és ez mennyiben kapcsolódik az általam írtakhoz?
Köszönjük az összefoglalót! Nehogy hülyén haljunk már meg ugye!? (nekem mondjuk minden esélyem megvan rá)
kölcsönös nem teljesítés forog fenn, korszerűsítés elmaradt
"Javasolta volna, hogy fizessenek előre koncessziót is?"
már többször láttam, leírva, így a félreértések elkerülése végett (igaz ezt megint a Társaság pontatlan nyilatkozata okozta):
"Az RfV Nyrt. 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, az RFV Mures Energy SA nyerte meg a város önkormányzata által a távhő-rendszer korszerűsítésére, üzemeltetésére és teljes körű távhő-szolgáltatásra kiírt pályázatát. A koncessziós díj összege évi 130.000 Eur."
szóval előre nem fizettek koncessziós díjat.
Az idézett 2 millió eur a beugró volt, bármelyik pályázónak. emlékeim szerint a tartozások átvállalását fedezte. enélkül nem volt lehetőség szerződni.
persze ez nem változtat a tényen, hogy ettől még kifizették ezt a sok pénzt (max nem előre, hanem a szerződés létrejötte érdekében)
így van
műbalhé terelés végett
tehát mérleg továbbra sincs
tegnap kiderült hogy a cégnek van egy 800K EUR-s lejárt tartozása Marosvásárhelyen
a hitel aláírását Soós holnapig várta. egy olyan lengyel banktól származna, amelyet nemrég leminősítettek
anyabankja pedig az a spanyol bank amelyet dettó és ki kellett segíteni a napokban
Egy időre lekapcsolhatnád.... :-)
Áááá ez csak műbalhé, amúgy mindenki szeret itt mindenkit, természetesen... (olyan magyaros módon ugyan...de nagy a szerelem)
tessék konszolidálódni fiatalok.
adjál el ha van
inkább figyeld a tömőgépedet "matematikus",rossz irányba tömöget
mit?
Az a portfoliós üzenet egy válasz volt egy formernek feltett kérdésre,ha jól emlékszem művezető kért infót.Ráadásul rfv közgyűlésen volt former.A telefon lehetett rosszul beállítva. Rossz példát hoztál fel.
Akkor Ede tiltakozzon. Csak az baj, hogy többen is látták Formerként a talin.
Ja,rugalmas munkaideje lehet,mert tud napi 16 órát fórumozni,na cső,mentem nektek villanyt gyártani,további jó fórumozást! :)