Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#524689 Ricsi Előzmény: #524680

A földút sem mező :)

Akkor azt kérdezd, motorozhatsz-e földúton, arra nem a válasz. De ha kimész egy rétre, vagy szántásba, ott azt csinálsz, amit akarsz, és amiért a tulaj nem ver hátba...

#524680 _pda_ Előzmény: #524592

szelektíven olvasol :))

"A közút kérdése"

ebben a szakaszban az egyértelmű definició

v. google > motorozás földút

van pár oldal találat, eredmény =

Re: enduro

#524517 Ricsi Előzmény: #524510

A határban bármit csinálhatsz, mert az nem közút, oda se jogsi, se vizsga, se semmi nem kell...

enduro

#524510 _pda_

hi, felajánlottak használatra egy Honda crm125-öt, van rajta lámpa meg minden de rencám nuku

lehet ezzel a határban csavarogni, v lelőnek érte?

mert állandóan menekülni nincs kedvem, annyit nem ér az egész

köszi

Dél Nagyjai! Pityke, Ker…

#522796 Csokigyáros

Dél Nagyjai! Pityke, Kerikoma!

Találtam egy jó motoros találkozót, ide el fogok menni...

egy este a Piramis, a Karthago és a Hobo.. másnap P.Mobil... ezt nem lehet kihagyni...

bár tőlem kutya messze van... de nektek még a vas sem melegszik be...

alakítsátok így a progit... aztán repetázunk egyet Alsóörs után... :)

Nos?????

#521498 KawaBazsy Előzmény: #521492

Én is kaszáltam egy utolsót, legközelebb nyár végén fogok. :-)

Nézd, ha megszervezed, mi megyünk.. s iszunk.. :-D

#521492 kerikoma Előzmény: #520544

Na végeztem két délután a zöldmunkával és ma meg is permeteztem:-) Jó a csapat kinn a tanyasoron, remélem lesz benne részetek:D a közeljövőben....

Mentem ki a tanyába, és majdnem zakóztam a krosszal, olyany hülye nagy vizmosások vannak....

Spanyolok már vezetnek 3 fával, elég jók most, na jó éjt:-))

#520544 KawaBazsy Előzmény: #520522

Húú, akkor az édes borból tegyél el. :-)

Holnaptól már jó időt mond, nekem is kaszálnom kell..

#520522 kerikoma Előzmény: #520117

Ez nem igaz, hogy percekig voltál józan... Csúcs buli volt, és nagyon jó volt látni a csapatot újra... Szabit, Bélát, Lajost :-) Bazsyit, Pitykét stb, stb...Nagyon szépeket beszélgettünk, persze estére a csapat jól érezte magát, de ez az agymosás nagyon jó volt..........

Bazz, itt nagyon szar idő van, és nem tudtam még permetezni azóta sem.... Remélem nem lesz gond a szőlővel, mert nagyon tervezek egy találkozót itt a mi környékünkön is végre... És tudod, én nem beszélek a levegőbe:-))

#520385 KawaBazsy Előzmény: #520374

Van más jelölt is, csak fiatalok, a lányod pont jó korban van, a mostani is 17 évesen kezdett.. :-)

#520132 KawaBazsy Előzmény: #520117

Jah, tapasztaltam.. de legalább megismertél! :-) Jövőre meg kell h hozd a lányod, mert a benzintyúkom kiöregedett (25), már saját motorral fog jönni, újat kell kinevelnem, ha akarok a felvonulásról videókat. :-))

#520117 Csokigyáros Előzmény: #520050

kemény 3 nap volt... percekig voltam csak józan... de azokon a nehéz időkön gyorsan túljutottam... :) ez is kell néha napján... :)

#520050 kerikoma Előzmény: #519697

Sikere volt Csokigyárosnak is a bukójával:D A felvonulás után volt a Roses koncert a sátorba és ott annyira összejöttünk a zenekarral, hogy a vége kicsit brutál kemény lett. Láttam, hogy hívtál és vissza is csörögtem, de nem tudtunk sajna összekeveredni:(

Csak Te ittál a boromból, sajna a két nap alatt a sátor környékén abba melegbe nem hiszem, hogy másnap jó lehetett... De te még frissen ihattál belőle....Tudod, száraz hűvös helyen tárolandó... Na ez nem jött össze.))