Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#521344 Lxrose Előzmény: #521341

A fenéket. Neki más volt az igénye, nem az, hogy a vitákban ő maradjon felül, így inkább őmaga lépett.

Akik maradtak, azoknak meg jó az, hogy a szájkaratéban győznek, tisztelet azoknak, akik érzelmektől mentesen szakmai hozzászólást tesznek néha.

#521338 Arsene Lupin Előzmény: #521336

"kapott is érte rendesen"

Gondolom, magasabb színvonalon és a spanyol etikett szabályainak megfelelően fejezték ki eltérő véleményüket.

#521337 Sly-- Előzmény: #521332

Majd ha elcsitulnak a kedélyek és lesz egy lapos L-chart, akkor kiürül a topik.

#521332 Arsene Lupin Előzmény: #521290

"Szerintem több figyelmet érdemel a papír, mint ami baromság folyik itt."

Dumálni könnyű, mutassa meg! Nyisson egy színvonalas topikot! De mihelyt az első negatív vélemény megjelenik, előbukkan Istók Ede összes klónjával együtt és szétb*sszák a topikot.

#521327 Arsene Lupin Előzmény: #521298

"Lupin úrban is sokan csalódtak szerintem.."

Túl fogom élni valahogy.

"Tudom, hogy szereti az igazát hangoztatni, de ezt rágni éveken át.."

November előtt azt sem tudtam, hogy van ilyen papír.

#521304 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521298

Még szerencse, hogy nem vagyok sértödős, de az talán kicsit erős, hogy a többi kisbüfi egyformán alacsony szinten van..(amennyiben egyáltalán kisbüfi). Annak azért örülök, hogy mégis csak emeled a fényét ennek a topiknak hacsak egy röpke pillanatra is. Egyébként Te milyen szinten is vagy Tisztelt tag?

#521300 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521296

A chart-hoz nem szólnék hozzá mert hidegen hagy (tudom, ez főben járó bűn) meg aztán nem is értek hozzá (így meg ugye az életem értelmetlen..) , a mondandód második felével teljes mértékben egyetértek. Akinek meg nem tetszik a duma az ne olvassa, minek azt még több dumával kommentálni. Most már aztán nekem is sok, hol van ilyenkor Matgab?

#521298 Hathor Előzmény: #521294

Én nem emelek semmit itt, de ennyi baromságot összehordani, amit itt műveltek.

Lupin úrban is sokan csalódtak szerintem..

Lupin Úr! Ebbe a topikba magának nem kellett volna belekeverednie.

Tudom, hogy szereti az igazát hangoztatni, de ezt rágni éveken át..

Többi kisbüfi meg egyformán alacsony szinten van.

Elnézést ha valakit megsértettem.. de tartsuk tiszteletben azokat, akik már hónapok óta kérik a marhaságok kiszorítását E-star kapcsán. Ez a papírnak nem segít, meg a veszteseknek sem.

na én le.

bocsi még1x

#521296 Sly-- Előzmény: #521290

Visszaolvasva a mai napi termést, olyan, mint valami dumaszínházas előadás.

Szerintem elég csak a chartot nézni. Ott van rajta minden. A szigetforduló még él, így jelenleg kivárás. Ha betöltődik, akkor kuka. Ennyi kb. Ellenállások is látszanak fölfelé. Igazából nem értem, minek ez a sok duma minden nap ugyanarról napi 5-ször, de ha élvezik, hát tegyék.:-))

#521294 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521290

Most tőlem mit vársz? Én csak egy kezdő fórumozó vagyok, lassan meg már csak Ex...

De aggodalomra semmi ok, most már itt vagy Te, oszt majd emeled (mármint a szinvonalat, hamár a részvényét nem sikerül ugye)

#521290 Hathor Előzmény: #521284

Nem tudom, ugyonolyan abnormális a topik, mint 12Knál volt, csak most 1700nál vagyunk alj körül, akkor meg tetőn.

Szerintem több figyelmet érdemel a papír, mint ami baromság folyik itt.

Pitiánerség megy felsőfokon itt. Nem is tudom befeketők hova tudnak süllyedni ennyire le. Bocsi, de én kész vagyok ettől.