Amcsik lejöttek 0,56%-ot 20perc alatt, erre otp esik 5 pontot.
Amcsik lejöttek 0,56%-ot 20perc alatt, erre otp esik 5 pontot.
igen..Egon is valami hasonlót számlogatott ki...
no, akkor lássuk a medvét...de csak szerintem holnap, holnapután lesz még fejlemény....
nem hittem volna hogy mára lemegyünk minuszba...de mivel lementünk, ez nem túl bíztató a spanyol hírek hallatán..
nekem akkor is veszteségesek voltak a longjaim, meg most is, mert februárról vannak....longot itt nem szándékoztam rányitni, úgyhogy semmit sem csináltam...
Szvsz a korrekción belül reggeltől elindult a B hullám 3. hulláma lefelé, ami lehozza v.hová 800 alá bux-ot, majd onnan indulhat a korrekció C hulláma felfelé v.hová a legutóbbi lokális tető fölé (06.07.).
Nálam is tartva. Lassan nullán vagyok a broki díjjal együtt.
Jöttek a vételi jelek OTP-ben, Molban, hogy lejjebb leszünk, és most is a 999darab vétel MOLban 16555nél, ezt vetíti előre.
Forint gyengül.
Richter 36300..
Mondtam Euromannek, hogy csúcson kell reggel eladni ,-)
Én is tartom, már plusszban is van a péntekivel együtt is, jó volt h adtam nyitóban :-)
ma hatalmas rallyra számítottam..de a piac igen kijózanító ma...mintha egy pofont adtak volna a rallyra számtóknak....
hmm...short tartva.
Én azt is esélyesnek tartom h a dax-ban sem marad meg egy kb 100 pontos rés.
Franc tudja mit is gondol a piac erről a 100Milliárdos segélyről.
Alapvetően rossz, hogy ennyit kérnek, ennyire szükségük van. Részletekről még nem tárgyaltak miből kapják meg.
Ki tudja.. lehet gappelt egyet a piac, shortosokat kivágni, aztán visszacsorog, és újabb eladások generálják az esést a kijózanodással együtt.
Az tény, hogy felfele vártam a piacot, na meg most is felfele várnám, de ezt a shortomat nem kéne mínuszban lezárnom. Vannk itt intő jeleim a grafikonokon pár napos korrekcióra le, mint azt gondoltam pénteken is.
Spanyol reakciót nem tudtam kiszámítani.
itt itt...
http://postimage.org/image/nfmu4arfp/full/
EUR/HUF-ban kettős alj is lehet, amivel teljesülne fel a gyengülés B.pontra, pénteki rajzom szerint.
hát ez van....ha longolni akarjuk akkor esik..ha esni kellene akkor meg emelkedik.
Bármi lehet.
Jelenleg kettős csúcson Bux.
Forint meg gyengébb szinten euroval szemben, mint a pénteki záró.
Vevő meg mint tudjuk nem sok van piacunkon.
Dobjál már be pár darabot légyszi.
Csúcson kell kiszállni ,-))
1%ot lökne ricsin egy darabos kötés.
Buxon is dobna egy kicsit le..
Egyedül az uzsorások örülhetnek a hírnek, hogy van mozgás a piacon és ki tudják helyezni a pénzüket, és szedhetik be a sok lét tőlünk balekoktól.
Nonszensz ami itt folyik. teljesen kifordult a világ. örülünk mások bajának. ez beteges.
mindegy, én nem nyitok pozit többet a nyáron. elég volt.
Sziasztok! Szerintem óvatosan a shortokkal, nem lepődnék meg ma még egy 17.500-as bux-on, és egy 18K feletti hatin sem...