Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Büdös a hitel

#521768 Lxrose Előzmény: #521749

Két lehetőség van:

1. Valami tényleg nem stimmel itt.

2. A brilliáns logikád nem működik.

Mondhatnám, hogy majd az idő eldönti, de valamit már eldöntött szerintem, bár ebbe nem akarok belemenni.

Re: nincs cím

#521767 hAliG Előzmény: #521765

Lapozzon már AL, ugyanazt írja már be 100-adszorra.

Inkább arra válaszoljon, hogy mitől lenne kiakasztva napokig, ha Ex barátnője azt vizionálja, hogy ~2200Ft/db a rv. értéke???

#521766 stock33 Előzmény: #521759

mérleg nélkül komoly befektető nem fog belevenni, hiába a hitelszerződés (amit a lengyel leány mérlegére kaptak)

#521764 Grizzly Géza Előzmény: #521759

1,6-1,7 körül beszállók már paráztak hogy nem lesz hitel,persze hogy kiszórják 20-30%-os nyerővel... Limites emelkedést én hírtől nem,csak rideg számoktól(és tényektől) várok :))

#521762 integrity Előzmény: #521755

mondjál már vmi újat, kisfiú! integrity=istók ede. tudod-é esetleg prognosztizálni istók következő nicknevét? sztem menni fog neked! ha esetleg mégsem, akkor kicsit elcsodálkozol, legfeljebb...:-)

#521759 hAliG Előzmény: #521749

Egyébként mitől lenne kiakasztva napokig, ha Ex hölgy víziója szerint ~2200Ft/db a részvény fair értéke.

Vagy ebben nem értenek egyet Ex-szel?

#521758 integrity Előzmény: #521749

milyen kis aranyos, édes, csodálkozós kölök vagy te. gondosz vmire, prognosztizálsz vmit, és őszintén elcsodálkozol rajta, hogy ha nem úgy történik. nem szoktál te ehhez hozzá!! mi van itt? milyen világban élünk?? teszed fel magadnak a kérdéseket. aranyos!!:-)

#521757 Grizzly Géza Előzmény: #521750

Én sem tömetem magam,mondjuk én nyakig is vagyok :) Akkor is az a véleményem hogy a cégnek vissza kell találnia korábbi önmagához,hitelesebbnek lenni(nem csak hitelképesnek) és a számokat tervszerűen hozni,kintlevőségeket magyar-román önkormányzatokon,nem fizető élősködőkön,medvéken akárkin BEHAJTANI!!!

#521754 hAliG Előzmény: #521753

Majd zárják a shortokat, ha muszáj lesz.. Próbálja még védeni, de nem sokáig fog menni.

#521753 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521749

Megelégednék egy lassú, de majdnem folyamatos emelkedéssel is, no meg az én kedvenc ereszcsatornám felszámolásával.

#521752 integrity Előzmény: #521746

hahaha. mindenki istók itten már? de persze megint redukáld a disszonáns érzéseidet, kognitívan! az biztos segít. van benne rutinod..;-)

#521750 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521743

Háát valóban elég ramaty az érdeklődés, de csak rákapnak majd az ízére idővel (nekem mondjuk elfér egy darabig, de azért a türelmem véges :-) Ezeknek a népeknek már semmi sem jó...

Büdös a hitel

#521749 Arsene Lupin

Büdös a hír a hitelről. A WIBOR+3% ajándék, sőt jelen helyzetben főnyeremény lenne az E-Starnak.

Valami nem stimmel itt, mert tényleg napokig ki lenne akasztva a papír, ha minden tiszta lenne.