Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#521595 hAliG Előzmény: #521592

De igen, az 1-2 ellenálláson fogják agyontömni a libákat és utána az lesz a jelmondat, hogy Megcsináltuk! Igen, igen..

#521590 hAliG Előzmény: #521551

No, kitörünk felfelé az ékből?

Akkor irány ~2250 Ft. Mondjuk van még addig 1-2 ellenállásnak tűnő pont.

#521551 hAliG Előzmény: #521545

Annyit segít, hogy addigra talán megszűnnek a likviditási gondjaik :)

Azért itt van összefüggés a fogyasztókkal, önkormányzattal is.. Nem csak "kétjátékos" a meccs.

#521550 exmnbs1 Előzmény: #521547

a projektcégek bedőlésével az anyacég pozíciói romlanak mind sajáttőkében mind hitelfelvételkor

már linkelt régebbi sárospataki linkben arról dicsekedtek hogy az az egyetlen veszteséges lánycég

#521548 exmnbs1 Előzmény: #521543

az érem mások oldala:

a legfontosabb tevékenység a lufiztatás volt, ehhez kapcsolódott a pozitív pénzügyi eredmény

ehhez story kellett méghozzá növekedési

legjobban egy lerobbant rendszer fejlesztését lehetett eladni és gigaebitdás várakozásokkal színezni

a lepattant román rendszer nem hátrány hanem előny volt ebből a szempontból

mivel rozsdatemető felvirágoztatásához hitel nem jött kitalálták a kötvényt kb 10.4 %-os kamattal amit más célokra fel is használtak

sürgősen be is vezették BÉTre ezeket ahol eleinte 100% felett kötötték behúzva további vevőket rá

a vevőszámtól emelkedést vártak ami külön vicc volt

több hónapba telt mire megkötötték a vevőikkel a szerződéseket és kialakították a számlázási rendszert majd megkezdték a számlázást

#521547 rbbj11 Előzmény: #521546

én nem vagyok jogász, de ennél kevésbé egyértelmű ügyet is láttam már elveszíteni bíróságon

#521546 Muskatli Előzmény: #521540

Arrol nem is beszelve, h az egy projektceg... Sok sikert hozza nekik... Ezt az Estar Nyrtn nehezen fogjak leverni szerintem... Itt jon ki a projektceg/projektfinanszirozas elonye versus cegfinanszirozas..

#521545 rbbj11 Előzmény: #521540

és az min segít????? Elhiszem, tudom, természetese hogy évekig húzódik. És ha perre viszik, és elvesztik, azt is tudom, hogy kamatokkal együtt kb. 5 év alatt duplázódni fog a követelés. Nagyszerű kilátások. De még mindig nem értem, hol látott egy leépülő rendszerben hitelből építkezve mindenféle BIZTOSÍTÉK ÉS BIZTOSÍTÁS nélkül potenciált?????? Elmebetegek???

#521544 exmnbs1 Előzmény: #521539

imegvalósult a kommunizmus mindenki a szükségletei szerint fogyasztott szállítatott, fizetés nélkül (akár évekig is egyes lakók esetében)

#521543 rbbj11 Előzmény: #521539

na nézzük:

1. hitelből átvesz egy rendszert. Hogy ő majd nagyot fejleszt rajta. Ezért fizet 10% feletti kamatot a hitelezőinek.

2. Mástól veszi a gázt, amit továbbad.

3. Egy olyan vevőnek adja el a termékét, aki már eddig is rosszul fizetett és magas tartozásokat halmozott fel.

És minderre nincs semmi biztosítás????????????????? Komolyan, ilyet még sosem hallottam. Ill. de, de azok mind csődbe is mentek, akikről hasonlót hallottam. Ez az év balekja díjat kaphatta volna meg. Nem kicsit vagyok dühös. Legközelebb csak olyan cégbe veszek, akiknél egyértelműen kiderülnek a biztosítékok/biztosítások.

#521542 exmnbs1 Előzmény: #521541

a kérdés hogy hány és mekkora "E.On" van a tarsolyban

akikről a Flash Reportokban valahogy nem olvashattunk

#521540 hAliG Előzmény: #521537

Nem olyan egyszerű az, ebben a helyzetben.. Van tapasztalatom :-)

Évekig fog húzódni.

#521539 Arsene Lupin Előzmény: #521537

Le is fogja. Nem szívbajosak.

Ez az a kockázati tényező, ami kimaradt a briliáns üzleti modellből. Pedig látták, hogy az elődjük is pórul járt.

Év üzletembere. Röhej.

#521538 rbbj11 Előzmény: #521535

az év üzletemberének kell lenni, ilyen fantasztikus lehetőséget észrevenni a piacon. Hát öregem, azt még én sem gondoltam, hogy ez a cég ilyen dilettáns vezetés alatt áll. No ez sosem lesz Csányi v. Hernádi sikersztori, azok kb. fényévekkel jobb üzletemberek.

#521535 exmnbs1 Előzmény: #521534

"Az önkormányzati tulajdonban levő távhőszolgálatót két évvel ezelőtt adta haszonbérbe a városvezetés. A „vásár” azonban úgy tűnik nem volt a legszerencsésebb, az utóbbi időben tucatjával váltak le a rendszerről a lakók és csak azok maradtak a távhőszolgáltatónál, akik nem engedhették meg maguknak a saját hőközpontot, így tovább halmozták az adósságaikat."