Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#521243 Arsene Lupin Előzmény: #521239

Elég rasszista dolog, amikor a fehér liba levarjazza setétebb tollazatú és nem trillázó hangú madártársát. Pedig a tömött liba már nehezen tudna a magasba szárnyalni. A varjú viszont fentről tojhat a libára.

#521239 hAliG Előzmény: #521178

Pakson a 7-es gép leállításra kerül, 250MW.

Bár ez még nem fog problémát okozni abban, hogy a varjak írogassanak. :)

#521231 rbbj11 Előzmény: #521218

a sok pötyögésben szívesen tanulnék is vmit: miért nem köt egy hitelből fejlesztő vállalat biztosítást a szerződéseire?

#521228 taresz Előzmény: #521214

Pedig az utókor mennyi zsetont adott volna érte ha csak 8k-n nyitottad volna ki.

#521218 rbbj11 Előzmény: #521092

nézd, megkérdezhetem, de megelőlegezem, hogy nagyon alacsony kockázattal számol. Annál olcsóbb rá megkötni a biztosítást, annál érthetetlenebb, miért nem tették meg.

#521216 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521209

Tudod mit, mínősíts le engem is :-) Akár 3 fokozattal egyszerre. Nemtom, ezért megkérdem, van a kezdő fórumozói szint alatt is valami (mondjuk esetleg EXfórumozó?)

#521206 Arsene Lupin Előzmény: #521186

"persze ez nem változtat a tényen, hogy ettől még kifizették ezt a sok pénzt (max nem előre, hanem a szerződés létrejötte érdekében)"

Köszönöm a felvilágosítást. Az én szintemen a kettő lényegében ugyanaz.

#521205 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521185

EX! Szerintem pedig az történhetett, hogy valójában az egész Spanyol bankrendszert csak azért kell kisegíteni, hogy kitudják elégíteni az E-kaki pofátlan hitel igényét :-)

Azzzé ez is van legalább akkora szamarság mint amiket itt összehordasz (nem akartam lemaradni ugye....)

#521197 tigus Előzmény: #521185

szerintem azért legalább mi legyünk mérlegszerűek:

a 800 K lejárt tartozás mellett van, 1M lejárt követelése az önkoritól, meg valamennyi a lakosságtól is. ez azért összekapcsolódik egymással (ok-okozat)

más kérdés, hogy az anya felé meg 5 MEur a tartozás....

#521194 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521189

Ma már "kölcsönös nem teljesítés" forog fenn??? (akkor most nem csak az E-kaki tartozik a fél világnak?) . Ezt hívják esetleg körbetartozásnak?(bár a kör még nem zárult be..)