Nekem nincs szükségem Egonra.. előttem a friss chartjaim..
látom mi meddig tart :D
Nekem nincs szükségem Egonra.. előttem a friss chartjaim..
látom mi meddig tart :D
mindjárt elolvasom Egont, aztán jövök az összefoglalóval :_) de MOL eléggé ronda...
meglátjuk...én longolni nem fogom, hosszú távra az biztos....maximum napon belül, nagyon rövid időre....ha nagy rally alakulna.
Én már régen beláttam, azért nézek mindig sok instrumentumot, dax, sp, eur/usd, arany, olaj forint keresztpárokat, de ezt Te is tudod..
MOL kiesett a zászlóból? Talán 16000ig még belefér.
Utolsó le hullámom is megy buxban.
Jah...futuresokkal irányítják az egész világot...de ugye ezt már te is belátod ?
az meg nem igazság hogy csak felfele viszi egy részvény az indexet..osztalékvágáskor nem számítják bele az esést.
KT leütve 360ra futi esésre.
HAti nem tud mást nézni, csak futikat.
Osztalékvágások után prompt piac ugyanott maradt, ezzel szét lett verve a kamattartalom.
EUR/USD rövid dupla tetőből jön le, erre forint szépen elgyengült dollárral szemben.
bealudt a kis pajeszos oszt rádőlt a dzsojsztikjára..mindjárt felriad
csötörtök van ha bejön valami emelkedés akkor 2 napról maradsz ki..az 6% és akkor már tömés van
én azt gondolom ma csütörtök és kitömés a7végi görög szavazás elött holnap már talán esik a piac..7végén bejelentések nyilatkozatok..meglátjuk.
eladtam otp-t meg mtelt tegnap..eléggé a tetején..meglátjuk
Futik most éppen le, előtte fel, gondolom egy óra múlva megint fel..
Bár megint kis dupla topokat látok, amiből le kéne menni, de biztosan káprázik a szemem.
Egyébként igen ezt a 14.00órás bejelentést akartam belinkelni:
Fontos bejelentést tesz délután Matolcsy
Ma délután 2 órakor a kormányszóvivői sajtótájékoztató keretében mutatja be a 2013-as költségvetés kereteit Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Giró-Szász András kormányszóvivő társaságában. Az eseményít kiemelt figyelmmel követjük.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/fontos_bejelentest_tesz_delutan_matolcsy.168683.html
Nekem kitörés előtt áll a piac, az összes kispapírral együtt.
Már csak azért várom meg a hétfőt, mert ha nagy megindulás lesz, akkor menni fog pár hétig fel a piac legalább (gondolom)
Ha meg előre megjátszom és mégis negatív hír jön, akkor szépen beszívom. Max kimarad egy 3%os gap hétfőn.
OTP totáisan beszűkülve a háromszögben.
MOL, BUX zászló, árbóc szerűben beszűkülve.
valami sunyulás van a piacon..mato beszól valamit 2kor..kispapírokat valakik veszik (cig any..)
megint lejátszott meccset nézünk.
így van.. ágazatok országok régiók papírok eltérően kellne, hogy mozogjanak..függetlenül a válságtól..hiszen eredmények sem egyformák...mindent adnak vagy mindent vesznek
Doji hegyekkel áll a piac egy szinten, a nemtudomságot kimutatva.
Lehet szabira kell mennünk hétfőig.
Hati fixre szögezve 17450 -re..hogy vágnám hátba azt a sok gyökeret lapáttal aki 300-ra nyomorította pár napra a kt-t..
MOL: 16300ról lefordult, OTP 3450ről, Bux 17100alatt.
Bux nullán, hati -0.5% szétvert KT mellett.. :D
jajajjj, nem kéne vennem lefele esve pár darabot?
Egyelőre 400as kiszállómnál vagyunk még mindig..
pár izgalomtól megkíméltem magam azóta.
Vagy irgalmatlan shortbeültetés zajlik és q3 ra / vagy másra / átmozgatják a piacot...bár azért szépen beleadós móka megy mostanság.
Tegnapi 300 alatti kamat most 450 pont,pedig sok minden nem változott tegnap óta,ami már 500 pont..
Amiről már sokan beszéltünk : Valaki, vagy valami számítógépes kereskedési rendszerek egy előre meghatározott program szerint vezetik a világot..
ilyen a világon nem lenne hogy ennyire egyforma legyen valami, vagy hogy ennyire a logika ellen menjen a piac..stb..
valami bűzlik itt
Eddig tökéletes másoljuk a tegnapot..