Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: report

#522114 Muskatli Előzmény: #522110

Mivel SCS-val kapcsolatos irasra valaszoltal, abbol ugy tunt nekem, h mintha ra vonatkozott volna a megjegyzesed, ami valljuk be h butasag. Tipikusan o lehet az akinek pont nem a fizuja lehet a fontos, hanem a reszvenyarfolyam emelkedes..

De ha altalaban az alapkezelokre vonatkozott a hozzaszolasod, akkor igazad van, termeszetesen..

#522110 Kissherceg Előzmény: #522108

ismerek pár alapkezelőt, elég maguknak kitűzött céljaik vannak.... Igen a netto több milliós fizetés és negyedéves prémium elég jó, tudom a sok e-staros jobban keres, de ezért teheti meg, hogy vásárolja ezt a papírt...

Nem beszélve a bennfentes kereskedésről...

#522108 Muskatli Előzmény: #522106

Ez aztan az eles meglatas... Naponta mozgott a reszvenyarfolyam valtozasa miatt tobbszaz milliot a vagyona, de persze szted a havi fizuja a lenyeg... Egeszen biztosan a havi fizujara hajt...

#522106 Kissherceg Előzmény: #522103

az már siker, hogy más pénzét kezeli és havi netto sok misit keres eredménytől függetlenük... :) Ráadásul, aki kiszállt összességében pluszban tette, mert korábban 10k felett már eladott, csak visszavette...

Nem a 10k felett beragadt lengyelek szórták...

#522103 pepe01 Előzmény: #522097

Gondolom úgy voltak vele, csőd előtt ami marad, az is jó lesz.

Már megbeszéltük, hogy SCs. 10000 felett hígította a részvényeket és beugrasztott több alapot is. tehát attól, hogy valaki nagy büfi az még nem garancia a sikerre.

Meghajlok. Tévedtem, de …

#522102 taresz

Meghajlok. Tévedtem, de még mindig nem látom az optimizmus okát. Végig olvasva a délutánt arra gondoltam, hogy jövõ hétre megidézem Illuziót. Úgyis olyan spekibarát karalterkészlete van.:)

#522097 Kissherceg Előzmény: #522092

jahh biztos nagy lúzer, ha 10.000dbokat szór... :)

Érdekes, hogy 5k felett is balek volt aki kiszállt.

#522093 Arsene Lupin Előzmény: #522086

Azt nem értem, hogy ha tavaly tavasszal jól látta, hogy a cég túlértékelt, kapott is érte, akkor miért hagyta magát kitömni és mitől szerelmesedett bele a cégbe. Mert hogy azóta csak rossz vagy kamu hírek jöttek.

#522092 pepe01 Előzmény: #522090

Én csak spekizőket és kiszálló balekokat látok, nézőpont kérdése.

Aki 2000 alatt több 10000 db-al lenyomta 1380-ig, az volt az igazán lúzer, nagy buktát nyelt be.

#522091 pepe01 Előzmény: #522085

Nem lenne semmi baj a mondandóddal, egye fene legyél pesszimista, csak ne ismételgetnéd ilyen gyakran.

#522090 Kissherceg Előzmény: #522086

nehéz optimistán értékelni, hogy a várt jó hírre beadták a papírt... pedig ez a bizonyíték..

#522085 Arsene Lupin Előzmény: #522080

"Csőd elnapolva, továbbra is átlag feletti forgalom."

Az biztos, hogy némi időt nyert a cég. Viszont a hitel büdös, a flash report úgyszintén. Ne számítson emelkedésre. Az 1800 az egy kimondottan emberbaráti felső becslés.

"gyorsan fog csökkenni a népszerűséged"

Tojok rá. Nem vagyok én celeb.

"néhány hónapig nyugi lesz."

Vagy csendes csorgás.

#522084 Kissherceg Előzmény: #522080

átlag feletti forgalommal adták vissza jó hírre.... ez tényleg egy kalap szar lett, szégyen....