OTP 60perces.
http://postimage.org/image/wse8govrv/full/
ebben a háromszögben 450pont elmozdulást látok kitörést követve
OTP 60perces.
http://postimage.org/image/wse8govrv/full/
ebben a háromszögben 450pont elmozdulást látok kitörést követve
Értem hogy mit mondasz,csak némileg zavar hogy inkább lefelé mozog minden /de zászlón-árbócszalagon belül még/ mindenesetre nap közben zárok én is mindent,remek volt ez a hét! :D
Figyu..
ma a háromszögben van mozgástér. Háromszög tető: 17030-alj 16800.
Mai játék ebben benne van. Nekm már semleges, hogy ma mit csinál, mindjárt mennem is kell ügyeimet intézni, addig még lehet felrakok egy OTP háromszögelődést, hogy aki benne van, tudja a határokat.
Jó lenne,de nagyon lefelé húz itt minden,Molly hótgyenge,Rg tiszta komolytalanság,Oti is kárcsú..
és mindenkit Pelikán elvtársnak fogunk szólítani :)
egy igaz szakma lesz a gátőrség
Magyarországon is volt ilyen..komik vezették be Forintot..de nem túl rég pl németmárka-euro..ndkmárka-nszkmárka
bizsereg a bajszom--komolyan.. valami nagyon lesz ,)
Stabil lesz, elinflált forinttal.
Igaz hogy autó az megint trabant lesz, banán az nem lesz, de a miénk.
Viszont onnan felépíthetjük a magunk gazdaságát. Megint a vas és acél országa lehetünk, hiszen ez már ment nekünk régebben is.
Aztán jöhet a magyar narancs és a magyar Ipad is.
Ébresztő! :)
Nem zárhatjuk ki, a hétfői újságot meg a keddi hírek ismerői nyomtathatták nekik, csepegtetve 1-2 infót, amennyi szükséges.
Mi majd megnézzük felvételről "élőben".
Még Észak Koreában is kivégezték azt a minisztert, aki ezt az ötletet kitalálta...
Ez világos, hogy erre mennek, de ez kb. olyan, mintha annak örülnél, hogy jön az atombomba. Mert akkor biztos előbújik Superman igaziból is, nem csak a vásznon.
Remény=0 realitás, legtöbbször.
Csak sok dobozt kell összevásárolni a gazdálkodj okosan társasjátékból. Abban van elég pénz és annyit is ér. :)
pénzcserét a feketepénzek és a cihában/széfben lévő pénzek lehúzására használják.. de csak szolidan az offokkal..
nem tudom..a bajszom napi maxos zárót érez..az agyam azt mondja tömés..és záróra nagy esés a görög választások okán..DE! nem zárhassuk ki valakik már tudnak belső használatos választási előzeteseket..elolvasták a hétfői újságot
Elliottal együtt. CSak saját képem szerint, mert ennyire egy elliottos szakértőnk sem ment bele, és nem vette észre..
http://postimage.org/image/njb05kif5/full/
És hogy nehogy az legyen én találok ki ilyen formációkat :DD
Sztiv,
tegyük félre elliottot ezen a képen, ez mai friss
http://postimage.org/image/rro98cuoz/full/
Mi van ma elliott nélkül.
Mit látunk? Árócszalag? Zászló? Nem tudom, dötse el mindenki maga.
Ami még érdekes, hogy egy csökkenő háromszög van a tetején!
Ami azt jelenti, hogy annak letörése nem lenne szép.
16800as támaszt kell figyelni, azon a szinten hármas érintés volt lefele (eddig).
4.re törni szokott.
Mivel előtte van az árbócrúd, így trendirányú kitörés lehetne a szűkülésből.
Mindenki mérje fel magának az elképzelést
Minek? Ha visszafizeted a devizauzsorát, akkor akkora megkönnyebbülésben részesül a költségvetés, hogy már csak el kell inflálni pár évig a forintot, hogy a forintos államadósság is lecsökkenjen, aztán már stabil is minden. Szerintem semmi értelme nem lenne a forint leváltásának, hiszen az most már egy teljesen normálisan viselkedő deviza, ami egy EUR probléma esetén akár menekülődeviza is lehet.
Itt kérem kökemény háborút folytat az US Empire a FED hadvezetésével, az Imperial Monetary Forces-zel, illetve a neki alárendelt segédcsapatokkal, úgymind hitelminősítésiterroristák, valamint a mainstream gerillamédia segítségével.
És mint kezd kikristálysodni, ezzel szemben próbálnak a jegybankok és a nemzetállamok, adott esetben a nemzet saját bankjainak megvédésével fellépni, mert más nem maradt meg velük szemben.
És ebben a kontextusban külön megfigyelendő azon csinonvnyik bűnbanda, amely ezeknek a cinkosa és egész Európát akarja a kezébe keríteni, hogy kiszolgálhassa a fenti kizsákmányolást, barroso nevű potenciális alkirály vezényletével, illetve azon álentellektülell értelmetlenségi réteg, amely ezt vágyja széles Európában általában a demokráciát meg a liberalizmust éltetve annak ellenére, hogy szemmel látható az országdúlások mértéke és minősége az egész PIIGS-et megfigyelve.
Egy katona oda nem tette a lábát, mégis teljességgel ki lesznek fosztva és minden értéküktől megszabadítva, vagy ahelyett esetleg jöhet a még nagyobb nyomor és a káosz.
Szép kilátások...
egis produkálja a legnagyobb forgalmat..
sztem sumsuttyában veszik a magyar részvényeket....
biztos készült olyan forgatókönyv bevezetnék új forintot vagy hasonlót.. és csak az igazolt pénzt váltanák be.. az új pénz korlátozottan lenne konvertibilis..a magyar állam adná ki..és csak a készpénzmennyiségnek megfelelő mennyiségben lehetne valutára váltani.. és a devizatartaléknak megfelelő mennyiségben adnának hitelt..