Halig, Lehet hogy kollégák vagytok, csak nem tudsz róla. Nézz körbe az irodádban, lehet ott figyel téged AL. Ha így van, nem kell neki írogatnia, elég ha hajt egy repülőt és átdobja az asztal fölött.
Halig, Lehet hogy kollégák vagytok, csak nem tudsz róla. Nézz körbe az irodádban, lehet ott figyel téged AL. Ha így van, nem kell neki írogatnia, elég ha hajt egy repülőt és átdobja az asztal fölött.
Elemeztem:-) most akkor ez jó vagy nem jó, ereszcsatorna? (azt a büdös spanyol-lengyel nemhitelét neki)
(Lassan a Corvinuson is végzek :D :P)
Na az jó lehet,walkmanban már én is cseréltem... Azt nem írom hogy hülye a tőzsdéhez,mert az idő önt igazolta,beismerem,hogy jobb lett volna 6k-nál eladni. Egy a probléma. 5k-nál úgyis visszavettem volna,mert függő vagyok :))
Van ismerősöm, aki dolgozott Paksnak kazetta-csere témában.
.
Nincs ex,úgyhogy beugrok: nézd a forgalmat is
Itt a link helyesen, mert elcsesztem:
Rendben,elismerem hogy durva volt,amennyiben ön energetikai mérnök és csak mellékállásban tőzsdeguru és fejből lökte az adatokat,nem a gúgliban nyomozott haliG mester megjegyzése után :)
Közben tépik a részvényt, a shortosok lába elkezd remegni!
Most a tőzsdéhez hülye Lupin úr, vagy a tőzsdén való kereskedéshez? Nem mindegy :)
Definiálni kellene ezt a fogalmat is, hogy mit ért tőzsde alatt..
Nukleáris fogalomtár - szakkifejezések! (legalsó):
Az általánosan használt fogalmat a hozzáértők tudják, értik.
Kérem Lupin urat, hogy ezentúl minden fogalmat definiáljon, ami elhangzik a topikban!
:-)
A pontatlanság Lupin úr víziója volt, és dumálta bele.
Kis huncutsággal... :)
"Roszabb vagy mint lupin,aki gúglival tanulja az atomerőmű működését :)))"
Ez durva volt. Írhatja azt, hogy hülye vagyok a tőzsdéhez, OK, de ez fájt. Én korrigáltam a mérnök úr pontatlan beírását tegnap.
gyorsan válts nevet és folytasd tovább
kirázzák a remegőkezűeket! :))---ide most ez a phylaxiás duma illik :)
látom átment a topik megint személyeskedésbe ami igen kecsegtető
meg a sok klón név is
pfffffffff