Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#519284 Ronin_ Előzmény: #519270

Persze, azért lettél tag, mert annyit lotyogsz:-)

Gondolom a hozzászólások száma alapján megy.

#519283 Lxrose Előzmény: #519275

azt tudom (bár nekem ő nyeretlen), csak nem voltam biztos benne, hogy a két csillag mit jelent illetve hogy ez az ő esélye vagy mi.

#519280 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519278

Köszönöm! Húúú.. azt hiszem, kell vagy öt perc míg a válaszodat kiheverem(pedig csak egy sor volt), de legalább addig sem f@s@m a szót.

#519278 exmnbs1 Előzmény: #519273

ezeket a feltevéseket tette mikor az optimális eset diszkontált cashflowjáról nyyilatkozott

#519273 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519266

Lemaradtam, mihez volt ez kezdőfeltétel, melyik hitehez? Tudtok valamit amit én nem :-)

Azt meg ember nem tudja garantálni, hogy az önkormányzat fizessen, nem a kapitááálizmusban élünk!! (ahogy megboldugult Bánhidi Laci bácsi mondta, a Pogány Madonnában)

#519270 Lxrose Előzmény: #519264

Én is csak most vettem észre, hogy Tag lettem. :-) De a főnök magának nem intéz valami rangosabb címet? Vagy végig kell járni a ranglétrát, nincs szabályáthágás? :-)

#519268 Lxrose Előzmény: #519263

persze, lehívott hitellel már ugorna vagy 10% pontot rögtön a valószínűség. a költségcsökkentés csak nem kamu, ezt valaki megkérdőjelezi?

#519267 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519261

Köszönöm, de ismerem a kaszinót, a tőzsdét kevésbé (nekem a kettő nagyon hasonló:-), de hát én ilyen egyszerű lélek vagyok ugye.

#519266 exmnbs1 Előzmény: #519263

2 db hitel lenne meg és önkormányzatok is perkálnának ez volt a kezdőfeltétel és mindezt rövidtávon az okt-i kamatfizetés előtt

költségcsökkentés

utána pedig a 3%-os növekedés évente

#519265 Lxrose Előzmény: #519262

na igen, ezt írtam én is. minden fogadásnál úgy vannak a tétek megállapítva, hogy hosszú távon a fogadást bonyolítónak azért maradjon némi haszna. egy-egy játékra viszont lehet sikerélménye az embernek.

#519263 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519258

Legyünk optimisták! Szerinted, ha meg lenne a hitel, és a költségcsökkentés sem műbalhé, akkor esetleg mások is úgy gondolnák?(ráadásul a 70% akkor már emelkedhetne is).