Én csak 142x -ről ülök itt, aztán már most is sok :-)
Én csak 142x -ről ülök itt, aztán már most is sok :-)
Még szerencse! Isten ments, hogy a bikának tekergesse a nyakát.
becsusszan, becsusszan, százból egyszer (vak liba is talál szemet... néha, néha), de meg kell hagyni ma kész sziporka. (mondjuk van honnan feljönni ugye)
Aki elhitte az általam írott "ostobaságokat", az nem ülte végig az esést 7K-tól.
Fröccsöt ki kér .?
:)
Azert neha meg tud mosolyogtatni... Neha azon, h milyen ostobasagot ir, nagy ritkan meg becsusszan egy-egy jo poen is... :)
Margóka kezében libanyak van. Jobb tisztázni, mielőtt valaki még bikának nézné.
Kozben kezd jo lenni a meccs...
Sztem is ex jele az oviban a merleg volt, de mivel jo magyar szokas szerint a csillogo merlegjelet elloptak... ezert neki vegul hianyzott/nem volt jele... Vagyis maradt a nagy uresseg... :-D
De lehet, h egyszeruen egy otvar nagy negativ jel volt csak a jele, itt szivem szerint megelolegeznem mar a kontraindikator jelzot neki, de azt majd a lehivott hitel utan fogom raakasztani... :)
Arra gondolni sem merek, h mentomelleny volt a jele, mert akkor most mondom, h holnap eladok mindent!!! :-D
Mérleg az nem köll,hitel legyen,jó kis lombard,ha már lengyel nincs,csak a mesében :)
A hitel!? ugyan má, de hol a mérleg? Jut eszembe, szerintetek Ex-nek mi volt a jele az oviba?
Zöldséges, netán patikus , vagy esetleg csak úgy egyszerűen mérleg?? A csillagjegye vajon mi? (Az asszonyé mondjuk mérleg, szeretem is nagyon:-)
Haha:) tényleg :)
:-) Csak összejött ez is, mondjuk jó munkához idő kell, lassúhoz meg pláne. Viszont Lengyel diafilm alapján készült(vegyük ezt égi jelnek).
:-) Sziasztok Grizzly, Muskátli! Látom mindenki betéved estére. Foci EB-t nem nézitek? (mondjuk most szünet van). Lupin is kecsegtet valami videjjóval, mindjárt megtekintem.
Nálam is hülyén néznének ki az erkélyen )
Hat igen, itt minha egy kisebb kepzavar lenne... Doglott (talan raadasul inkabb csirket, mint libat) tomni nem szokas... Legalabbis mifelenk biztos nem...
Majd holnap nem fogtok így örülni,kecsegtetve nézzétek meg a bekert,holnap nagy tömködés lesz,hitel hol van? prezentáljanak már vmit. üzletember mi? románoknak talpmelegítőt,mi? minek? a hülye:)
"nem a zengő üres hang, az ész az igazi rang"
:-) Ezek a libák??? itt a képen, mintha kicsit elgyengültek volna nem? Ennél fogva ezek nem lehetnek a Lombard Libák(lombardus libikus), mert ők még erejük, és hitelük te!jében várnak a tömésre (speciel én ezt most kihagynám ugye) , hadd nőjön a májuk még.