Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#520270 exmnbs1 Előzmény: #520268

"Szerinte a tegnapi és a mai árfolyamváltozás is azt mutatja, hogy túlzott várakozások votlak a lengyel akvizíció bejelentése előtt."

#520269 rbbj11 Előzmény: #520128

Persze. De itt pf-fel ellentétben vannak Szédítő vadászok ;)

Nőket is lehet szédíteni, de ha többen rendszeresen felhívják a figyelmüket a szédítésre, akkor egyre rosszabb lesz a szédítők hatékonysága ;)))

#520261 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520259

Tudod én vagyok a GYF, már mondtam. Kell valami pénz a pártkasszába, tudod eléggé üres szegény.Van aki így tölti fel, van aki máshogy...

#520256 Protein Előzmény: #520247

Június 30. nem ezen a héten van. A lényeg amúgy az aláírás, onnan gyorsan megy a dolog. Szóval nem kell rágalmazni, ha esetleg a héten még nem lesz aláírás.

Ahogy nézem, ma is csak …

#520254 taresz

Ahogy nézem, ma is csak én lendítem a nemzetgazdaságot.

#520253 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520247

:-) Na látod neked ördögöd van. Viszont mi ebből a tanulság? (Az, hogy aki írta vagy nem tud fogalmazni, vagy nem valami jó hantás).

Egyébként akkor ez még jobb, ha azt írta hogy lehívják, akkor lehívják (miért nem hiszed ezt el:-)

Azt mondom. Csináljuk meg!

#520251 Lxrose Előzmény: #520236

A logikádat nem mindig tudom követni. ez mindenesetre nem tipikus oktatási célú példa lenne a logikára.

#520250 Lxrose Előzmény: #520229

szokás? mi ez, valami népi hagyomány? aláírás/lehívás után nem ez lesz a helyzet, hacsak nem +15%-on. persze az eladói oldalon is kell mindig valaki, hogy az üzlet létrejöjjön, csak nem tartom valószínűnek, hogy az is jár majd jól.

#520248 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520241

Na tessék, akkor nem szeretnénk, hanem aláírnák a lényeg ugyanaz) Pl: én is azonnal aláírnám (nem aláírom, mert attól még nem az enyém ugye) a lottó ötöst .

#520247 exmnbs1 Előzmény: #520245

"A finanszírozási összeg teljes lehívására 2012. június 30. napjáig kerül sor."

ez is feltételes módban van?

#520245 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520234

Úgy bizony, csak néhányan a "szeretnénk" szó felett elsiklottak... Tehát ha a héten nincs hitel, senki nem mondhatja az SCS-nek hogy már megint hazudott.. (a másik lehetőség, ha az elkövetkező napokban azt mondja a bank, hogy nincs pénz, és ezt az E-kaki nyilvánosságra is hozza ugye.., na akkor pont kerülhet az ügy végére a héten).

Egyébként, ha június utolsó hetére úgy fordulunk, hogy még mindig nagy a csönd, na akkor szvsz hitel alma (de ez mind csak feltételezés)