Akkor tömjenek már, legalább történne valami. A háromszög alján való billegéstől, meg egyszerűen kiráz a hideg. Meddig szokott billegni? (és ilyenkor tud Felbillegni is?)
Akkor tömjenek már, legalább történne valami. A háromszög alján való billegéstől, meg egyszerűen kiráz a hideg. Meddig szokott billegni? (és ilyenkor tud Felbillegni is?)
Ez már nagyon perverz :)
A háromszög alsó szárán billeg.
Nem értem miért nem zúzzák be,látszik hogy bőven van eladó... Libatömésnek tűnik... :)
Csak nehogy túlakciózzák a végére, aztán még Erzsébet utalványra is lehessen kapni.
El kell mennem,tartsd a víz felett,vagy húzd fel 2k-ra :)
Nagyon óvatosak... Kicsi a forgalom,senki nem tud semmit? Kizárt :))
Ez a beduinos üzlet, egyébként lehet, hogy nem lenne sikertelenebb a Marosvásárhelyi-nél ugye.
Lupin:-) Látod megy ez, oszt nem is tartott négy óráig mint az a pénteki szösszenet (tudod ami a levesbe került)
2000 Ft fölé kellene húzni most, jó gyorsan.
Gondolkozom a lombardon, mert így nem lesz ez jó.
Még csak egy különdíjat sem kapott az SCS? A kategóriára esetleg ötlet?
Gondolom, zseniális üzleti terve van szaharai fűtési rendszerek telepítésére beduin sátortáborok részére. Bio-tevebogyóra alapozva.
Az eresz még megvan.. ki kellene pucolni, ahogy Rudolf Péter is mondja a reklámban.
Pedig ő az SCS, csak kicsit megkapta a nap ott a riviérán. (Én kérek elnézést).
Ez attól függ, valakinek a piros jó! ( színvakokról nem is beszélve) Engem az az ereszcsatorna bosszant egy kicsit, na azt mikor számoljuk már fel (gondolam az még nincs felszámolódva)?
hiába volt a lódítás az egyszemélyes alapításról és a dupla EBITDA-ról
the winner is:
http://pesatalk.com/2012/06/equity-ceo-world-entrepreneur-of-the-year/
Azt, hogy felfordultunk! Vége a lefordulásnak!
A ződ a jó, a piros a rossz. Ha sok a ződ, az jó, ha sok a piros az rossz.
Ez már a dögkeselyűk terepe.
Most mit kezdjek én evvel? Sok zöld, meg piros gyertya , no meg kanócok, a többiről nem is beszélve. Egyébként halvány fogalmam sincs. (Majd Egon megmondja!) Egyébként mit mondott Egon?
Hova lesz a menet innen:
http://www.kephost.com/images4/2012/6/11/iil9uj5f8s1a2db5n6tl.png