olyan nincs, h nem tudod, mi nem stimmel! légy szíves, segíts nekünk! nekünk nincsen éleslátó szemüvegünk. neked, ugye van?:-)
olyan nincs, h nem tudod, mi nem stimmel! légy szíves, segíts nekünk! nekünk nincsen éleslátó szemüvegünk. neked, ugye van?:-)
concord írt kb 2200-t
0-t pedig 30%-kal
akkor még nem volt egyik lány sem befenyítve
Persze, csak ez valakinek, aki a külsőségekre ennyit ad a fórumon elég megalázó lehet, mégha ő azt is írja, hogy nem érdekli mások véleménye. (Na de akkor milyen ez a magázódos, kirívni vágyó stílus?)
Egy ajándék hitel életmentő lenne az E-Star számára, és megérné a kiakasztásokat. Valami tehát nem stimmel. Arról nem beszélve, hogy a forgalom is nulla a hír fontosságához képest.
Amúgy a hitel nincs lehívva, a feltételek pedig továbbra sem ismertek.
Most a "nem lesz hitel" duma tárgytalan,de valamit írni köll :-)
Ez itt Istók Ede szövege.
De AL úr vizionálta azt, hogy napokig kiakasztják a könyvet. Mire fel?
Istók Ede klónjai beszélgetnek egymással, egymást erősítve. Régi trükk.
te istókkal is fekszel? kelsz? tutti van egy istók poszter a kisszobádban! ha gonolod, dedikálom neked!:-)
Rajtam ugyan nem hajtasz be semmit grizzly,nézd meg az átlagárad és jöhetsz a barlangomba aludni ha kiraktak a lakásból a lombard miatt!! :-)
És ha 100-szor beírod, hogy Istók Ede stílusa, akkor el fog?
Azt ígérte, hogy eltűnik.
Zárják de izibe! Kell a pénz gyros-ra:-) (Görögöket jövő héten megmentem).
Nem akarok gonoszkodni:-), de akkor, hogy is van ez a spanyol bankok úgysem adnak hitelt történettel.
Azt már láthadnád,hogy itt nem te döntöd el hogy ki vagy,ez nem az az oldal. Itt LÁTÓK vannak,csak reggel még nem volt az üveggömbben az aláírás szó,pedig ha LÁTTÁK volna belevesznek :)))
Ez Istók Ede szövege.
Szerintem ne tereljük el a figyelmet arról, hogy **** nagyot tévedtél. Ildikókával együtt.
De úgy látom elsiklasz ez az apróság felett.
Azt is mondhatjuk hogy az elmúlt 2 hét írásaidnak a tartalma baromság volt.
Ezt a tisztázó párbeszédet más sokszor eljátszották Istók Ede klónjai.
Most döntsük el melyikünk ez az Ede...előbb én voltam. Ez tényleg nem fair hogy most már el is vetted tőlem.
Kérdezze meg tőle, nem én vizionáltam.