most akarok
múlt hónapban .250m, most -247m könyvelési kötségek csökkenése miatt
lezd úgy kinézni hogy itten körül beáll a központ
most akarok
múlt hónapban .250m, most -247m könyvelési kötségek csökkenése miatt
lezd úgy kinézni hogy itten körül beáll a központ
inkább a társasági központ költségeibe köss bele. a negyedéves jelentésben azt írták, hogy már most 2,5M eur az évesitett költsége, ami havi szinten csak 200e körül kellene legyen, nem 250e, mint a flash-ben szerepel.
lehet. de én ezt nem érzem olyan nagy problémának. mondjuk azt se igazán látom, hogy miért nem lehet elsőre pontos értéket összehozni, de ez lehet azért van, mert az én cégen mikrovállalkozás az rfv-hez képest, és ott alig van mit könyvelni.
'a Társaság életében 2011-ben lezárult jelentős vállalatfelvásárlás következményeit'
aha, kár hogy RESZeszközök még nincsenek kifizetve ls majd akkor zárul le
előző hónapban az volt a bajod, hogy felfele korrigálták...
légy következetes.
gondolom csak nekem tűnt fel hogy a múlt havi számokat ismét lefelé kellett korrigálni
"A társaság központjában jelentkező egyszeri költségcsökkentés növelte a cégcsoport szintű EBITDA-t. Mindez főleg a könyveléshez és könyvvizsgálathoz kötődő tanácsadói díjak csökkenésének köszönhető."
király, máskor azért nem ártana ha fitetnének és lenne auditált mérleg
huhh, megnyugodtam, örülök, h minden okés!
nem ámulok és bámulok a mai gyertyán
jó kis stílusos sírkő doji
Szóltam, hogy 1800 körül fog lecsendesedni. Bár a hétfő érdekes lesz a görögök miatt.
igen,
sőt a szövegben
a 2012. márciusára vonatkozó flash riport által tartalmazott értékeket a következőre javítjuk:
a bekezdés címe és a tábla is 2012. április módosításáról szól:)
szép
a kecsegtető libák is gyorsan elcsendesedtek a gágágában
Halvány zöld lett...
5:3 a libáknak
Éljen a foci EB
Jó hétvégét, jövő héten folyt. köv.
:))
De be ám! nehogy már olyan piros kanócos legyen...