Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

de ezek kint a fedet vár…

#521372 Borska

de ezek kint a fedet várják,dettó mint 2010júniusában,akkor is egy rossz munkaerőpiaci adat után jelentették be a QE2-t,szerintem erre spekiznek,mi másért lenne eurusd-ben ez a minirally

én lennék a fed jólbeszopatnám őket,hisz a szerepük nem a tözsdei szerencsejátékosok támogatása hanem a gazdasági folyamatok felügyelete,nem nyomnék többet,hisz lassan megkérdőjelezhető az érdemessége,és ha egyszer elindul az infla,bár ettől bazi bazi messze vannak,akkor csunya világ jönne

ahogy megjön a jel,beíro…

#521371 Borska

ahogy megjön a jel,beírom,legalább le tudjuk tesztelni,de ez pont most ment a mai napra elképzelt toleranciahatárom fölé :) szóval lassan kifulladhat....na

Re: nincs cím

#521368 BudFox Előzmény: #521365

vagy most meg annyira bíznak a jó görög hírekben, látatlanban hogy veszik mint a barom..mondjuk forgalom átlag alat van picivel...szerintem 1 órán belül kifulladnak kicsit.

#521362 BudFox Előzmény: #521359

mostanában sokszor ez van :

Rossz adatra rövid ideig beadják...majd gyorsan megúzzák fölfele...végül jó magasan kifullad a vételi erő...és nap végére vagy egy nagyon gyors lejtmenet, vagy a nyitás utáni 2 óra után 45 fokos szögben szépen lassan ereszkednek...

#521359 Borska Előzmény: #521349

mivel én is figurára számítok,ahogy bejelez az indikátorom hogy fordulni kéne ,rá is adok egyet dax-ra

#521358 BudFox Előzmény: #521349

A lényeg hogy aPortfolios srácok is mindig képben vannak..ahogy kell :DD

Portfolio :

Lecsorgással kezdhet Amerika

2012. június 14. | 14:45

Mérsékelt csökkenéssel kezdődhet a nap az amerikai részvénypiacokon, úgy tűnik a spanyol kötvényhozamok további emelkedése a tengerentúlon is rányomhatja bélyegét a kereskedésre

Áh....USA nekünk figuráz…

#521349 BudFox

Áh....USA nekünk figurázik má' megint.....nemigaz..

Ja ? Itt vagytok ? most értem csak haza...rápillantok..

lasssan jön Bud és bemon…

#521345 Borska

lasssan jön Bud és bemondja :

...usa nekünk figurázik :D:D:D:D

pedig szerintem uaz a forgatókönyv mint tegnap

még picit fel és fordulás

Re: ds

#521342 Hathor Előzmény: #521329

Záró mutyéra kíváncsi leszek.. mire ez a tartás itt záró előtt.

USA meg fel, na meg eur/usd is kis fordított fej-váll JELLEG visszateszt után fel

#521323 Waszeitung Előzmény: #521319

Ezt a 160 konti vevőt nem nagyon értem...meg azt sem hogy mi miért nem indulunk ha napok óta tartanak?

#521319 Hathor Előzmény: #521317

MOl már kritikus szinten van nálam 16K alatt.

FHBt megborították, ami letört egy dupla alj aljat, így sávmagassággal lehet számolni le, illetve 161.8as fiboval szerintem.

A többi még jó.

#521317 Fornit Előzmény: #521311

Külföld megint vadulni kezd, SP futuresban egy fehér gyertya átfogja kb az egész napi range-ét.

#521315 Waszeitung Előzmény: #521311

Béten mindegy mi hol van,hatinak 17350 on a helye...a szokásos "ezt kereskedd le kisbüfi" verzió 1.0 !

#521310 Hathor Előzmény: #521308

Igen, így volt..

a kötési díj volt új.. mondjuk nekem a 100milka forgalom utáni ingyenesség is új mindenben.

Bux árbóc alá ment, még zázszlóként belefér 16800

http://postimage.org/image/szs8q2uqx/full/

Csilla..

Mondtam nekik. nem hatotta meg, azt mondta 50ről 40re tud csökkenteni díjat.

Ebben nem jók, de a többi behozza. Főleg egy 6%os kamat. Random mellé kapsz kamatot? ,-)

#521309 Csilla76 Előzmény: #521307

ja, ha volt már ilyen, akkor miért nem vered az asztalt náluk? meg kell őket fenyegetni, hogy viszed máshová a pénzed.