Azonnal pótold.:D
Az egyik legjobb mese, amit többször is meg lehet nézni.:-))
De hogy az e-starról is írjak: nem töltötte be teljesen a szigetet, kicsit nagyobb forgalommal plusszban zárna, még lehetne belőle valami. Egyelőre nem valami kecsegtető.
Azonnal pótold.:D
Az egyik legjobb mese, amit többször is meg lehet nézni.:-))
De hogy az e-starról is írjak: nem töltötte be teljesen a szigetet, kicsit nagyobb forgalommal plusszban zárna, még lehetne belőle valami. Egyelőre nem valami kecsegtető.
Mekkora meglátás!!! Nobel díj kecsegtetne? (egyébként még beszerezthetem, főleg ugye 10 FT-nál :-)
Arról lemaradtam :)
brokik lassan megtörlik a zsíros szájukat a büfében és indulhat a móka...
nekem úgy tűnik, hogy a 100K db-ot amiről az elején hablatyoltál nem szerezted be
haha,mi van kibontottál egy üveg bort? :))
E star 2015-16-os kötvényekre van vevő 69 ropiért,ha érdekel valakit,ex-et nem látom,gondoltam helyettesítem picit :)
Nekem mondod :-)
Macika, most látom miket írsz!? Össze ne boronálj már a Phyl-el :-) (azért én sem nézek rá mindenfajta csúnya libára). A phyl ugye már születésekor sem volt egy kimondott szépség.
Hurrá :-)
Fibo 38,2% megfogta most.. Végén még meglesz a dupla alj, ha innen fordítani tud.
2000-1830-as miniháromszög letörés célára teljesült ma.
Mondjuk én is ismerek egy TP-t, na abban sincs köszönet..
Ugyan már. Tavaly nyáron buktam rendesen a BUX és DAX longon.
Tudjuk, Te mindenen keresel... még nem volt elég?
Ezt meg itt aprópénzzel, nyomogatják lefelé.. valamelyik meg nem tudja avval az 1k-val, hogy most vegyen vagy eladjon ugye:-)
A kitömött libák ott is ugyanúgy ajnározták a tömőgép kezelőjét, mint itt.
Nem.