Már megint kezdik! (mármint a tömést) Mennyi van még ezeknek(azt hittem már megvettem mindet:-).
Már megint kezdik! (mármint a tömést) Mennyi van még ezeknek(azt hittem már megvettem mindet:-).
Egyre nehezebb lesz rövid memóriájú lombard libát találni.
az csak egy lehetöség :) Mivel ez egy szekta, én HISZEK benne, hogy elötte felkamuzzák jó magasra.
Nem tudom, mennyit bukott ezen a papíron, de egy domina olcsóbb lenne. Mondjuk nem vagyok naprakész az árak tekintetében. Szerintem garbós dominát is kérhet.
Ok! Én is ezért csodálkoztam.
Na megyek aludni egy kicsit! Addig nehogy rést fogjunk, vigyázzanak rá :)
Én nem tudtam, hogy longban ül. Ezért is furcsállottam, hogy részletesen leírja, miként fogják kicsinálni.
estben sztem jobb e pillanatban a hozam/kockázat arány. No persze ki tudja, sikerül-e ott is a kötvényes történet, kb. u.olyan eséllyel, mint itt a hitel
Longol, azért írtam. Már megint megmagyarázza Lupin úr :-) Hihetetlen!
Nem szoktam beírni a kispapírjaim trade-jeit.
Igen!!! Csak egy igazság létezik, az pedig a tiéd ugye. Csak a Lupin! Shortolod rendesen?
"igen, sajnos van belöle longom"
Éreztem a szado-mazo hajlamot, de gondoltam, úriember leszek. De hát a coming out után....
A 70% egy túl optimista szubjektív valószínűség. Nálam jóval alacsonyabb, le se merem írni.
Én sem örülnék, és mivel a tőkém kb 5%-a van itt(még:-), ezért a csőd sem fenyegetne. De ha tovább ijesztgettek, talán, lehet, hogy mégis dobom az egészet, oszt átmegyek az Est-be mert az ám a jó cég.
Mazochista akkor lenne, ha longolna.
Realista akkor lenne, ha shortolna.
3ról volt a rally :))
rbbj - igen, valahol 80-90ról indult neki a hajrának.