenek!!!

Ujabb orasi kompetenciadrol adtal tanubizonysagot...

#522240 exmnbs1 Előzmény: #522238

a 20: 93-as sajáttőke/kötelezettség arányról nem is beszélve, ami felső becslés lévén nincs auditált éves továbbra sem

#522239 exmnbs1 Előzmény: #522238

a 20: 93-as sajáttőke/kötelezettség arányról nem is beszélve, ami felső becslés kévén nincs auditált éves továbbra sem

#522238 exmnbs1 Előzmény: #522236

tényleg milyen jó is havonta törleszteni pl negatív EBITDA-ból

#522236 Muskatli Előzmény: #522235

Nagy durranast en vartam, de ugy tunik h ex mar az en agyamat is megmosta, h ez valami lehetetlen dolog... :((( A befektetok az alairast meg ugy tunik, h termeszetesnek vettek...

A hitelt akar hivhatnank refinanszirozasi hitelnek is.. Es ez nem szitokszo, hanem egy mindennapos dolog.

Ezzel kvazi a lejarati strukturat valtoztattak meg KEDVEZOBBRE. Plusz sokkal OLCSOBBA tettek a finanszirozast, azaz akar mondhatnank azt is, h reszben egy draga hitelt/kotvenyt cserelnek le egy olcsobbra.

Sztem ez azert annyira nem rossz dolog...

#522235 Camilla2 Előzmény: #522233

Milyen hitel az ,amiból a hitelt vagy adósságait finaszirozza? Ezt a piac nem veszi jó néven ! Amelyik hitel

a fejlesztésre megy ,azt majd a piac is be fogja árazni,mit vártatok ? Még ha fel is veszik,akkor sem lesz kiakaszva napokig ! Lesz hegytető és alj,ezket meg kell játszani,de nagy durranást egyelőre nem várok .

Sokat agyalok ezen a hit…

#522234 Kiss Zoltán

Sokat agyalok ezen a hitelen,el nem tudom képzelni,hogy egy lengyel bank nem nézet volna a cég után!

De az is lehet,hogy így történt: :) :) :)

X-FILES:Valahol Lengyelországban. ZCYWCZWYEZC-megye,WCZYEZC-település:p.m 18.46.központi iroda.

"A stocklandyardnál dolgozó két ügynökünk már egy éve napi, 1000 jelentést ír,hogy valami

csillag nevű energetikai organizmus arra akar minket rávenni,hogy haláltusájukhoz segítséget

nyújtsunk. Mi ezen max.2.5 milliárd forintot veszíthetünk,na azt hiszem ezt jól kitárgyaltuk! Ki

szavazza meg? Mindenki! Dziekuje!!!

#522233 Muskatli Előzmény: #522215

Na, akkor ugy latom masodik olvasasra sem sikerult ertelmezned amit irtam, olvasd el harmadjara... Magyarul irtam....................

Ennel szajbaragosabban nem tudom leirni... De tudod mit, meg szajbaragosabban leirom most megis, h meg TE is megertsd...

azt irtam, h azert nem emelkedett, mert a nagy tobbsegnek termeszetes volt - meg az OTP-s fiasko utan is - h a kotelezo ajanlat utan meg fog erkezni a szerzodeskotes is, epp ezert nem tulajdonitott nagyobb jelentoseget neki a piac... Csak kontraindikator Ex es AL aldasos tevekenysege miatt tunhetett az ITTENI olvasoknak az, h valami nem vart csoda tortenhetett...