Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#521087 Dioka Előzmény: #521073

Nem tudom! Nem ismerem a konkrét előzményeket, így óvakodnék ítéletet mondatni! Mindenesetre nagy haszonnal kell, hogy kecsegtessen! (de utálom már ezt a szót!)

Viszont a hazai önkorik esete már más! És sajnos itt is nagy a kintlévőség! Arra viszont már valóban nehéz megfelelő orvosságot találni, ha menet közben változnak a játékszabályok:

pl. nem fizet az önkori, erre a vezér nem azt a parancsot adja, hogy fizessünk, hanem azt, hogy szolgáltatnod kell, nem függesztheted fel! Le vagy szarva!

Ez eddig azért nem volt mindennapos. Ha ez a pénz meg lenne, akkor azért rózsaszínebb lenne a helyzet!

#521083 nembuksz Előzmény: #521067

Ha nem haragszol meg, akkor nem szeretném kitörölni vele.

Inkább egy valag pénzt kapok érte minden hónap 10-ig.

#521082 exmnbs1 Előzmény: #521073

úgy volt előadva hogy csodálatos fejlesztéseik eredményeként dőlni fog a lé és a lekapcsolódottak fejvesztve kapcsolódnak vissza

a házmester pedig kiírja a lépcsőházba számla helyett ki mennyivel tartozik a cégnek és emiatt a lakosság fizet

#521080 Grizzly Géza Előzmény: #521073

A mi városunkban már megjelentek a dögkeselyűk... Itt nem pöcsölnek,ugrik a jelzálog a kéróra,x összeg után behajtás vagy árverezés... Jött egy két "megmentő" aki kifizeti a tartozásukat és ad még valami aprót a lakónak,cserébe a tulajdonjog az övé,a régi tulaj pedig bérli tőle a saját(volt) lakását... Nem tudom Erdélyben ez hogy megy,de gondolom ott is van hasonló lehetőség,kérdés mennyi idő míg behajtják?

#521078 rbbj11 Előzmény: #521043

oh, pedig ez még nekem is megy. Én csak kis cégekben vagyok érdekelt, de már természetes, hogy a Lidl-vel kötött szerződésünkre is fedezeti biztosítást kötünk. Ezt megelezően a biztosító átvilágítja a céget és ezután a előre, a felbecsült 12 hónapban keletkező követelésekre biztosítunk. Aki ezt nem tette meg egy hitelre épülő modellben (mi nem is hitelezésből próbálunk felfutni), az tényleg egy nagy nulla az üzleti életben.

mai liba meccs nyitás 0:…

#521076 macika

mai liba meccs nyitás 0:0

pepe fejel mellé

kecsegtetve )))

#521073 Arsene Lupin Előzmény: #521065

"Olyanként, aki átlátja egy cég pénzügyi dolgait, sőt kezeli is a cég kockázatát!"

Nos Ön javasolta volna az E-Starnak, hogy vérzivataros időkben fektessen be olyan városban, ahol az elődje hatalmas kifizetetlen kintlévőségek miatt csődölt be, és tudvalevő, hogy a a város és a lakosság is b*szik fizetni? Javasolta volna, hogy fizessenek előre koncessziót is?

#521072 exmnbs1 Előzmény: #521068

te aki azt adtad elő hogy nő a sajáttőke ha mérlegen kívülre kerülnek fizikai állományos tételek mert a BIG4-os havarod mondta?))))))))))))))

#521068 Muskatli Előzmény: #521056

On egy rendkivul csokonyos ember, amivel nem is lenne baj, ha megint nem ostobasagot irna:

Ha hiszi ha nem az allami kifizetesek szamitanak a legkisebb kockazatunak, mar-mar kockazatmentesnek, (errol ne vitatkozzunk mert csak magat fogja egetni megint) on szerint jobb lett volna ha csak noname cegek fele teszi ki a ceg magat fizetesi kockazatok tekinteteben????

Raadasul diverzifikalt is: partnerei az onkormanyzatok mellett, multi cegek, kozep vallalatok, lakossagi fogyasztok, emellett meg foldrajzi szempontbol is diverzifikaltak: Magyarorszag, Romania, Lengyelorszag epp egyebkent ennek a diverzifikacionak koszonhetik meg a letuket.... Ugyhogy jol csinaltak

On pedig ne papoljon itt az elso evfolyamos hazi feladatrol, mert latszik, h fingja nincs rola....

Vicces h pont on mesel nekem itt az egyetemi tananyagrol, ez nem hazi az egyetemen, hanem mar a felvetelin is kirohogtek volna a vizsgaztatok es ket labbal rugtak volna ki ha ezt az ostobasagot adja elo mint itt...

Nonszensz amit on itt csinal..

#521066 exmnbs1 Előzmény: #521064

inkább azon gondolkozz el hogy mi is lehet az eltitkolt mérlegben

pl sajáttőke soron

#521065 Dioka Előzmény: #521060

Jók ezek a web-keresők! de mint említettem (bátorkodtam ezzel kezdeni a mondandóm) az életből vettem a leírtakat! Olyanként, aki átlátja egy cég pénzügyi dolgait, sőt kezeli is a cég kockázatát! Szal nem a tananyagot írtam le, hanem az elmúlt 15 év tapasztalatát!

De persze ezzel együtt fenntartom a jogot ahhoz, hogy én se értsek ahhoz, amit csinálok! :)

#521064 nembuksz Előzmény: #521060

Előbb mondtad hogy nem értesz a fundához. Most hirtelen mégiscsak azt a látszatot kelted minden alap nélkül...

#521060 Arsene Lupin Előzmény: #521055

"Bármilyen üzleti modellt csak arra tud építeni az ember, ha feltételezi, hogy a számláit előbb-utóbb kifizetik."

Akkor írja be valamelyik web-keresőbe a "risk management business model" szavakat.

Amúgy aki az elmúlt két évben nem érzékelte a fizetési gondokat, az hülye, de nem az év üzletembere. És nem mindegy, hogy a saját pénzét b*ssza el, vagy pedig a befektetőkét is.

#521059 exmnbs1 Előzmény: #521058

de ebben a lengyel bank "repesve" várja hogy aláírják a hitelt még a mérleg sem érdekli

#521058 exmnbs1 Előzmény: #521056

holnap Flash Report

gondolom a 2.9mEUR-os kpállományt semmi sem veszélyezteti lévén nem fizetik egyes beszállítókat

az EBITDA áprilisban fele sem volt az E.On adósságnak....

#521057 Arsene Lupin Előzmény: #521052

"Te is lekophatnál rólunk és hirdethetnéd máshol az igét, meg mentsél meg másokat!"

Tiltsa ki, ha tudja.

#521056 Arsene Lupin Előzmény: #521046

"Csak az a kérdés, hogy nem járt-e el kellő körültekintően az a cég amelyik bízott abban amiben általánosságban elvárható hogy fizet."

Briliáns üzleti modellek etették a spekiket, holott az egy elsőéves közgázos HF szintjén volt. Kockázatkezelés nélkül projekteket indítani 2010-2011 körül a legnagyobb szakmai baromság.