Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#521960 Előzmény: #521953

Nekem is az az érzésem, hogy mindenki ennek szurkol: Igazából ez lenne az egyetlen olyan eset, amivel nem kellene színt vallani és ezért lehetne tovább játszani a görög tragédiát.

agyalok ezeken a görögök…

#521953 Borska

agyalok ezeken a görögökön,de akkora feneket kerítenek nekik,hogy ki vagy be,felbomlik eu vagy nem,káosz zűrzavar,bukás,vagy uj fejezet és egységes eu,hogy szerintem hétfőn az ég világon semmi változás nem lesz,mindkét párt kevés lesz az egyedüli kormányhoz ,és jönnek az alkudozások,igéretek,sajtóanyagok és a bazi vola ami szivat mindenkit.....

#521939 BudFox Előzmény: #521935

nulla pozi tehát....

áh...jegybankok úgyis megmentik a világot...legfeljebb a hétfői nagy Gap -ban kiszórom a longokat, és leszek shortban megint...vagy nemtudom...

#521928 BudFox Előzmény: #521898

közbe vettem egy kis longot....de most már nem fog menni az biztos..mert longolom....mehetünk le.

ezt érezte a bajszom.. a…

#521927 Ibiza

ezt érezte a bajszom.. az eszem meg mást mondott..

#521900 big-ebuy Előzmény: #521895

A bankok likviditását fokozó jegybanki, és az újabb bankválság kialakulását megelőző kormányzati intézkedéseket jelentettek be csütörtökön Nagy-Britanniában. Mervyn King jegybankelnök apokaliptikus beszédben ismertette a jegybank várható válságellenes intézkedéseit, a kormány pedig "Fehér Könyvet" tett közzé arról, miként alakítanák át a brit bankrendszer szabályozását egy következő válság megakadályozása érdekében. A hitelezést javító és visszafogó intézkedések egyaránt napvilágot láttak.

ej ha kezdődik...

#521898 Frontin Előzmény: #521894

Szvsz a Dax-ot beverik a jelenlegi szintről durván egy olyan 90-100ponttal, ez talán majd minket is megindít lefelé...

Re: ds

#521897 Waszeitung Előzmény: #521893

Köszönöm...így lett kb 0 -ás a hetem :D Nagyon élveztem :D

Az egészség meglesz,vmi jóképű csapolt képében,és természetesen Neked is!

#521895 big-ebuy Előzmény: #521894

admirálon no pozi már,buxon otp long kicsi,ami nem fáj,hati nuku...

waszi a serterminátor:)

bár sztem lesz egy rés fel,majd össze szarják magukat

#521892 Frontin Előzmény: #521884

Nem hiszem hogy v.mit is hagyok hétvégére, de persze ez nap végéig még változhat.

#521888 big-ebuy Előzmény: #521885

én is kicsi bukóba 3napról,de leszarom

mi van ha a jó hírekre ,még beborítják a piacokat?

#521887 big-ebuy Előzmény: #521885

Tisztelt Ügyfeleink!

Hétvégén, 2012. július 17-én vasárnap választásokat tartanak Görögországban. Nagyon fontos fejezete ez a kialakult európai helyzetnek és Görögország további jövőjének az Európai Unióban. Az Admiral Markets AS semmilyen körülmények között nem ad befektetési, kereskedési tanácsot, véleményünk szerint a következő időszakban extrém mértékűre emelkedhet a piac volatilitása.

Az alábbi javaslatok – a teljesség igénye nélkül – segíthetnek az Önök tökéjének megvédésére:

A szükségtelen kitettség elkerülés végett pozíciók csökkentése illetve likvidálás a hétvégi időszakra,

Stop megbízások használata minden esetben,

Extrém mértékű volatilitás esetében megbízások esetében előfordulhat, hogy a piacon kialakult rés hatására máshol teljesülhetnek. Kérjük vegye ezt figyelembe kereskedése során.

A hétvégi események meghatározóak lehetnek a következő napok, hetek piaci hangulatára nézve, ezért ajánljuk a hírek folyamatos figyelését, aminek segítségével tisztában lehet a potenciális piaci volatilitás mértékével.