Tegnapi max-ra lemenne, már nyerő lenne. 170 pont, nem is oly ördögi messzeség.
Tegnapi max-ra lemenne, már nyerő lenne. 170 pont, nem is oly ördögi messzeség.
Múlt héten megvolt a vágás, csüt reggeltől nincs rajta a szelvény.
17,850 is volt mát..most meg csak 17.700
megy ez...remélem lefele...
most tényleg minden nap 180 fokot kell váltania ennek az átkozott világpiacnak ? tényleg röhejes ám....sokan emiatt fognak elfordulni a tőzsdétől ha ez igy marad...
Sziasztok! Elnézést, hogy itt kérdezem, de Richtert meddig kell tartani osztalékért. Kifizetés június 18-tól, szóval valamikor mostanság esedékes a szelvényvágás. A választ előre is köszönöm!
Richternek miért jó az erős forint? leereszthetne napközben.. ,-)
Most tényleg kell ez a 700körüli KT?
Komolyan üldöz engem a sors..
"Szombati bejelentés szerint pénzügyi támogatásért folyamodik Spanyolország az euróövezeti országokhoz, hogy konszolidálni tudja bankszektorát. Az euróövezet pénzügyminiszterei, valamint Christine Lagarde IMF-vezér üdvözölték Madrid kérését. A pénzügyi mentőcsomag 100 milliárd euró is lehet, amit várhatóan az euróövezet mentőalapjaiból teremtenek elő. A spanyol bankmentés hírének örülnek ma reggel a piacok a világ tőzsdéin, az ázsiai indexek, a Nikkei 2%-os pluszban fejezte be a kereskedést. "
Mivel egyre több ország kerül bajba,egyre több mentőcsomag lesz így ennek lehet örülni,ergo minél nagyobb lesz a baj,annál jobban lehet rakétázni...csudálatos a piaci gondolkodás! :D
Yo reggelt!
Szinte biztos volt ez a nyitó, én beleadtam a nagy örömbe még..
csak hogy csökkentsem a nyitó veszteséget
ez a szivatást ...nem hiszem el...
mondjuk hogy seggfejek azt eddig is tudtuk...
baxxa meg az usa az anyját ezzel a mai emelkedéssel....bízom a hétvégi rossz spanyol hírekben, és a hétfő reggeli minuszos futikban....pofátlan pajeszosok most ezzel az emelkedéssel mit demonstráltak...azt hogy seggfejek??
hááát ennyi,fals lett a dolog :( vannak napok mikor semmi sem sikerül,ez egy ilyen nap volt,dax zárás veszteséggel,s&p pedig fölfelé lépett ki.... bár még nincs lefutva,de longolódik usa eddig,hétfőn többet tudunk
lehet bux megint sejtett valamit előre?
kellemes hétvégét
az általam figyelt indikátor ebben a pillanatban adta be a short jelet,nem kéne falsnak lennie... akkor s&p a 15p emelkedő csati alját megnézheti,sőt mivel magasról fordult a dolog lendületet is látok benne a töréshez, shortos szemmel 1305ös usa koccintást belelátok a dologba,dax futiban pedig egy 30-40 pipet lefelé (ebbe be is száltam)
...meglátjuk
Spanyolok menjenek el a búsba :D omoljanak össze hétfőre :D
Napi több százezer haszon/veszteség mozog a számlámon, ezt nem lehet fél vállról venni sajnos.
1kontit vagy kettőt letojok én is.
Van a randomon is egy kontim, meg sem nyitottam egy hónapja.. az nem izgat, nullába is mehet akkor sincs baj..
NA még adunk egy kis sanszot a piacnak.. h nem megy, pihennem kell.
Tegnapig egész jó volt, ma nem kellett volna forogni. 16600at is megnéztem ezzel a pakkal, akkor mit akarok 17400nál? Ezt kérdeztem magamtól minden nap. Mire a para. Nem is volt, ma lett, hogy eladtam. ,-)
Na mindegy.. jövőhéten kezeljük.
Üdv.
Csak mecsináltam másban is a hasonló elliottot, tudtam, hogy több mindenben néztem, ez is hatott rám.
http://postimage.org/image/zagq6mzjr/
EUR/HUF.. igaz napos grafikon, de itt is nagyon gyanús, hogy gyengülni kéne B.pontra fel..
S&P is rövid képen, az elmúltz napok:
http://postimage.org/image/z7pbby9aj/full/
Kicsit torz, de megvan kb.
Ha benéztem így jártam, akkor megy fel a piac, az sem rossz.
túl sok energiát ölsz bele néha ebbe a f*sba. ahogy én is. nem éri meg. főleg nyáron. jó az idő. napozni kell.
Holnap délután jöhet a spanyol bejelentés
Egyre valószínűbb, hogy holnap, azaz szombat délután tisztábban látunk majd Spanyolország ügyében, mivel a Reuters számos forrása szerint a holnap déli órákban telefonkonferenciát tartanak az eurózóna döntéshozói az ügyben és délután bejelentés jöhet. A hivatalos spanyol pénzügyi segítségkéréstől a jelek szerint már csak órák választanak el minket.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/holnap_delutan_johet_a_spanyol_bejelentes.168428.html
Ebből is mi jön ki..?!
Remélem nem ezen a hétvégén mentik meg a világot
Hétfő reggelig meg sem nézek semmit.
Elég kemény volt ez a mai nap ezzel a semmivel, amit nyujtott a piac.
Sziasztok!
BUD koma én is ebben bízom.
http://postimage.org/image/py412aa5f/full/
Mást nem tehet a shortos, csak bízni benne, hogy B.pontra ment fel a záró..
igazából hatiban látszik jól.
Hiányzott egy B.pont ma 17500on hatiból, záróra összejött alatta.
Kérdés megy-e le C.hullámra hétfő reggelre.
Elég nagy kockázatot vállaltam ezzel a kis spkeivel, hogy megfordítottam reggel.
Na de ilyen a piac, nem örömmámor.
Nem mentem el fiam év végi foci bulijára sem ez a sz@r miatt, és még bukó is megint a mai nap, ezért nem forgok máskor, ennek semmi értelme, mialatt felfele várom a piacot..
áh..
Hát ja....
Néztem a Discoveryn az : Aranyásók Alaszkában -t...
nekem is aranybányát kéne inkább nyitnom :D
A végére már egész jól belejöttek a fiúk...napi 140 gramm aranyat bányásztak, ami napi 1.800.000 Ft bevétel.
persze ebből lejön a gépek dízelolaj szükséglete, rezsi, engedélyek.stb...
meg azért beruházni is kell...
-kell egy nagy rázó asztal, vályúval
- egy finom osztályozó
- egy viszonylag jó állapotú lánctalpas markoló
- egy viszonylag jó állapotú homlokrakodó
- esetleg egy régebbi buldózer.
- meg egy nagyteljesítményű dízel szivattyú
szal.....majd ha megnyerem a lottót :D én akarok lenni a magyar Goldfinger :DD