Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#520052 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520048

becsusszan, becsusszan, százból egyszer (vak liba is talál szemet... néha, néha), de meg kell hagyni ma kész sziporka. (mondjuk van honnan feljönni ugye)

#520048 Muskatli Előzmény: #520047

:)

Azert neha meg tud mosolyogtatni... Neha azon, h milyen ostobasagot ir, nagy ritkan meg becsusszan egy-egy jo poen is... :)

#520046 Muskatli Előzmény: #520042

Kozben kezd jo lenni a meccs...

Sztem is ex jele az oviban a merleg volt, de mivel jo magyar szokas szerint a csillogo merlegjelet elloptak... ezert neki vegul hianyzott/nem volt jele... Vagyis maradt a nagy uresseg... :-D

De lehet, h egyszeruen egy otvar nagy negativ jel volt csak a jele, itt szivem szerint megelolegeznem mar a kontraindikator jelzot neki, de azt majd a lehivott hitel utan fogom raakasztani... :)

Arra gondolni sem merek, h mentomelleny volt a jele, mert akkor most mondom, h holnap eladok mindent!!! :-D

#520042 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520032

A hitel!? ugyan má, de hol a mérleg? Jut eszembe, szerintetek Ex-nek mi volt a jele az oviba?

Zöldséges, netán patikus , vagy esetleg csak úgy egyszerűen mérleg?? A csillagjegye vajon mi? (Az asszonyé mondjuk mérleg, szeretem is nagyon:-)

Re: A póruljárt libák

#520038 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520031

:-) Csak összejött ez is, mondjuk jó munkához idő kell, lassúhoz meg pláne. Viszont Lengyel diafilm alapján készült(vegyük ezt égi jelnek).

#520037 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520034

:-) Sziasztok Grizzly, Muskátli! Látom mindenki betéved estére. Foci EB-t nem nézitek? (mondjuk most szünet van). Lupin is kecsegtet valami videjjóval, mindjárt megtekintem.

#520033 Muskatli Előzmény: #520026

Hat igen, itt minha egy kisebb kepzavar lenne... Doglott (talan raadasul inkabb csirket, mint libat) tomni nem szokas... Legalabbis mifelenk biztos nem...

#520032 Grizzly Géza Előzmény: #520026

Majd holnap nem fogtok így örülni,kecsegtetve nézzétek meg a bekert,holnap nagy tömködés lesz,hitel hol van? prezentáljanak már vmit. üzletember mi? románoknak talpmelegítőt,mi? minek? a hülye:)

#520026 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520018

:-) Ezek a libák??? itt a képen, mintha kicsit elgyengültek volna nem? Ennél fogva ezek nem lehetnek a Lombard Libák(lombardus libikus), mert ők még erejük, és hitelük te!jében várnak a tömésre (speciel én ezt most kihagynám ugye) , hadd nőjön a májuk még.