Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#521071 Hathor Előzmény: #521062

Egyszerűen nem tudják a piacok mit tegyenek ebben a két napban még, hogyan húzzák ki hétfőig a nagy semmit.

Szerintem sok beültetés volt mennie kéne fel, de nem akarom kitalálni előre mi lesz, mert drága tud lenni, ha rossz irányba áll az ember. Ha meg megindul első órákban a futi, semmi sem garantálja, hogy fél nap múlva ne fordítsák vissza egy váratlan felmerülő gondolattal. ,-)

#521062 Waszeitung Előzmény: #521054

Szépen vetésforgóban a másnap reggeli futik pont ellentettjei az előző esti zárószíineknek..rossz vicc ami itt megy.

Elvileg most mindkét Görög párt egy irányba húz,ettől függetlenül megint kétféleképpen lehet reagálni majd a választásokra.És nagyon megy a lobbi az Eu-s pénzügyi integráció felé.

#521054 Hathor Előzmény: #520991

Yo reggelt!

Meg is van az esti bevágás oka.

Újabb tripla leminősítés a spanyoloknak - Ciprust sem kímélték

2012. június 14. | 06:45

Agresszív mértékben, egyszerre három fokozattal a befektetési ajánlású adósosztályzati sáv alsó szélére minősítette le Spanyolországot szerdán a Moody's Investors Service, egyebek mellett azzal indokolva a lépést, hogy a spanyol kormány által a bankrendszer feltőkésítésére tervezett 100 milliárd eurós hitelfelvétel tovább emeli az országra nehezedő, már a pénzügyi válság kezdete óta is "drámai" mértékben megnövekedett adósságterhet.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/ujabb_tripla_leminosites_a_spanyoloknak_ciprust_sem_kimeltek.168665.html

Minden esetre reggelre futik felrakva eme jó hírekre.. Ázsia össze vissza.. ezzel a reggeli SP felhúzással fej-váll nyakvonala megmentve. Mintha zászlót építene le, vagy dupla jobb váll.

Meglátjuk. Hellyel közel a piacok itt kivárják a választások kimenetelét, addig szűkülnek a bollingerek.

NA lerakják-e nyitóban 16850re buxot? ezzel teljesülne az elképzelésem.

#521007 big-ebuy Előzmény: #521006

én kicsi longba vagyok feljebbről,ha esnek és úgy látom röv pattanás van bele veszek,de tartani még félek

#521006 big-ebuy Előzmény: #521004

jó az,igaz ez csak egy verzió a 3- ból,de aki tudja erre is mehet és megfelelő stratégiával dolgozik,nyer...ha nem arra megy amerre látta cselekszik,tőzsde írja a ta-t.....tudni kell olvasni belőle minden szögbe....sztem is oda megy kb dax 6060-6000ig

#521004 Euroman Előzmény: #520991

te nagyon kedveled ezeket a formákat...kár, hogy csak utólag lehet ráilleszteni, belemagyarázni....adott pillanatban 3 irányba is mehet, emelkedhet, stagnálhat,eshet, utólag jól rá lehet húzni...na vége a meccs szünetének, megyek, az jobban érdekel....**** usa megint nem emelkedik, pedig kár esni....

#521002 Euroman Előzmény: #520981

teljesen alaptalan lenne...továbbra is seggtörlőrongy....amig bandzsa gyurka papol, az is marad..

#520981 Hathor Előzmény: #520979

Megnyitottam Finvizet, napon belüli kis dupla topok tornyosulnak előttem..

telán lejönnek reggel az indexek, ezzel meglehetne (e).pont Buxban 16850en.

HUF szépen halad, az erősödhetne viszont C-re az alábbiak alapján, ahogy eddig is vártuk a mozgást, most mutatom folytatást.

http://postimage.org/image/51yq2hzqp/full/

Mondjuk A.nak kicsit mély ez az 50%-os fibo szint, de B. felment. Holnap meglátjuk leerősödik-e C-re,.

#520979 Hathor Előzmény: #520953

Nekem semmi újat nem mondott a riport.

Volt benne valami újdonság benne, amit nem tudtál eddig? ,-)

Ezeket halljuk nap mint nap. Hiradóba elmegy a népnek.

Ellenben én is szeretem Quaestorosokat, jártam eddig a befektetői estjeikre.

Negyed évente van pesten.

Örülök egyébként ezeknek a riportoknak, egyre több riportot adnak a Gazdaság TV-ben.

Lassan jöhet a magyar Bloomberg TV :D

#520953 BudFox Előzmény: #520938

tényleg jó...mondjuk én éppen a Questornál vagyok :-)) jó cég... korrekt...mondjuk nekem semmi ilyen VIP hozzáférésem sincs....még rendezvényre sem hívtak meg...vagy nem is volt :D

#520951 BudFox Előzmény: #520937

csak reggel zártam nyitóban....10-11 óra körül vissza is nyitottam azt a párat...mikor kifulladt...gyakorlatilag a nyitás utáni fél órában ki is fulladt az emelkedés...ez nem a longos piac jellemzője.

Re: nincs cím

#520934 Hathor Előzmény: #520929

Szia,

olvastam köszönöm, csak közbe én nem tudtam válaszolni, mert meg akartam előtte nézni nálam, amiről beszélünk, hogy tudjak válaszolni, meg ellentétesen vagyunk a fórumon. Én most megyek, Te most jössz. ,-)

Köszi, majd megnézem..

irtam Neked Hathor :) bo…

#520929 Borska

irtam Neked Hathor :) bocsi hogy megcsúszva,de itt nehéz észrevenni ha levele érkezik az embernek