Úgy látszik a magánnyomozó,nem egy lengyel,hanem egy magyar kocsmában látta scs-t és leadta a drótot..
Úgy látszik a magánnyomozó,nem egy lengyel,hanem egy magyar kocsmában látta scs-t és leadta a drótot..
"Tényleg Phyl-en mennyit buktál?"
Shortoltam, szépen kerestem vele.
Aki nem tudná (és nem kioktató szándékkal) annak megírom hogyan hoznak meg egy döntést nagyobb alapoknál pl kiszállásról.
Valamikor született egy döntés hogy milyen szinten kezdenek kiszállni. E-star elérte ezt a szintet és gondolkodás nélkül, hírekre sem tekintettel végrehajtották a döntést. Ha közben kijön hír akkor csak gyorsabban megszabadulnak az eltervezett mennyiségtől (kereslet megjelenése miatt) de érdemben nem befolyásol semmit.
Ez történhetett most is. Messziről leszarták volna hogy mennyit buknak. A profik pontosan be tudják tartani a stop-loss dolgot, részben belső szabályok miatt.
Még szerencse, hogy Te aztán vagy valaki...(nálad a bölcsek köve)
Az még nem jutott eszedbe, esetleg, hogy valami jó céget össze dobjál. (ész, tőke megvan hozzá, hát mi kell még?)
Tényleg Phyl-en mennyit buktál? (nekem mondjuk sosem volt egy darab sem)
1650 még a sziget felett van, ha azt is kiöntik és alá megy, akkor töltve lesz..
A fekete humorban nem vagyok túl jó.
Na és így? 1650?
Nem tud mibe kapaszkodni már Lupin úr, a viccet sem érti..
Hát, a kiskacsa már Lengyelországban fürdik elég régóta. :-)
Mondjuk a grafikonon is inkább kacsa volt, mint liba.
Nem cidrizek, ott a smile a végén. :P
Komoly ember azon cidrizik, hogy egy garbós niemand hol van? Röhej.
Ez már tényleg TP szintje, anno Phyl.
Valaki figyelhetné a repülőjegy foglalásokat, vagy magát SCS bácsit.
Oszt gondoljatok bele, elindul a reptér felé, hír jön, mindenki vesz... aztán kiderül, hogy csak a nagyi elé ment......
Bárki is használta ki az emelkedést, meg a forgalmat pár napja, nagy haszna nem volt az üzletből. Ha a Generali volt, akkor a korábbi nyereséget most kicsit csökkentették, mert emlékeim szerint 4000-nél szálltak vissza. Ennél fogva azt sem gondolom, hogy információjuk lett volna, egyszerűen úgy gondolták, mentik a menthetőt.
:-) Vagy talán ez: Na tessék, még egy hitel, már így is (liba)nyakig eladósodtak, miből fogják ezt visszafizetni... (de ez még korai ugye, mert hitel még nincs , a mérlegről nem is beszélve)
Azt kellene megtudni, hogy SCS itthon van, vagy esetleg már Lengyelországban :)
Van egy jól fogó tollam (nem libatoll), amit oda tudnék Neki adni :))
LOL
Most is hazudsz, te felbeszélő tömött liba :)
Van még remény dupla aljra 60 percesen elnézve a chartot, akkor 2200 fölé mehet.
Azoknak már nincs, bánhatják is piszkosul :-)
Ha kijonne a hir, h alairtak, itt sztem ket reakcio lenne a lebeszelo csapat felol:
1. hazudnak nem irtak ala semmit
2. olyat irtak ala ezek a hazugok, amit ugysem tudnak lehivni, csak igy huzzak az idot...
Ha meg le lesz egyszer hivva a hitel, akkor ez lesz a reakcio:
1. Hazudnak, nem hivtak le semmit
2. Ugy hivtak le, h a bank fel fogja napokon belul mondani a hitelt, igy szervezik ki a "gyemantokat" (mert ugye allitolag ilyenek is vannak nekik), ezzel atcseszve a hiszekeny kisbufiket....
"amennyiben a bankok bővítik a hitelezést, azt leírhatják a bankadóból, így a hitelezés megfelelő növelésével akár el is tűnhet jövőre az idei 120 milliárd felét kitevő bankadó." A király kiadta a parancsot,tehát még magyar óccsó hitel is lesz....