Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Friss, ropogós, illatos hitel

#522148 Muskatli Előzmény: #522140

Lehet, h harmadolodas is volt...

Gondolom, h te olyan ugyes srac vagy, hogyha kineveznenek vezerigazgatonak, akkor masnap reggel nyolctol igazabol mar dolgod sincs, mert 1 nap alatt megoldottal minden problemat...

#522145 nembuksz Előzmény: #522143

Azért mert ö állította le a Kassai álltal beindított nem létezö pénznyelö projekteket ö lenne a hunyó???

Ezt tényleg komolyan írod vagy ennuire tudatlan vagy? Ezzel azt állítod hogy idén Scs alatt fuccsoltak be az egyébként Kassai alatt müködött projektek...

Ezt nem hiszem el. Napi 12 órát erre a cégre szánsz és ennyi nem maradt meg. Hihetetlen

#522142 nembuksz Előzmény: #522140

SCS a fundamentumokon dolgozik nem az árfolyamon. Az a helyes ha szépen felépíti a fundát és az árfolyam megy utána.

#522139 Muskatli Előzmény: #522124

Akkor keresd vissza mert hibaztattam nemegyszer ot is...

De ha figyelmesen olvasol, akkor lathatod, h en masrol beszeltem, nem arrol h ki miatt vszik vagy sem, hanem erzelmileg milyen volt a varakozas egy ilyen hirre itt.. Olvasd el ujra lassan..

Egyebkent meg ha mar bejottel az utcamba, akkor ezt ne nekem ird hanem exnek es ALnek ha igy gondolod. Szted azert irnak le valamit ezerszer, h ne legyen hatasa??

Legalabb oket ne nezd hulyenek...

#522137 nembuksz Előzmény: #522124

Nem SCS volt a cég élén operatív szinten amikor az elcseszések voltak. A barmot Kassainak hívják. Nyilvàn SCS elkúrta mert nem figyelt oda rendesen...ja és a sok neves prof. emeritus IT tag sem...

Amióta SCS visszatért és kibaszta Kassait észrevehetnéd a pozitív változásokat. De ha ez mind kimaradt vagy nem érzékeled akkor ilyen durva véleményt megfogalmazni arról amiről gőzöd sincs meglehetősen szűk elméről tanuskodik.

#522130 zeeh_ Előzmény: #522127

Az. Mégis vannak, akik nem képesek levenni a rózsaszín szemüveget egy közel tizedelés után sem.

#522124 zeeh_ Előzmény: #522067

Na, azért álljon már meg a menet! Nehogy azt hidd már, hogy AL és ex miatt nem veszik ezt a papírt. Az év üzletembere játszotta el a céggel szembeni bizalmat. Ha valakit hibáztatni akarsz, akkor vele kéne kezdened, mert ameddig ez a hiteltelen alak van a cég élén, egy szavát nem fogja elhinni senki.

Re: report

#522120 rbbj11 Előzmény: #522114

sztem elég egyértelmű, h. ált. alapkezelőkre vonatkozott.

SCS-nek valóban nem mindegy az árfolyam, de Istenem, ha már asszisztált a cég eltékozlásához, nincs benne semmi csoda, ha szét is bukja vele magát

#522119 Muskatli Előzmény: #522117

Nem az volt az ATH, ma meg nem az volt az zaro, de a tortenelmi minimum sem.

Kezdesz feluletes lenni, nem ismerek rad... :)

#522116 Muskatli Előzmény: #522115

Egyik szam sem helyes amit leirtal, de mind1 is mert ettol fuggetlenul igaz az amit irtam..

O kb. 1000-szer jobban erdekelt a reszvenyarfolyam emelkedesben, mint a havi fizujaban.

Segitek: ne egesd magad, ezzel sem erdemes vitatkoznod... De hajra