:-)
:-)
De igen, az 1-2 ellenálláson fogják agyontömni a libákat és utána az lesz a jelmondat, hogy Megcsináltuk! Igen, igen..
Csináljuk meg! (és a tömés lehetősége nincs benne?)
No, kitörünk felfelé az ékből?
Akkor irány ~2250 Ft. Mondjuk van még addig 1-2 ellenállásnak tűnő pont.
Annyit segít, hogy addigra talán megszűnnek a likviditási gondjaik :)
Azért itt van összefüggés a fogyasztókkal, önkormányzattal is.. Nem csak "kétjátékos" a meccs.
a projektcégek bedőlésével az anyacég pozíciói romlanak mind sajáttőkében mind hitelfelvételkor
már linkelt régebbi sárospataki linkben arról dicsekedtek hogy az az egyetlen veszteséges lánycég
az érem mások oldala:
a legfontosabb tevékenység a lufiztatás volt, ehhez kapcsolódott a pozitív pénzügyi eredmény
ehhez story kellett méghozzá növekedési
legjobban egy lerobbant rendszer fejlesztését lehetett eladni és gigaebitdás várakozásokkal színezni
a lepattant román rendszer nem hátrány hanem előny volt ebből a szempontból
mivel rozsdatemető felvirágoztatásához hitel nem jött kitalálták a kötvényt kb 10.4 %-os kamattal amit más célokra fel is használtak
sürgősen be is vezették BÉTre ezeket ahol eleinte 100% felett kötötték behúzva további vevőket rá
a vevőszámtól emelkedést vártak ami külön vicc volt
több hónapba telt mire megkötötték a vevőikkel a szerződéseket és kialakították a számlázási rendszert majd megkezdték a számlázást
én nem vagyok jogász, de ennél kevésbé egyértelmű ügyet is láttam már elveszíteni bíróságon
Arrol nem is beszelve, h az egy projektceg... Sok sikert hozza nekik... Ezt az Estar Nyrtn nehezen fogjak leverni szerintem... Itt jon ki a projektceg/projektfinanszirozas elonye versus cegfinanszirozas..
és az min segít????? Elhiszem, tudom, természetese hogy évekig húzódik. És ha perre viszik, és elvesztik, azt is tudom, hogy kamatokkal együtt kb. 5 év alatt duplázódni fog a követelés. Nagyszerű kilátások. De még mindig nem értem, hol látott egy leépülő rendszerben hitelből építkezve mindenféle BIZTOSÍTÉK ÉS BIZTOSÍTÁS nélkül potenciált?????? Elmebetegek???
imegvalósult a kommunizmus mindenki a szükségletei szerint fogyasztott szállítatott, fizetés nélkül (akár évekig is egyes lakók esetében)
na nézzük:
1. hitelből átvesz egy rendszert. Hogy ő majd nagyot fejleszt rajta. Ezért fizet 10% feletti kamatot a hitelezőinek.
2. Mástól veszi a gázt, amit továbbad.
3. Egy olyan vevőnek adja el a termékét, aki már eddig is rosszul fizetett és magas tartozásokat halmozott fel.
És minderre nincs semmi biztosítás????????????????? Komolyan, ilyet még sosem hallottam. Ill. de, de azok mind csődbe is mentek, akikről hasonlót hallottam. Ez az év balekja díjat kaphatta volna meg. Nem kicsit vagyok dühös. Legközelebb csak olyan cégbe veszek, akiknél egyértelműen kiderülnek a biztosítékok/biztosítások.
a kérdés hogy hány és mekkora "E.On" van a tarsolyban
akikről a Flash Reportokban valahogy nem olvashattunk
Nincsenek egy súlycsoportban. És nem segíti elő az esetleges hitelfelvételt sem.
Nem olyan egyszerű az, ebben a helyzetben.. Van tapasztalatom :-)
Évekig fog húzódni.
Le is fogja. Nem szívbajosak.
Ez az a kockázati tényező, ami kimaradt a briliáns üzleti modellből. Pedig látták, hogy az elődjük is pórul járt.
Év üzletembere. Röhej.
az év üzletemberének kell lenni, ilyen fantasztikus lehetőséget észrevenni a piacon. Hát öregem, azt még én sem gondoltam, hogy ez a cég ilyen dilettáns vezetés alatt áll. No ez sosem lesz Csányi v. Hernádi sikersztori, azok kb. fényévekkel jobb üzletemberek.
"Az önkormányzati tulajdonban levő távhőszolgálatót két évvel ezelőtt adta haszonbérbe a városvezetés. A „vásár” azonban úgy tűnik nem volt a legszerencsésebb, az utóbbi időben tucatjával váltak le a rendszerről a lakók és csak azok maradtak a távhőszolgáltatónál, akik nem engedhették meg maguknak a saját hőközpontot, így tovább halmozták az adósságaikat."