Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#521582 Hathor Előzmény: #521576

Sztív. ez tegnapi kép, mondtam neked tegnap, hogy rajzoltam. Tegnap már lement oda, ott írtam neked, hogy ezt meg kéne venni rajz szerint.

Tehát a lenti e.pont elkészült tegnap, ma emelkedik onnan. Annyi, hogy nem árbóc alján állt meg, hanem zászló alján, nekem amíg tart 16800 az belefér.

MOL nagyon elgyengült 16000ig még jó talán... OTP 3365, háromszög aljig jó, máshol nincs vész mára.

BUX 16800támasz, alatta 16500-600.

17250fölött 5ösre várom én, ahol nagy Apont vége lenne, mert Nekm kevés volt ez a korrekció A.pontnak.

Ez ha így lesz, az nagyon bekavar a befektetőknek, mert azt hiszik C.pont megy fel, de szerintem még csak ötös.. A.ra

#521578 Frontin Előzmény: #521554

Persze, érdemesebb kivárni egy biztonságosabb/jobb belépőt, de aki esetleg napon belül kereskedik, annak is okozhat még meglepetést(akár 400-500 pontosat is) a mai nap. Szerintem lesznek ma még szép mozgások.

#521575 Hathor Előzmény: #521573

NA de elég rizikós a hétvége..

aki akarja bevállalja akár shortban, akár longban. Nekem nem ér egy fillért sem egy ellentétes reakció.

A görög bankok előtt állnak a sorok állítólag, mondja a rádió..

Most lehet az a hétvége, ami felülírja a rövid chartot..

Reggeli elemző is azt mondta akár 290, akár 300on nyithat hétfőn a forint euroval szemben

Én azt is mondom, hogy ez semmit nem jelent, mert estére vissza is adhatják hétfőn, mint most hétfőn!! Pár nap kell a tisztánlátásra utána is talán. Hacsak valami brutális negatív hír nem jön..

#521570 Csilla76 Előzmény: #521558

örülhetünk, hogy partvonalon vagyunk, ami az eurot illeti. a gazdaság labilis, euro labilis, a zóna is. majd meglátjuk pár év múlva, hogy mi is lesz.:-))

#521567 BudFox Előzmény: #521561

te merre várod hétfőn ?

Én shortban vagyok, de félek hogy mindenképpen fölfelé lesz a kitörés.. : a világ mégsem omolhat össze - még nem.

#521561 Hathor Előzmény: #521558

Buxban van egy belső napunk.. remélem így is maradunk már, ne legyen senkinek izgalom, shortos ne kapjon sokkot, longosnak ne törjenek a szintek, tegnapi napok. Aki partvonalon van, az meg ne szomorkodjon, hogy kimarad ,-)

#521560 BudFox Előzmény: #521558

Én bírom Viktort. :-))

Fel akarja használni azt a 38 Mrd dollárt ami a nemzeti bankban csücsül...visszafizetné a hiteleket...csak hát nem engedik..

pedig az mennyire jobb lenne a magyar embereknek, meg a gazdaságnak...

#521559 BudFox Előzmény: #521554

Ja...közbe Hollandokat is támadja az USA a hitelminősítőkkel...

Szerintem itt háború folyik...csak nem tankokkal hanem hitelminősítőkkel és nyomdagépekkel, politikusokkal, stb...

......ilyen világ lett

#521558 Hathor Előzmény: #521554

Viktorunk megint beintett IMFnek.

Nem akar változtatni a jegybanktörvényen.

Azt mondta lesz még rosszabb is a forint, meg jobb is, a devizahitelesek törlesszenek minél hamarabb..

Király :D

#521556 Ibiza Előzmény: #521523

"..és csak az bántott, hogy rosszul döntöttem, de már túlléptem rajta."

kb az a megoldás mint az F1 pilóták.. dühöngesz mint állat (gyönyörű a magyar nyelv kiadod a mérged.) és amikor már nyilatkozik csak előre tekint.."igen ez meg az volt de a következő futamon..." a lényeg tanuljon belőle.. de leteszi a dögöt és előre tekint..átadja a jogászoknak a témát ha ki tudnak hozni valami előnyt belőle akkor jó..ha nem akkor nem.

#521554 Hathor Előzmény: #521549

Szia.

Engem már pont ma nem érdekel, hogy mi lesz.

Randomos spekizhet 5pontokra, én ma sem csinálok semmit.

50pont+spreadet nem vállalom be napon belül, így nem érdekel, várom a jövőhetet mi lesz.

Tegnap lementünk képem szerint e. pontra 850em meglett, ott volt e/4, hogy valóban ennyire jól belőttem volna és most jön fel 5ös elképzelhető, de nem izgat most már.

Elég, ha TAm működik.

Ha így lenne, akkor hétfő SC 5ös pont elérése, vétel és beesés A.pontra.

Sziasztok! Ki mit vár má…

#521549 Frontin

Sziasztok! Ki mit vár mára? Részemről nap elején némi emelkedést, majd nap vége felé haladva beverést várnék. Meglátjuk...

#521523 Csilla76 Előzmény: #521494

nekem lejárt a daxom, veszteséges lett, így ma már nem kell emiatt izgulni. a többi pozi futkorászik. de nem panaszkodhatok, mert év eleje óta, ez volt az első veszteség, összességében még mindig pluszban vagyok, szerencsére.és csak az bántott, hogy rosszul döntöttem, de már túlléptem rajta.

Ma csak nézni fogom a rángatózást..vagy hegymenetet, vagy lejtmenetet..

az olvasom, hogy az oanda vasárnap a nagy piaci volatilitás miatt nem lesz nyitva egy ideig. biztos megőrülnének a robotjaik.

#521500 Waszeitung Előzmény: #521499

ÉS miféle zsetonnal is tömik be?

Új hitellel vagy frissen nyomott papírral,vagy új sarccal?Micsoda megoldások...remélem levédetik nehogy másnak is eszébe jusson :D

Ez a rendszer nem működik...