Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#522232 Alexander Előzmény: #522068

Nem tudom hogy hányan kereskednek a görbéid alapján Sanyi, de szerintem mindenképpen hasznos és elgondolkoztató. Hogy tovább menjek, ezúttal be is jött a 17.250-es bux. Sajnálom ha valakinek savanyú a szőlő...

#522068 Ibiza Előzmény: #522012

ja és megint azt sugallod persze mindenki -így én is- a te görbéid alapján kereskedik..

ez minimum tréfás.

#522062 Ibiza Előzmény: #522012

mókás mindig te megmondtad - persze mert vagy fel vagy le- ha felfelé kitör akkor fel ha lefelé akkor le.. mennyit kerestél a mostani megmondásodon?

ezé jöjjé rá nem te kukorékolod fel a napot hanem utólag rajzolod fel..

a huf a hírektől mozog..rajzolhatsz akármilyen expresszionistát ,)

#522039 BudFox Előzmény: #522030

nembaj....majdcsak ebbe omlik össze ez az egész pénznyomtatási rendszer....magasról tudjuk shortolni..de jó lesz :-))

#522026 Frontin Előzmény: #522017

Szintén zenész, picivel több mint 200 pont bukóval. Ez van, néha tudni kell benyelni ezt is...

#522024 BudFox Előzmény: #522017

most meg még egy lapáttal rátettek....én most csak figyelek..majd hétfő reggel mehet a short jó magasról....talán.

otp napi short is kidobv…

#522023 Borska

otp napi short is kidobva,nem ugy néz ki hogy ezt brutálisan visszaöntenék

3472---3510

hati short 17440ről 1765…

#522017 Borska

hati short 17440ről 17652 ön zárva

.... más módot és forgatókönyvet képzeltem a mai hétvégi előtti kiszállásra,de ezt adta a piac

-212 pont bukó benyel,nem merek rizikózni

#522012 Hathor Előzmény: #521995

EUR/HUF úgy erősödött elliott szerint, ahogy azt vártuk a napokban és ahogy mutattam egy hete.

http://postimage.org/image/pb6yibe7p/full/

Kíváncsi voltam mondasz-e valamit a tegnapi kukacoskodás után, hogy lementünk 850re e.pontra majd fel, ami forgatókönyvileg megfelelt a valóságnak, de nem..

Csak annyi, hogy az eszed mást diktált, pedig a bajuszod érezte.

Mindegy.. ,-)

na én el.. Szép napot! Szép hétvégét!

#522007 Borska Előzmény: #521995

igen,ezt elképzelhetőnek tartom,és racionális magyarázata a mai menetnek bux ügyileg

huf erősödött azért megy…

#521995 Ibiza

huf erősödött azért megyünk..Sc-t provokáltak..kattognak a stopok.. havi/féléves zárás..

#521988 BudFox Előzmény: #521966

Finviz.com on látszik hogy USA -kok maximális forgalommal vágtatnak fölfelé...ebből akkor lesz nagy koppanás ha mégsem olyan jól alakulnak hétfőre a dolgok..akkor aztán megint óriási kitárazás lesz..brutális.

#521987 Hathor Előzmény: #521982

Na hazaugrottam a gyerekért, megyünk focira mindjárt..

addig is benéztem pár percre.

Kérdezed:

"nem is tudom mi kéne egy alapos szakadáshoz"

én meg mondom, hogy nem szakadtunk eleget 25Któl 15Kra az utóbbi egy-két évben? :D

Mi kell még Neked? ,-)

Látom OTPt shortoltál 3472ről, előtte tört ki a háromszögből ez nem érdekes? ,-)

jajj Te javíthatatlan vagy, mint Bud..

Egyébként jól alakul a piac, csak nélkülem sajnos.. nem én vettem délben.. tartom magam ahhoz, amit mondtam. Semmiféle pozi mára, akármi is lesz.

a másik dilemmám: ez a j…

#521982 Borska

a másik dilemmám: ez a jegybanki összefogás biztonsági dolog? mert ha ez is elindul és esetleg görögök is korrekt módon jönnek ki a buliból akkor biza az indexeket hétfőtől hívhatjuk szputnyikoknak is,ha ez mind csak duma akkor pedig jöhet egy realitást tökrözű esés,de a mai világban nem is tudom mi kéne egy alapos szakadáshoz

#521979 Frontin Előzmény: #521966

Közben a mai napot lerendezik a Ricsi-Teló párossal, persze azért a nagyok is besegítenek az emelkedésbe egyelőre. Az utolsó óra érdekes lesz még úgy érzem.

#521971 BudFox Előzmény: #521946

nem...olyan a számlám hogy egyszerre van short.long.. :_)) csak ezért tűnik igy.

#521966 Borska Előzmény: #521960

igen,megy a színjáték,és közben egy sunyi emelkedés,lehet ez valóban shortos beültetés.... ?