Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Kiirták a második Jeremi…

#520387 Kiss Zoltán

Kiirták a második Jeremit. Azt hiszem "halig" volt aki ezzel kapcsolatban a HVG május.16-i cikkére hivatkozott "Erőnyerők" címmel !

Re: nincs cím

#520375 taresz Előzmény: #520363

Az elsõ mondattal nem, de a többivel 1-et értek. A körülmények egyébként semmit nem változtak.

#520364 rbbj11 Előzmény: #520338

valóban valószínűtlen. Sokkal esélyesebb, h. csak ember és esendő. Elragadta a:

"velem ez nem történhet meg", "én ezt is helyre tudom hozni", "csak azért se hagyom, h. kicsináljon a gonosz világ, mindenki összeesküdött ellenem", "a játszmának nincs vége", "ekkora buktát mégse nyelek be, úgyis már alig maradt vmim benne a csúcshoz képest, már mindegy a maradéknak, megpróbálom, hátha szerencsém lesz. Csődbe én akkor se megyek, ha itt elbukok mindent". És a többi hasonló gondolat vezérelheti már a tisztelt év üzéremberét.

#520363 Lxrose Előzmény: #520335

Ebben nem vagyok olyan biztos. Szerintem sok olyan idejáró van, aki megmenteni sem akar senkit, részvénye sincs, de azért figyeli, hogy esetleg még belevegyen, ha a körülmények alapján úgy gondolja. Ellenkező esetben nem tudom, mi értelme lenne itt lenni nagyjából folyamatosan (bár nem egész nap).

#520353 Grizzly Géza Előzmény: #520347

Ok nem tud tökéletesen számolni,de ez még nem jelenti azt,hogy libatömésre használna egy kamu hitelt... na mindegy,majd meglássuk