Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Fitch Cuts Santander, BBVA

#520622 Lxrose Előzmény: #520548

Miért, nem volt igaz? Ami a második sort illeti, én nem vagyok meggyőződve róla, hogy mennyire modernizáltak voltak azok a központok. Te láttad, hogy a csőd előtt álló Energomur egy majdnem kész, modern központot adott át? Arról nem is beszélve, hogy az osztozáskor az ember valamit kapni szokott, de ebben az esetben (így utólag kiderült), nem ez történt.

Re: nincs cím

#520619 Protein Előzmény: #520614

A reportot most nálam háttérbe szorítja a hitel és a marosvásárhelyi hírek is. Annyiból fontos persze, hogy lássuk, hogy mit tud a cég szezonon kívül. A jelentést az általánydíjas magyar operációk és az ipari fogyasztók segíthetik, de sokat nem várok. Fontos infó lesz a központi költségszám és a kp. állomány is.

#520618 Kissherceg Előzmény: #520610

nagy biznisz, de nézd meg annak a volumenét a többi hitelhez képest. Beruházásokat nem finanszírozzák a bankok, olvasd el fent a legfrissebb hírt, hogy Orbán is mihez kötné a bankok adózását.

Nincs ellentmondás, csak döglődő gazdaság és gazdag bankok, akik kimentik a lét cégeikbe... :)

Az biztos, hogy fontos i…

#520612 Protein

Az biztos, hogy fontos időszakot él most a cég, és nagyon pörögnek az események. Ha esetleg nem lesz hitel ebben a hónapban az árfolyam három számjegyű lesz szerintem.

#520611 Arsene Lupin Előzmény: #520605

A garbós már hazugágsprirálba került. Csúnyán esett a papír, meg ott volt a Monte Carlo-i hattyúdal szereplés, úgyhogy bedobta a kamuhírt. Nyert vele egy-két hetet. A papír dögrováson van, de lombard libák mindig lesznek.

#520610 Muskatli Előzmény: #520594

Abban nem erzel egy aprobb ellentmondast, h azt irod: leallitottak a hitelezest (szvsz nagyjabol ez igaz is, de azert ennyire kategorikusan ezt en nem jelentenem igy ki). Szted nem az aruhizelezes a nagy biznisz, de megis csak az aruhitelezes az ami megy. Ezek is ennyire hulyek lennenek szted?????

Sztem az aruhitelezes egy nagy biznisz, epp ezert megy jelen korulmenyek kozott is....

#520609 Grizzly Géza Előzmény: #520605

Ha már agyalunk... Tuti hitelnél nem szórtak volna,minek? Akkor 3k felett is dobhatták volna vagy még megtartani is megérte volna...

#520606 Grizzly Géza Előzmény: #520601

Az biztos... Nálunk is 20%-os létszámleépítés lesz, egyre nagyobb a baj mert az új vezér már a közvetlen managereit(talpnyalóit) is szelektálja,erre még nem volt példa,eddig csak a melósokat likvidálták,de már biztos gyanús lett az 1 osztályvezető-1 melós felállás :))

#520605 hAliG Előzmény: #520598

Természetesen két kimenetel lehet.

Vagy aláírják és lesz hitel, vagy nem írják alá és úszik ez is (mint az OTP-s) és lehet vele együtt az E-Star is.

Kicsit agyaljunk a dolgon (amit már leírtak itt páran).

Jóhiszeműen feltételezem, hogy SCS nem akar át.aszni (attól függetlenül, ami megtörtént, amikor SCS szabadjára engedte a gyeplőt) és tényleg aláírás előtt áll a hitelszerződés, különben mi másért tette volna közzé?

Már a hír előtt látszott, hogy kiszállnak nagyobb büfik (re 1380 Huf), ha erre ment volna ki a játék, hogy ki tudjanak szállni, akkor megvárják a hírt és utána szórnak csak, kicsit okosabban.

Vagy bedobta ezt a hírt, ami tényleg kamu, viszont akkor aláírta az E-Star halálos ítéletét.

#520601 Kissherceg Előzmény: #520598

Én nem latolgatok, megvárom a tényeket. Elég sok a bizonytalanság E-Star nélkül is, nem akarok fokozni.

#520598 Grizzly Géza Előzmény: #520594

Provident az király... Emberke nem tud kijönni a 60e segíly+családi kombóból,tehát ad neki 200 ezret,heti 5 ezer törlesztésre(vagy mit tudom én hogy jön ki) tehát lesz havonta 40 ropija,amiből biztos sokkal jobban ki fog jönni. Visszatérve a hitelre: te sem látsz esélyt rá?

#520594 Kissherceg Előzmény: #520585

nem az áruhitel a nagy biznisz, hanem a cégek beruházásait finanszírozni... Itthon is hitel stop van. Cetelem meg provident azért nem az a piaci szereplő akihez mérni kell a többit. :)

#520585 Grizzly Géza Előzmény: #520566

Én nem tudom,de engem állandóan hitelkártyákkal meg ingatlanfedezet nélküli szabadfelhasználású hitelekkel b@sztatnak :) Próbálom elmagyarázni ilyenkor a bankos hölgynek hogy én nem vagyok olyan gazdag hogy hitelt vegyek fel,de nem szokták érteni... Akkor elmagyarázom neki hogy egy aki egy kétszázezres tévét 350000-ért vesz meg hitelre az gazdag ember :)

#520566 Kissherceg Előzmény: #520565

hegyekben a lóvé, csak épp állampapírt veszik, hogy usa finanszírozva legyen. Joe pont annyi hitelt kap, mint csillagunk..

#520565 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520562

Szerintem nem, Ámerikában hegyekben a lóvé, nyomtatnak amennyit akarnak... Joe kap annyi hitelt amennyit akar..

Európában? még az E-kaki hitelére futja, oszt utána dől az egész:-)

Jó éjszakát, mert pótlékot azt ugye nem kapok ...

#520563 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520550

Erről most nem nyitnék vitát, az idő hiányában:-)., meg nem is értek hozzá... Egyébként az E-star többet fizet:-) és abban sem vagyok biztos, hogy kockázatosabb lenne mint a déli országok szutyok állampapírjai (amivel egyébként már tele a padlás).

Akkor itt a lehetőség, vegyél gyorsan, Spanyol, Olasz, Görög:-) állampapírt (a saját hulladékunkat el ne felejtsük, na az még jobb hozammal kecsegtet:-)