Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Büdös a hitel

#521873 royals Előzmény: #521869

Ha ennyire sz@r a cég, a long szerinted öngyilkosság, shortod meg nincs, akkor mi a jó fenét rágod itt naphosszat a kefét AL-al együtt? Komoly mentális problémáid lehetnek. Inkább menj vízpartra, kérj egy pofa sört és LAZÍTS!!!!!

#521867 integrity Előzmény: #521862

gondolhattam volna... azért az ath nem tavaly év elején volt, bár, azokon a npokon akkor azok lehettek ath-k. és miért dobtad akkor? eleget kresetél vele? vagy már akkor láttál vmit?

Re: nincs cím

#521863 Arsene Lupin Előzmény: #521837

Hatalmas hullámokat azért nem várok egy darabig. 2K fölé nem nagyon fog menni egyelőre, mert valami nem stimmel a hitellel. Nagyon beesni meg azért nem fog, mert egy esetleges büdös hitel is életet tud hosszabbítani.

Persze, ha kiderülnek a hitel részletei, akkor lehet rántás, mindkét irányban.

#521862 exmnbs1 Előzmény: #521860

ATH-kon dobtam idejében tavaly év elején

ja és tavaly jún 1-én szóltam nektek is hogy túlterjeszkedtek ami a napnál világosabb

lásd Romániai leépülés

#521860 integrity Előzmény: #521851

ne istókedézz!:-) egyébként ildike nem kereskedik, ő csak örül, ha esik és másoknak eszar. véleményem szerint iledike elég rendesen megégette magát ezzel a papperral, nagy bukóval dobta a papírjait,és azóta gyűlöli a céget, és egy szavukat sem hiszi... hozzáteszem ennek van alapja.. de leginkább magát nem szereti már annyira, mert benézte a sztorit és mert soha nem fog merni már belevenni.. ezért szurkol erőteljesen, h essen tovább, mert attól jobban érzi magát. neki ennyi is elég már. szvsz ez nem túl jó startégia ebben a játékban.

#521849 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #521845

Te azt büfizted,hogy nem is lesz,nemhogy ma de még a jövő héten sem... Kérj elnézést azoktól akiket megvezettél és eldobattad a részvényeiket!

#521848 exmnbs1 Előzmény: #521844

hol vannak a hitellehívás feltételei?

arról mesélj

nomeg a élehívás dátumáról is