Ex! mindent nem sikerült eltüntedned
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1753/27/#post519318
nem 3300! 3030-at írtad, (nekem csak két dolgom van, aránylag jó memóriám, oszt meg józan paraszti ész)
Ex! mindent nem sikerült eltüntedned
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1753/27/#post519318
nem 3300! 3030-at írtad, (nekem csak két dolgom van, aránylag jó memóriám, oszt meg józan paraszti ész)
:)))
"
2373 2012.06.08 11:04 exmnbs1 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Nyeretlen_Keteves
Optimális esetben - ha a fentebb említett kockázatokat a vállalat megfelelően kezelni tudja - a diszkontált cash flow modellből 3 030 forint részvényenkénti érték adódik."
végre vmi jó hír. Legalább addig lehet örülni, mig a tökönszúrásos feltételek ki nem jönnek. No meg addig, amíg nem jönnek sorba a köv. hónapokban a rosszabbnál rosszabb pü-i szämok
idézzed
libák nem jönnek a pakkodért? jééé? mik vannak........
Ez Istók Ede szövege.
70% 3300 a Concordnál ha minden feltétel teljesül 30% ha nem
az optimista scenário valódi befolyt pénzekről szól és nem a majd egyszerről
egy nóta jut eszembe! "vörös hajú szemüveges" és még frappáns is.
:-)
Most letagadod? Gratulálok! Tudom hitel sem lesz (én meg miden körülmények között az Operában vagyok...
ildike! neked is lehet egy sz@r napod, fogadd el ezt! olyan szép volt neked az elmúlt majd egy év. táplálkozz belőle! ezt mér senki nem vehet el tőled!:-)
Jönnek azok majd, csak olyanok mint a szűz lányok...
én neked? na akkor linkeld ide
én továbbra is a 0-ra szavazok
mert ugye a lehívás feltételei ismeretlenek nomeg a dátuma is
a májusi számok "biztos" rózsásak azért nem dobták még be ide
hol a magyar bank aki refinanszírozza a bérelt eszközöket-????
hát a megtért adósok?
Ez Istók Ede szövege.
Ex ne kamuzz már, te írtad, hogy ~2200, többször is.
Concorde ~3000-et írt.
de most ne ijedj meg nekem, h tudom, h szemüveged van, h tudom, ki vagy! hogy lelepleződtél. jó? nem lesz semmi baj!:-)
Istók Ede szövege.
Ex!! Nekem 3030-at mondtál!! (erre tisztán emlékszem) mag a Don Con Cord-ra is...