annyira nem csak duma,mert a hiányt betömik ami adódik.....még mindig jobb mint a gazdaságot szakadékba lökni,mert a usa aig,meg a lehman hiánya kutya ****a ami most jönne
annyira nem csak duma,mert a hiányt betömik ami adódik.....még mindig jobb mint a gazdaságot szakadékba lökni,mert a usa aig,meg a lehman hiánya kutya ****a ami most jönne
Csak a szokásos duma,ami semmit nem takar:
"biztosítanák a befektetőket, hogy mindent hajlandóak megtenni a piaci stabilitás biztosítása érdekében"
Ezenkívül be tudják még nyögni a pénznyomtatást vagy kötvénykibocsájtást..ez köbö annyira hasznos mint a gyógysör másnaposságra.A szitut megoldja de semmi gari nincsen rá hogy legközelebb nem lesz baj! :D
Köszönjük Emese/mató!
most olvasom,jahh hogy piaci pletyka ,meg összehangolt jegybanki akció,akkor ez volt az ami igy belekvart a napvégi leszórásba,háááát ez kalkulálhatatlan tényező.....
fals lett biza,pedig szépen beindult,most értem haza és látom,nem semmi menetet összehoztak már megint,kiváncsi leszek a holnapi ázsiai és európai válaszra, daxom minuszba futott,de még megvan,remélem holnap azért valamiféle biztonsági kiszálló engem is enged korrektül zárni,ez szépen beleillett a hangulatba,tegnap -0,7, ma +1 égetik a pénzt rendesen a tréderek,vagy kányára kaszálnak......
Rossz hírekre tuti azért emelkednek mert hátha közelebb hozza a qe3-at, a jókra meg azért mert azok jók.
"U.S. stocks rose, erasing a weekly loss for the Standard & Poor’s 500 Index, as data on inflation and jobless claims fueled bets the Federal Reserve will act to spur growth and investors awaited Greek elections. "
ja...ilyeneket minden gyűlésen mondanak...még sincs semmi...
mondjuk ilyet még nem mondtak azért volt új...de hát ha semmi konkrétum nincsen..akkor azért is megtépik...pletyka szinten.
hát, remélem, hogy pár kamumilliomos csődbemegy. vagy legalább kikerül a belső körből, de más hasznos büntit is kaphatnának. eltiltani őket a robotoktól, meg a pénzügyek intézésétől. stb. áh.
ott olvastam én is.
G20 sources say central banks preparing for coordinated action .
erre ugrottak, de ez semmi.
a jegybankok összehangolják a működésüket??? de mit miért hogyan?? kamuhír.
Most meg lefele, már közel 1 % -ot....azért ezek nem normális mozgások..semmiképpen sem hétköznapi.
Ennyire régen láttam idegesnek a piacot.
marketwatch is ír valamit...de annyira nem tudok angolul...
a g20ak forrása bejelentette, hogy központilag koordinálnak valamit....a twitter híresztel valamit, hogy rohadjon meg.
Bud, itt valami nagyon el van b.szva. én azt gondolom, hogy nem fair ez a tőzsde. kiszedték a stopokat, meg nagyon szemét módon irányítják a dolgokat, ez a mainstream, összezárt, és nagyon ellene megy a többségnek.
ha most meg mínuszba mennek, tökönlövöm magam..
Wazze
Franciákat leminősítették keményen...erre az SP 1 % -ot emelkedett 2 perc alatt....
EZ meg mi a fene ????
fals jel volt wazz. ma már nem lesz semmi. de szerintem holnap sem.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/az_amerikaiak_fittyet_hanynak_a_rossz_hirekre.168730.html
már cikk is van...
Olyanok ezek az amcsik mint azok a rossz, nyafogós gyerekek akiket az anyukájuk hoz fagyizni hozzánk.....
- Hány gombócot kérsz ?
- 3 -at.. ( ordítja)
- Nem lehet Lacika...csak 1 gombócot kapsz..már megmondtam a múlt héten hogy nem lesz 3 gombóc fagyi.
- DE NEKEM 3 GomBÓÓÓÓÓÓÓÓC FAGYI KELL !!! ( de most már hisztizve)
- Na, jó....megkapod a 3 gombócot de most már kuss legyen !!
Na, kb ez jut eszembe erről. úgy ki vannak éhezve az ingyen nyomtatott pénzre mint kisgyereknek a fagyi :-))
ebben is van igazság...
tényleg..most már nekünk "vén" tőzsdéseknek csak arra kéne játszani hogy ilyen fél éves cilkusokat, trendeket észrevegyünk és hagyjuk a fenébe a napi/heti kilengéseket...
csak hát ez elég nehéz..
nahhhmmegjött , akkor egy short a daxra 6124en ,s&p-t olyan 1316-18ig leküldhetné,vele menne minden
Te mikre számítasz egy elemzőtől... oka? kiverik a stoppod és megszivatnak.... Ehhez nem kell ész :) erről szól.
valaki nemzetközi elemző írhatna erről a jelenségről már igazán, vagy hogy mi van mögötte
édekes cikk lenne
Múlt héten is ez volt. Jön egy rossz munkaerőpiaci adat és úgy rántják fel az eurusd-t mint az állat.
Elég beteg reakció.