Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#520473 Csilla76 Előzmény: #520463

Még jó, hogy nem tudom mindig figyelni, biztos, hogy ugrálnék a pozik között.

Azt sajnálom, hogy nyitottam pozikat most utólag, aztán benne ülök, várom, hogy lezáruljon valami nyerőben.

#520466 Hathor Előzmény: #520463

Napközben csinálták meg leading diagonalban A.hullámot, utána zárónk előtt lefele B.hullámot, onnan fel C-re most.

#520463 Fornit Előzmény: #520460

Az a figurázás lényege... Legalább a germánok nem követik őket full gázzal.

Ez a le az aljra aztán csúcsra egy óra alatt vezércselt nem igazán szeretem.

Re: jk

#520451 big-ebuy Előzmény: #520442

Rekord Megosztás

Wells Fargo első negyedéves piaci részesedése az összes jelzáloghitel, beleértve az új otthonok és refinancings , egyenlő $ 130.000.000.000, a leginkább a rekord, és több mint háromszoros a legközelebbi versenytársa, a JPMorgan Chase & Co. (JPM) szerint Inside Mortgage Finance, 1 szaklap. Ez akár a 30,1 százalékot, az előző három hónapban 13,3 százalékkal, 2006-ban.

Jelzálog originations és értékesítés elszámolt 24 százaléka a hitelező díj alapú bevétel a negyedév során, a másik 2 százalékkal érkező szerviz szerint egy április 13 bemutatót. A hitelező jelentett $ 2900000000 származó jövedelem banki jelzálog, mint a Federal Reserve lenyomva hitelfelvételi költségeket és a kormányzati programok ösztönzik refinanszírozási hitelezés.

http://www.bloomberg.com/news/2012-06-12/wells-fargo-bankers-toting-guns-aim-at-40-of-market-mortgages.html

#520448 Ibiza Előzmény: #520391

usában 10dollár hitelhez 1 valódi dollár kell..akkor? ez elég virtuális pénz..

a gazdaság 9tizede csak számokat cserél

#520442 big-ebuy Előzmény: #520422

mi meg még a eu-t ki nem mentik,sok millió-milliárd ember jövőjével együtt,hajrá long péntekre.....:)remélem5%longba leszünk

#520438 Hathor Előzmény: #520433

Én szívem szerint vennék..

kiszálltam, nehéz visszaszállni ilyenkor kedvezőtlen hírekre.

Szerintem egy leading diagonált látunk, és emelkedni fogunk innen, de ki tudja a hír, vagy a TA lesz erősebb.

#520436 BudFox Előzmény: #520432

nem azért mondom mert shortban vagyok..de OTP -ben erős ellenállás már a 3450 is..ma pont onnan fordult le..MOL -ban meg a 16.800 is ellenállás, pont onnan fordult le..

nincs itt semmi erő..csak az ellenállások alatt keménykedünk...

már hetek óta az megy hogy ha van is kisebb emelkedés az első rossz hírre komoly esésbe kapcsolunk..

addig meg mindig elhitetik hogy mehet a long.

#520431 BudFox Előzmény: #520426

engem már nem érdekel semmi :-))

ha veszítek a piac engem sem sajnál ...úgyhogy most fordítva is igaz...én sem sajnálom ha esik :-)

dax beöntés megjött,pozi…

#520429 Borska

dax beöntés megjött,pozi hozott és zárult is,otp :) még a kezelési költséget is nehezen hozta vissza sokkal nagyobb esésre számítottam, hati pedig szinte le se sz@rja a minipottyot,szóval bux nem egyszerű eset ,sajnos

#520422 BudFox Előzmény: #520406

addig nem nyugszanak míg Spanylországot is padlóra nem küldik , figyeld csak meg...

Akik meg az OTP -t MOL eddig tartották hogy fognak elszámolni az ügyfelekkel ? hmm..mi mondnak majd nekik ? érdekes lesz.

#520419 BudFox Előzmény: #520400

ROTTY !!!

no...USA is elég hamar feladta a nagy emelkedést és inkább esésbe kapcsolt...