A kaszinóban a rulett a legjobb példa. Ha egy számra teszel, ha 30-ra, hosszú távon akkor is viszi a pénzed, de aki játszik, azt is nézi, hogy izgulhat, ha nagy téttel hamar bejön az az egy szám, amire tett.
A kaszinóban a rulett a legjobb példa. Ha egy számra teszel, ha 30-ra, hosszú távon akkor is viszi a pénzed, de aki játszik, azt is nézi, hogy izgulhat, ha nagy téttel hamar bejön az az egy szám, amire tett.
Tudom! E-star esetében csak egy játékom van (de annyi más rv is van még ugye)
Ha ezt a 70%-ot más is így gondolná, akkor hamarosan közel lennénk a 2500-hoz. Jelenleg én nem ezt érzem.
Igaz, viszont ha valimenek 70% a valószínűsége, és megjátszom, (tegyük fel 10 alkalommal) akkor ki nevet a végén?
Ha 70% a valószínűsége a 3030 Ft-nak (optimisták még prémiumot is adnának rá) akkor miért nem veszel egy raklapnyit? Isten bizony nem értem. A józan paraszti ész(másom sincs) azt diktálja, hogy venni kell, emelni kell :-) A diszkontált cash flow-ot most hanyagolnám:-)
A kaszinóban az a vonzó, aminek kis valószínűsége van (mert jobban fizet). A tőzsde kicsit más.
talán mert nem én vagyok ő
másrészt 70%-osnál ott az optimális esetben kitétel amelynek számos feltétele van
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez az ötödölő így se jött be. Ha egyértelműbb lett volna a helyzet, akkor biztos nem hagyom idáig veszni.
Köszönöm. Akkor viszont nem értem Te miért a 30%-ot részesíted előnyben. Nem tudom, én azért ilyen valószínűséget megjátszanék (megjátszok:-) a kaszínóban.
. A kedvező forgatókönyv bekövetkezésének 70%-os valószínűséget tulajdonít az elemző,
Optimális esetben - ha a fentebb említett kockázatokat a vállalat megfelelően kezelni tudja - a diszkontált cash flow modellből 3 030 forint részvényenkénti érték adódik.
Akkor a kedvezőé 70%? Szerintem nem rossz! Annak mennyi is a célára?
mennyi maradt vajon benne?
mi van ha nem veszik el?????
Jól nézem????
a kedvezőtlen forgatókönyv esélye pedig 30% amihez a célára 0 Concordosnak
Na,mentem gyúrni,ettől nem fogok jobban kinézni,hogy kalapálom a billentyűzetet... :) Addig tömessétek magatokat vagy shortoljatok vagy bárakármi...:)
de így utólag életben tartotta a céget.
ha a román fejlesztésekre ment volna ez a pénz, látva az ottani helyzetet, már becsődölt volna.
oké, hogy ott vannak a tartozások, de a cég sem annyit ér, amennyit az eszközei, amit használ. Vagy ha igen, akkor mit vettek meg a RESZ-ben eddig a tartozásán kívül?
Lehet, hogy én, ha ez így alakul:-)
Na látod.ezért ér 0-át a cég,részvényesi szempontból,ha nem hitelképes,bár robbaj valami 500ft-ot számolt... :)