majd pont 2K mehg 3K fölé várom(((((((((
Mit vársz egy shortostól? Napi 50 ledumáló beírás(a maiakról már kiderült hogy kamu)...
megy a nagymosás a Concorddal összemosás
ugyebár 30%-otz adtak a fizetésképtelenségnek ők is
Egy lengyel hirre már sokan megégették magukat,köztük én is,ne felejtsétek el.Még ha le is tudják hivni a hitelt,nagy szarban vannak.Hullámokat meglovagolni és nem benne hagyni !
Nem keresem meg az írásodat, mert nincs kedvem, de kamuzol most már össze-vissza..
Van ebben a topikban 3500 hozzászólás, abból majdnem 700-at Ex írt.. Elég "komoly" teljesítmény!
Én ráérek, ha már eddig ráértem. a személyeskedéssel persze nem vagyok egyedül, igaz ez nem mentség.
Valami nem stimmel a hitel körül, és ezt a bennfentesek is tudják.
Akkor a memóriád sem a régi már. Hazudozást meg inkább hagyjuk!!! Ez az uccsú, hogy hozzád szólok (egy bizonyos szint alá azért nem mennék) Oszt jó napot!
Ex 2422.
Nyilván ők is kiakasztást vártak.
azért nem bolgogok,mert nem tudják mi az.
Senki sem hiányolta a vevőket...inkább egy elismerést hogy tévedtetek. De gondolom valami bajt még gyorsan kerestek.
Amennyit olvastam a régi írásokból, hogy Formerplayer nem elment hanem kitiltotta Kissherceg. Mint több véleményét osztó fórumozót.
Elegáns. Csoda hogy maradhatok ha engem is ennek vagy már mit tudom én kinek néznek.