Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Fitch Cuts Santander, BBVA

#520693 nembuksz Előzmény: #520690

A kukktojás a repcsis cég. Soha nem voltak jóban és most sincsenek. Nem vártam volna el tőlük egy emelkedő célárat.

#520690 Grizzly Géza Előzmény: #520679

Viszont libatömés akciót erősítik: Interjú Csabival,naponta egon longos elemzések(előtte havonta) repcsis viszonylag pozitív elemzés,mindez 2 nap alatt összehangolva---de lehet hogy csak én vagyok paranoiás,rivotrillal kéne beszélni tud-e cuccot szerezni...:)

Csoda,hogy a profitline nem jött ki egy rakéta-elemzéssel,7k-s célárral :))

#520684 Grizzly Géza Előzmény: #520680

nekem is maradt,kb 50 db-ra való :))) Én várok,hírig semmi vétel,ki tudja mikor lesz ha lesz,naponta jövünk le 5%-ot,hír+ sok friss befektető kellene a 2500 megmászásához...

#520680 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520678

Mondjuk, még maradt valami a fizuból... (jó lesz azt kicsit lejjebb bedomni, mert ahogy látom szertnék lenyomni egy picikét!?)

#520679 nembuksz Előzmény: #520678

Arra gondoltam, amikor a nagy eladó kiszállt akkor ha jól emlékszem 3xx.000 db cserélt gazdát 4-5 nap alatt. Persze valaki eladta de valaki meg is vette...és lehetetlen hogy nem volt egy picit sem koncentrált a vevői oldal ekkora tételnél.

#520675 nembuksz Előzmény: #520671

És már azt is megírtam, hogy lehetett látni egy rendszert a nagy vételeknél. Magyarul sejteni lehetett ki a nagy vevő, mint ahogyan a nagy eladót is lehetett tudni.

Az azért mégsem reális hogy az egy nagy eladó teljes eladott pakkját kis lombardos libák vették meg. Ez totális baromság.

De ismét-ismét. Az árfolyam nem néz ki jól és inkább a valódi okokkal foglalkozzunk mint libatömésről óbégassunk. Persze voltak apró halak akik vagy sikeresen vagy nem de belevettek de ismét-ismét nem tulajdonítanék nagy szerepet.

#520671 nembuksz Előzmény: #520666

Arra akartam célozni hogy a tőzsdések töredéke lombardozik ezért a 2x lehetőséggel sztem nem volt nagy szerepük a nagy forgalomban

#520670 macika Előzmény: #520660

1778. april hóban tárgyaltatott megyénkben a leirat, hogy 60 ezer mérő zabot és árpát szállitson a megye Balassa Ferencz élelmezési biztos rendelkezésére. Ezen menynyiség kiállitása nagy fejtörést okozott a vármegyének.

#520666 Grizzly Géza Előzmény: #520663

Volt ott vétel-eladás bőven,én is nyomtam egy kanyart,de lombardból kiszálltam még 2k felett---nem mintha az esés nem érintene,de már legalább nem hitelből... Ha sok volt a lombard,aki tartotta,azt most kivéreztetik,míg megjön(?) a hitel... Akkor úgy járnak hogy bejött a várt hitel,de már nem marad részvényük a likvidálások miatt..

#520663 nembuksz Előzmény: #520657

Köszönöm. Magyarul 2x.

Ezzel a szorzóval azért kellet rendes tőke a múlt heti forgalomhoz, lombardosok részemről mint befolyásoló tényező kizárva.