Te nem tudsz chartot olvasni???? Sicc innen, a puszta létezésed is megkérdejelezhető! :-) Néha én is megfordítom azt a chartot a képernyőn, hogy hátha valami leesik belőle, de nem..
viszont képzem magam, Neked is csak ezt tudom tanácsolni..
Te nem tudsz chartot olvasni???? Sicc innen, a puszta létezésed is megkérdejelezhető! :-) Néha én is megfordítom azt a chartot a képernyőn, hogy hátha valami leesik belőle, de nem..
viszont képzem magam, Neked is csak ezt tudom tanácsolni..
Valaki 11 után eladott kemény 3-4 millió Ft értékben, amire jöhetett még pár pánik meg spekulatív eladás, ebbe többet csak az lát bele, aki ezt szándékosan teszi. Azóta meg sokminden nem történt.
Inkább gondolkozzon.
Bocsánat, elfelejtettem engedélyt kérni! Kérdezhetek?
Ha nem tud chartot olvasni, akkor ne kérdezzen!
Pár száz darab már komoly tétel? Akkor azok a libák se lesznek egyhamar jó áron eladva.
Lupin szavaival élve csak 5 kommandós volt
na erre jöhetnek libás helyett a kommandós képekkel )))
Leszórásokkor van csak komolyabb tétel.
Economies-of-scale.
Akkor kapcsolják csak be a tömőgépet, ha összegyűltek a libák.
Pontosan ezen gondolkodtam én is:-) (ha szabad belekotyognom, én még magasabbra tenném azt a felső vonalat, az alsót meg eltörölném, csak zavart kelt az erőben)
a tömés receptje:
Egy liba nem liba, csak galiba.
Ha több buta liba megy a buliba,
örül csillagos Csabika!!
Én egy kicsit másképp húznám meg a felső vonalat, aminek következtében a felső határ valahol 1750 körül lenne most.
Már meg is néztem, Szép nagyon! Ebből most akkor, mire is következtethetünk kolléga? :-)
de ez is jó:
Kecsegtetik a családokat szép számokkal, hogy milyen csillagászati összeget lehet keresni havonta. A mi „libásunk” esetében ha valaki 500 liba két havi nevelését vállalja 6000 (hatezer) lejt keres. Ne feledjük ezt a szót, hogy „keres”.
Ez bizony így van, 500 libát tömni jó, érdemes keresni. :)
"ök a bikaviadalok helyett csak a libák és majmok viaskodásával szoknak mulatni"
1898-as vélemény: http://epa.oszk.hu/00200/00242/00130/pdf/00130.pdf
Ez van..
Nézzük meg a chartot inkább :)
Milyen érdekességeket tartogat:
http://www.kephost.com/images4/2012/6/13/7mmpjsexoui5w3n6k03r.jpg
Tudod vannak emberek, akik humorosak és vannak olyan emberek, akik humorosnak szeretnének látszani!
A különbség a kettő között, hogy az első csoportba tartozók jókor jó helyen el-el sütnek egy-egy poént. Ami lehet saját, esetleg "lenyúlt". Ennek nincs jelentősége! A lényeg, hogy a poénjuk általában ül!
A második csoportba tartozók viszont úgy gondolják, hogy ha valaki szórakozott egy poénon, akkor innentől kezdve akár 1268szor is szórakozik rajta, tehát ha ezt mondogatják, akkor ettől ők humorosak lesznek! Sajnos inkább csak idegesítőek és nevetségesek lesznek tőle!
Ha megkéred az ilyen embert, hogy hagyja abba, akkor sajnos pont az ellenkezőjét éred el, hisz innentől már úgy fogja gondolni, hogy pont attól lesz ő szórakoztató és humoros mások szemében, hogy téged idegesít, bosszant!
Szal szélmalom harc :(