Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#521407 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521394

A chartot azt már nagyon vártam:-) (elemeztem, izibe és arra jutottam, hogy bármi lehet..) Remélem a 7-es is meggyógyul(kell az a gazdaságunk szárnyalásához). Hajdanán, magam is erősáramú és atomenergiaipari suliba végeztem , oszt még Pakson is voltam, de ahhoz is annyit értettem mint a charthoz...(bár ez(sem) érdekel senkit).

Az 1840-en ellenállás ?(kellett volna)... amúgy hagyjuk, nem is hittem, hogy elvánszorog addig.. (holnap majd vissza vánszorog)

Egyébként én azt szeretném, hogy úgy 2.5k-nál álljon ellen..(egy picit)

#521404 hAliG Előzmény: #521386

A lebeszélők meg folyamatosan arénáznak ugye... :)

Még szerencse, hogy gumiból van az arénátok fala.. :))

#521398 Kissherceg Előzmény: #521377

Én már moderáltam egyszer rfv topikot, abból is állt a bál... :) persze a történelem ismétli magát...

#521394 hAliG Előzmény: #521247

Hát kérdezted, hogy nem lehetne-e lekapcsolni kicsit a villanyt. Arra írtam, hogy igyekszünk (7-es gép kiáll egy kicsit), de "sajnos" ez még kevés ahhoz, hogy áramszünet legyen :)

8 generátor van amúgy (8*250=2000MW, de ha jó hideg a Duna, akkor 2040-2050MW-ot is tud télen.)

Na de nem OFF-olok :)

Nagy ellenállás volt 1840-en?

Mindjárt beteszem a chartot.

#521392 hAliG Előzmény: #521246

Ellenség? Legalább 3-4000 ember közvetlenül látja, hogy mennyi a pillanatnyi teljesítmény.. Nem örökre áll le, csak egy kis időre :)

Egyébként minden blokkot leállítanak minden éven karbantartásra, 3-at kicsi, 1-et nagy karbantartásra (ilyenkor rakják át az üzemanyagot is, így 4 évente kerül sor minden blokkra).

Herceg! Nem kéne már ezt…

#521377 zeeh_

Herceg! Nem kéne már ezt a sok új klón nicket tiltólistára tenni? Topic színvonal már a PF alatt.

Teljesen átlátszó, hogy egy-egy nick mögött ki áll. Stílus sok mindent elárul, bármennyire is próbálják azt elrejteni.

#521376 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521327

Látod Lupin leszúrnak, oszt még igazad sincs:-)

Végén még én védelek meg (na ezt sem gondoltam volna). Tudom, tudom nem vagy Te erre rászorulva

Egyégként 5:3 a Libáknak.. (de majd jön matematikus azt megcáfolja)

#521364 Sly-- Előzmény: #521360

Egyetértek a fordulat dologgal. Bár ha most aláírásra kerül a hitel, lesz megint pörgés és egymásra mutogatás. Aztán majd kiderül, hogy semmire se volt elég, akkor megint csendesedik a víz...

#521353 Lxrose Előzmény: #521348

Nevezhetjük Edének is, bár szerintem nem egy emberes meló volt, de hogy elérte -e célját... szerinted?