"Szvsz amennyiben nincs MOST hitel, a céget akkor sem kell teljesen temetni"
Napról napra csökken a cég túlélési esélye.
"Szvsz amennyiben nincs MOST hitel, a céget akkor sem kell teljesen temetni"
Napról napra csökken a cég túlélési esélye.
Nem is fognak, viszont sokaknál fogy a türelem, oszt hamar beárazodik az rv-be (nem kell hozzá rossz hír, elég ha nincs hír)
Szerintem most nincs annyira sok idejük a hallgatásra....
Szvsz amennyiben nincs MOST hitel, a céget akkor sem kell teljesen temetni (bár a bizalmi deficit az már most is magas, szóval hatása az bizony lesz, nem is kicsi) és az ellenkezője is igaz, ha van hitel attól még nem oldódik meg minden...
szvsz nem, hallgatnak róla mint hal a szatyorban
az otp-nél sem mondtak semmit egy darabig
Van mérleg? Arra lennék kíváncsi, ha netán besül a hitel, akkor azt június végéig kommunikálják-e, vagy azt mondják, hogy asszongya: a hitel felvételhez még további(esetlegesen elhúzódó) egyeztetések szükségesek. (de jó úton haladunk :-)
Te meg folytatod a pontgyüjtő akciódat? :-)
Azt gondolom, ha bárki is tudná biztosan, hogy mi lesz, nem ilyen forgalommal szöszmötölne az E-kaki.
nézegetném én a mérleget is csak nem merik közre adni
no meg a koppanós riportot is
:-) NA ne már, hogy mindenku ezt Bollingerék Pistáját nézegesse.
Mondjuk amennyiben a takarítónő (is) a benfentes, akkor még a 13 darab is elfogadható.
Bár én sem feltétlen gondolom, hogy benfentes vétel lenne, nem zárja ki, hogy néha becsúszik egy-két kis speki is. Inkább az cáfolja, hogy ahol egy ember tud valamit, ott valószínűleg több is tud és akkor már nem csak egy-két 1000 darabos vétel lenne.
re: "Bennfentes" eladás 1721 HUF, 6 db
Azt írták Pf-en, hogy valami hölgy volt.. Nem tudom milyen hölgyek dolgoznak E-Starnál..
Ez még hülyítés csak. A kommandó emelte a darabszámot. 10 helyett most 100 darabok ülnek a könyvben, mindkét oldalon.
Az is 6% plussz. A tegnapi emelkedéssel együtt ez már szignifikáns emelkedés.